Sometimes...

Ibland får jag en känsla i kroppen som bara säger nej. Som bara får mig att stanna och bara fundera. Oftast stämmer dessa aningar/känslor till 100% och jag har en sådan nu och det bådar inte gott. Tankarna snurrar och funderingarna flödar. Stämmer det eller är jag totalt missanpassad? Jag kan inte bara ignorera dessa känslor och det påverkar mitt sinne mer än normalt. Varför måste jag vara den som hela tiden ska känna skuld, vad hände med alla andra.

Jag lever dagligen med ångest. Ångest för vad jag säger, vad jag gör, vad jag inte gör. Det finns alltid något som folk påpekar, det finns alltid något som folk säger för att trycka ner. Det kanske inte är så konstigt att jag trivs som allra bäst ensam. Ingen, ingen, ingen runtomkring som kan göra något.

Don´t lose your faith don´t run away...
men det kanske är det bästa!





=(

Jag har ingen lust....

Wow

Back to work. Vi kör en lånpanna idag med. Ledig imorgon, vi hörs då. Puss

Kaffe och kakor räddar min kväll i gardero...

img_5638 (MMS)

Kaffe och kakor räddar min kväll i garderoben!

Trött, tröttare, tröttast.

Jag somnar snart!

Puss

I wish u were here

Vet du, ja just du, hur förvirrad du gör mig? Och tror du att det var enkelt? Ahh jag blir fan galen! Usch.

Jag har inget mer att säga!

Jag <3 mitt jobb

Jag som trodde jag hade uppdaterat imorse, men nej det hade jag ju fan inte gjort. Usch, jag är mer tankspridd än vanligt och det känns som att jag egentligen borde ta in en vecka på spa. Men nej, det går inte. =)

Hur som helst, det börjar arta sig. All shopping för det här året är klart, himmel vad trist. Eller ja det var en tanke jag hade iaf. Men jag tror inte det kommer hålla speciellt lång tid. Jaja, jag kan ju försöka hålla i mina slantar iaf. Ett år går fort, jag får tänka så. =)

Dagen/kvällen har jag spenderat på Skavsta, himla trevligt med ett gästspel ibland. Och det känns även grymt skönt med ett till extrajobb i bagaget. Mer timmar, mer pengar. Har jag tur kanske jag landar på typ 200 timmar per månad och det skulle räcka alldeles lagom. - 10 + 10 det gör inget. Men i runda slängar. Ja vi får se hur det blir. Jag gillar hur som helst att jobba och det skänker mig sinnesfrid när pengarna rullar in. Haha inte för att man blir speciellt jätterik i retaurangbranchen. Men det är roligt. =)

Nej de är dags att sova, jobb imorgon, dock inte nattklubb. Kan det kanske betyda ett glas vin eller två? Kan hända, kan hända. =)

Vi ses imorgon istället. Puss





"Ena stunden ska du, nästa inte, och nu ska du igen. Jag börjar nu inse att jag faktiskt gjorde rätt val!"

Myspys i Stigtomta

Ohhh vad jag med vill bo i hus. Efter besöket hos min kära J så blev jag, vad ska man säga, nästan avis. =) Det var så fint, köket var underbart, uteplats, gästrum, ja typ allt. Haha. Det var verkligen jättfint.

Fast hus kanske är i största laget, jag kanske ska börja med att köpa en lägenhet först. Inget fel med hyres men ibland vill jag bara ha en egen. Där jag kan inreda precis som jag vill, där jag kan måla om jag känner för det. Ja det hade varit höjden av lycka just för tillfället. =)

Hann även med mitt första besök på Citygross här i Nyköping idag, hur länge sedan var det de öppnade? 1 år kanske 2 och jag har nu idag haft premiär. Jag blev förvånad över hur stort det va och vad billigt det faktiskt var i jämförelse med mitt lilla Ica här i Stenkulla. =) Kanske dags att byta matbutik!

Nej nu ska jag snabbsalta lite västeråsgurkor som jag kan ha på frukostmackan imorgon! Puss

Den lilla söta tjockiskatten...

Inte fullt så här stora var de gurkorna som jag köpte...

Champagne High

20 över 2. Jag har hunnit med att diska, duscha, dricka kaffe och planera jobb! Imorgon ska jag tillbaka till mitt gamla jobb på Skavsta flygplats för ett gästspel. Ska bli riktigt roligt att komma tillbaka och även få lite variation.

Snart ska jag även ut till min underbara vän J, jag har fortfarande inte varit ute i deras nya hus och då var det ett bra tag sen de köpte det. Ska bli härligt att äntligen få se det. Och passar det inte bättre en dag som denna med strålande sol? =)

Vi ses lite senare ikväll. Har fortfarande massor av jobb med mitt bildarkiv i datorn, så det kommer jag spendera min kväll med! Känske bjuder på lite bilder under kvällen! Puss

Till alla som gillar att läsa

Dessa böcker rekommenderas varmt. Går egentligen under kategorien ungdomsböcker, men funkar lika väl att läsa gammal som ung. Språket i sig är inte lika "ungdomligt" som det kan vara i denna typ av böcker även om det i vissa stycken märks. Grymt bra läsning.

Det funkade.

Då kan man väl säga att smsfunktionen funkar! Äntligen!!

SMS-inlägg

img_7295 (MMS)

En söndag som den ska vara

Jag uppdaterar som vanligt väldigt dåligt. Men vad ska man säga. Det är mycket som snurrar, mycket som planeras och dagarna bara rinner iväg. Du min kära blogg har blivit åsidosatt. =)

Söndag alltså, den har snart gått och ja vart tog den vägen? Den har som vanligt bara förvunnit helt, och inte vet jag egentligen vad jag gjort heller. Då är allt i sin ordning, precis som det ska vara.

Börjar en ny vekca imorgon, blir säkerligen lite lunch på jobbet och sen även helt underbar måndagskväll. Vi kör igång med jobb tisdag till lördag sen. =)

Mina planer inför nästa höst tar jag tag i denna vecka, skicka lite ansökningar, leta betyg och ja allt annat som ska skickas iväg. Min projekt tar sig. Min dröm kommer mig närmare. Det är ju bara typ ett år kvar.

Det är faktiskt dags att sova, hittade lite bilder när jag gick igenom arkivet. De ligger mig varmt om hjärtat. =)

En het vanlig underbar dag i Sälen



Så kan det se ut....

=)

Det är att leka med eld när du drar upp det här igen
För du ser i mina ögon att jag försvann för länge sen

Det finns ingen att behaga, inget att förklara
Inget att försvara, jag gav upp för länge sen



Vilken vecka, hur lugnt som  helst. Jag har jobbat pinasamt lite, men jag gillar det. För en gångs skull kände jag mig värd lite ledighet. Glöm vad jag sa igår om att jag kände mig lat. Jag vill bara vara ledig! =)

Ibland börjar jag undra om mitt liv är en aning tråkigt. Jag har egentligen inget att berätta såvida ni inte vill ha en uppdatering om jobbet. Är det mitt liv? Jobbet? Det är dags för omvärdering. Nu, nyss, genast!

Som vanligt ska jag jobba imorgon med, så jag behöver sova. Tänkte fastna ett par timmar med photoshop innan sängen. Inte bra, men fan vad det är kul! =)

Det är nog utgång imorgon. Det brukar alltid bli grymt efter en 12-timmars. Vi ses på jobbet!

If we ever meet again

Då avslutar man sin 5 dagars ledighet och börjar jobba igen. Ska bli riktigt nice. Känner mig en aning lat när jag väl får tid till att va ledig, fastän det faktiskt ibland behövs.

Det får bli en kort uppdatering, vi ses ikväll istället.

Jag blev ledig!

Jajjemen, idag intog jag min 5:e lediga dag och jag gillar det. Helgen på Öland tog sina krafter, dock inte lika mycket som jag trodde. Men jag behövde ändå en liten uns av ledighet.

Dagen som kort, jag spenderade 2000 kr mindre är 5 minuter. Helvete, och då var det inte, kors i taket, skor. Det var inte kläder, och det var inte något till mitt hem. Nä, det fick bli en extern hårdisk till då min nuvarande är full till bristningsgränsen och så har jag även införskaffat mig photoshop elements. Jag tänkte att det var dags. Att ångesten ligger över en struntar jag i fullständigt. Jag ville ha så jag köpte. No big deal. Eller?

Såklart jag var värd detta, jag som jobbat så hårt, jag som precis insett vad jag vill göra....hahaha ja försöka går ju. I det stora hela är detta ett onödigt köp jag är väldigt nöjd över.

Nja kanske dags att försöka sova, kvällen slutade med en massa vin. Aj, aj, aj, jag tänkte förbereda morgondagens inlägg redan här, jo men det är lika bra. Jag kommer må skit imorgon!

Puss

Min framtid är bestämd!

Yes, på riktigt. Det är sant. Jag har hela mitt nästa år planerat och nu är det bara till att vänta. Det kommer bli bra, det kommer bli jobbigt, men framförallt väldigt roligt. Jag känner att jag är på väg i rätt riktning. =)

Fram tills dess, blir en väntan som är värd att vänta på. Tänkte jobba så mycket som möjligt nu och se till att jag har en stabil grund att stå på. Jag kan inte redan nu berätta, det går bara inte.

Nej nu ska jag ta mig ner mot centrum. Så vi hörs senare ikväll. Bjuder på en bild från helgen! =)

Bilden talar för sig själv! =)

Jo men visst blev det Öland..

Och himla trevligt var det! Årets kräftskiva är slut och jag har landat hemma hos mig igen. Trött som ett as men faktiskt med en aning ny energi. Jag har träffat mina bästa! Det har varit mycket fest, mycket champagne, god mat och trevligt sällskap. Semestern är slut och nu väntar en ny vecka med jobb. =)

Nej nu måste jag se till att äta något innan jag stupar i säng. Jag får se till att uppdater lit mer imorgon! Puss

Efter helgen!

Wow, vaknar upp söndagmorgon men så ont i halsen att jag knappt vet hur jag ska klara dagen. Tror att tröttheten efter karnevalen satte sina spår direkt. Men det var bara att släpa sig ur sängen för att ta sig ner till jobbet, det var dags för den sista städningen. Gick hur smidigt som helst och efteråt fick vi en mysig middag på Hamnmagazinet. Bra stämmning, bra folk och ja helt enkelt supermysigt.

Jag har nu spenderat mina 2 lediga dagar med en hals som gjort sig påmind, att jag inte kan äta gör mig inget men när jag inte ens kan dricka kaffet jag gjort på morgonen då är det illa. =) Och till råga på allt hade jag allt kaffe på diskbänken igår morse, kaffebryggaren hade tydlig bestämt sig för att dö. Jag tyckte det var väldigt dålig tajming.

Hann dock med Ikea igår också, jag stoppade väskan full av strepsil och ipren och åkte dit för lite shopping. 1 matta, 1 hallmöbel och 3 blåa kassar senare var jag lyckligt trött hemma i lägenheten, som by the way ser förbannat bra ut nu! =)

Dock har jag fastnat helt för vitt, jag ser min budget bara flyga iväg. Fan!


Nej dags för sängen, jag hoppas halshelvetet mår bättre imorgon!
Puss!

Karneval...

Och det betyder: Jobba häcken av dig dygnets alla timmar tills du stupar i säng lördagmorgon kl ja typ 5.

Så jag behöver kanske inte skriva att vi ses efter helgen? =) Godnatt!

Always alone

Jag vill bara fråga:
Om du vet hur ont det gör?
Att du bara efter två sekunder bestämmer något annat?



Har du LJUGIT hela tiden?

Maybe somewhere?

En tom sida. Ett nytt blad. En ny start. Japp, nu börjar det och denna gången ska det bli bra.
Jag är värd något mycket bättre.


Kvällen slutade bra, film och pizza med en av de bästa. Vänner är verkligen ovärderliga. =) Det blev till att se filmerna jag såg igår. De var ju så himla bra och budskapet i dem gör att hjärtat värker lite mera än normalt. Att bägge filmerna är baserade på verkliga händelser är bara ett stort plus. =)

Det är dags för sängen, måste hinna med att läsa lite. Just det, boken jag skrivit om förut är klar för länge sedan, jag har bara inte hunnit med att skriva om den. Men den var bra. En riktigt feelgood-story som du säkert känner igen dig i. Vi ses imorgon! Puss och godnatt!


Somewhere in this darkness, there´s a light that I can´t find.
Maybe it´s too far away...

The freedom writers

Det känns mycket bättre idag. =)

Innan jag påbörjar min frukost så bara måste jag rekommendera en film. Jag såg den igår och det är en riktigt riktigt bra film. Den sätter igång tankeverksamheten och eftersom den är baserad på en riktig händelse så får man sig verkligen en tankeställare. Människor runt om i landet har det så här och att det finns eldsjälar runt om i världen som offrar sitt allt för det dem tror på. I love this movie. =)

Rubrik saknas

Kan man kalla det hjärtesorg? När det gör så ont i hjärtata att du inte vet vart du ska ta vägen, ja jag bara undrar! Jag vet inte vart jag ska ta vägen, intiativet var mitt, helt och hållet mitt. Men inte en endaste invändning, inte en enda fråga om varför, inte något. Jag tror det är det som för tillfället gör mest ont. Jag tog beslutet för att skydda mina egna känslor och nu i efterhand är jag glad för det. Känns det så här nu, hur skulle det kännas då längre fram?

Förjävligt! Ja det hade det säkert gjort.





Jag har spenderat kvällen med huvudvärk, tårar och film.
Har ni inte sett den så måste ni göra det, nu, nyss, genast.

RSS 2.0