Lights will guide you home.

Jag upprepar från min blogg jag hade förut. Ett ögonblick av smärta som kommer fram då och då...

Idag, igår och imorgon. Jag saknar, jag kommer alltid sakna. Min familj. Men det är bäst så här. Jag vet det, jag känner det, det är lika bra! Men jag kommer aldrig att komma ifrån känslan av att vara ensam. Aldrig. Den förföljer mig som mardrömmar på natten. De har blivit fler, nästan varje natt nu. Kan man få vara ärlig och säga att de skrämmer mig? Att jag ibland inte vågar sova för känslan som kommer direkt. Jag börjar tro att det är payback, att detta är mitt straff.

Hur kan man må så dåligt när man mår så bra?

Är det bara så livet kommer vara eller ska det egentligen vara något annat? Eller har jag bara kommit in på fel väg? Och hur i helvete hittar man då rätt? Många frågor, inga svar.


Idag var helt enkelt ingen bra dag! Jag hoppas morgondagen blir underbar!

Wow

Idag har jag bara något litet att säga;

DET BEHÖVS EN GUIDE I RESTAURANGVETT TILL HELA SVERIGES BEFOLKNING.

NU, NYSS, GENAST!!!

Breakfast at Tiffany´s?

Det är dags för frukost, dagens viktigaste mål. And I love it. Det kan vara det bästa som finns. Idag är det då dags för jobb igen och självklart skiner solen. Efter två dagar ledigt med spöregn så är det klart att solen skiner när det är dags att jobba. Vilken tur man har! =)

Det blir en lite kort uppdatering, vi hörs senare ikväll!

Vart är världen på väg?

Ja den tanken slog mig under cykelturen hem från E, jag cyklar alltid samma väg och aldrig under mina år på cykelvägen har jag tänkt en sådan tanke. Förutom idag. Halvägs hem i närheten av rödljus svischar en bil förbi, hinner reflektera över att wow han hinner aldrig stanna vid rött., och mycket riktigt han kör iväg som en galning precis i samma veva som det blir rött. Hur tänkte man då? Det är inte alltid det hinner slå om till grönt när du närmar dig ett rödljus. Det var tur att cyklisten som precis fick grönt i samma veva var klok nog att stanna intill vägen.

Sak nummer två, jag fortsätter över korsningen och möter en liten tjej, kan hon vara typ elva? Ja hon såg inte gammal ut i alla fall. Ungefär samtidigt som jag cyklar förbi henne halar hon upp en cigg och drar ett långt bloss. Jag höll på att cykla omkull. Det är helt sinnessjukt vad det sjunker ner i åldrarna. Uscha.

Annars har kvällen varit fridfull, mat och spel hos E. Skön avslutning på ledigheten! Nu ser jag fram emot jobb fram tills söndag!

Massa skumma och konstiga frågor men på det hela ett helt ok spel. =)


Jo men det gick tillslut.

Äntligen fick jag ordning på designen. Det är inget speciellt som hänt utan jag har bara ändrat lite färg och så. Som nybörjare så är det här med designen ganska svårt. Men vill man så fixar man. Men allt detta om koder hit och koder dit gör mig alldeles snurrig i kolan.Men jag börjar haja grejen snart. Mycket kvar tills jag har ått den precis som jag vill ha, men det får ta tid! =)

Måste bara rekommendera den här sidan till alla som behöver hjälp med sin egna sida. =)

Måndag idag alltså, det är fortfarande skitväder här hemma så motivationen till att gå ut är ju inte riktigt på topp. Det är till och med kallt, i slutet av juli? Vad hände där liksom?

Har inte mycket kvar av boken som jag köpte för några dagar sen, ska se till att läsa klart den snart så vi får se hur betyget blir. Det verkar lovande hitills.

Dags för en sen lunch! Uppdaterar senare ikväll!

Fan!

Åhhh. nu har jag suttit i typ 2 timmar och försökt mig på att ändra designen. Det gick jättebra och jag blev riktigt nöjd tills jag tryckte på fel knapp och raderade allt. Jaja, jag får ge det ett försök imorgon igen.

Nu är det dags för sängen! =)

The Timetraveler´s Wife


Jag måste får rekommendera denna underbara film som jag har sett ikväll. Denna genre passade mig som handen i en handske ikväll. Det är en riktig lovestory och jag måste erkänna att det var länge sedan jag grät så mycket som jag gjorde ikväll. Ja senast var nog Armageddon och det var ju ett bra tag sen.
Eric Bana och Rachel McAdams spelar huvudrollerna, och de gör det bra. Mycket bra. =)

Betyg; 4 av 5



Bye bye Heroes

Kvällen börjar lida mot sitt slut och nej inte blev det något dubbelpass i skogen heller.

Vädret har verkligen varit superdåligt hela dagen och jag kände inte riktigt för att bli dygnsur när jag var ute. Jag vet att man inte ska skylla på vädret, i know. Men idag gör jag det, har spenderat kvällen nu i soffan med de tre sista avsnitten av Heroes på säsong 4.

Bye bye Heroes. Denna serie kommer nu lämna ett stort hål i mitt hjärta, sorgligt men sant.

 

 

 

Veckan som gått...

Det är söndag, dags att summera veckan som gått. Enligt mig har veckan gått hur bra som helst. Mycket jobb, lite shopping, lite fest, massa sömn och en aning träning. =)

Måndag;
Strålande fint väder, själv roade jag mig i tvättstugan.



Tisdag;
Dags för jobb efter två lediga dagar
Onsdag;
Först jobb, sen en spontankväll med Rosé och Fanta. Väldigt uppskattat!
Torsdag;
Äntligen inköp av ett par ordentliga skor till min inplanerad träning.
Fredag;
Jo men visst, dags för jobb igen. Hittade två pocketböcker på Ica som verkade hur bra som helst, första boken är snart utläst, vi får se vad betyget blir.



Lördag;
Långpass på jobbet. Grym dag i oväder. Jävla regn! =)

Söndag;
LEDIG!
Och vilken tur man har när man vaknar upp och inser att vädret inte har ändrat sig. Det får bli en mysig dag hemma i soffan.



Nej dags att fylla kylen med mat inför veckan som kommer. Vi hörs senare!

2 days off! =)

Regn, regn, regn! Idag har det regnat hela dagen, och fortfarande nu efter 11 timmar så faller regnet. Det verkar som att det inte finns något slut! Men det är skönt, detta har vi väntat på. =)

Jobbet idag gick smärtfritt, ingen av uteserveringarna kunde hållas öppna så det blev en sittning inne istället. Men jag tycker det kan vara lika mysigt, man tänder massa ljus och bara har det trevligt. Så jag gillar faktiskt när det regnar. det blir en helt annan atmosfär inne på restaurangen. Me like!

Nej det börjar faktiskt bli sent nu så det är dags att gå och lägga sig, tråkigt men sant. Jag ser fram emot två lediga dagar nu. Ska bli så skönt. Det blir ett långpass i skogen imorgon och även det ser jag framemot. Jag hoppas verkligen att min motivation håller i sig nu! Det vore så skönt att få in lite träning på rutin....

För ett tag sen hittade jag enormt fina ljuslyktor på en butik här i Nyköping. Visst är de härliga?







Lila är riktigt snyggt ibland!

24:e

Vilket väder det blev, jag hade räknat med strålande sol och värmeslag. Men ack vad fel jag hade, det blev istället mulet och faktiskt ganska kallt. Det får duga det med, och ibland känns det som att det är det som är svensk sommar på riktigt. Halvkasst väder och en smula kallt! =)

Det är dags för mig att bege mig neråt stadens centrum för ännu ett arbetspass. Det känns otroligt bra och jag ser fram emot en bra kväll. Ledig sen söndag, måndag och då kanske jag kan få något lite mer vettig att skriva om här i bloggen. Det blir ju ganska vanliga inlägg om jobb, jobb och lite mera jobb. Så jag ska klura ut lite roliga ämnen att diskutera här följande inlägg. =) Vi får hoppas på det bästa.

I helgen gästas jobbet av Minttu. Mums!

Vi ses!

Morgonpromenix = Check!

ÄNTLIGEN tog jag mig ut i skogen för en härlig powerwalk nu på morgonen. Härligt är bara förnamnet. Här har jag i 4 år bott 2 minuter från ett alldeles perfekt elljusspår och nästan aldrig använt det. Fy skäms! Nu hoppas jag på att min motivation inte sviker mig. Har bokat in nästa pass på söndag, jag tänkte ta det lite lugnt så här i början så jag inte tröttnar som jag alltid gör annars! Så imorgon får ett 12h pass på jobbet räcka. Men det måste väl funka?

Nu dags för lite kaffe och sen en härlig dusch på det. Sen ska jag nog surfa in på Nelly.com och se om jag hittar något på rean! =)

Jag antar vi ses ikväll! =)

Motivationen är på topp...

Yay, idag fick jag mina efterlängtade träningsskor. Så redan imorgon bitti ska dessa skor invigas. =) Nu jävlar!

Hade en hur lugn torsdag som helst på jobbet idag så jag ser fram emot imorgon så vi får lite drag i restaurangen. Men som sagt, det finns ju alltid lite städning att ordna till.

Det kommer bli världshistoriens kortaste inlägg. Shame on me, men vet ni vad? Det blir ett längre inlägg imorgon!

Puss!

Framtidsångest?

Det blev en lång dag igår, det insåg jag när jag cyklade hem efter 17 timmar på mitt arbete. Dock var bara 13 av dem fyllda med arbete. De resterande timmarna spenderade jag tillsammans med Fanta och Rosé. =)

Det blev en otippad kväll eftersom jag egentligen var på väg hem. Men sägs det inte att de mesta spontana kvällarna är de som blir bäst? =) Jo jag håller visst med där. Det var roligt! Jajjemen!

Och inte blev det något inköp av träningsskor heller igår, jag hade inte riktigt tid att komma därifrån. Men jag tänkte snart bege mig neråt stadens centrum för att införskaffa mig ett alldeles eget par. Jag är fortfarande peppad, även om jag ännu inte riktigt har börjat. Vem vet, detta kanske är vändpunten? =)

Det är inte långe kvar av sommaren, det har gått hiskeligt fort. Jag hade förväntat mig en lite ångestdipp eftersom jag fortfarande inte riktigt vet hur hösten kommer arta sig, men ju längre tiden går, desto mer vet jag att allt löser sig till slut. Jag kanske kommer in, jag kanske inte gör det, jag kanske flyttar, kanske inte. Jag har inte riktigt tid med att spendera min tid med att tänka ut framtiden. Den kommer bli bra tillslut. Kanske inte imorgon eller nästa vecka. Kanske om ett litet tag. =)
Jag har oroat mig tillräckligt länge att jag bestämde mig för att sluta. Det är varken hälsosamt eller sunt. Det blir som det blir!!

Det är dags förjobb om ett par timmar, så nu dusch sen shopping! =) Puss!

Oh happy day!

Det lär bli en underbar dag! Kaffet är kokat, nyhetsmorgon är på och frukosten är snart färdig. Och om cirka en halvtimme sitter jag på cykeln ner till jobbet. Idag väntar långpanna så jag slutar runt 9-10 ikväll. Det är skönt, man vet vad man ska göra hela dagen iaf. =)

Ska försöka komma ifrån för att köpa mina träningskor så jag kan komma igång redan imorgon. Det hade ju varit riktigt nice. Men vi får se hur allting går. Jag känner mig riktigt peppad till att börja träna, jag känner det är dags för förändring. =)

Oj vad klockan går, tidsplaneringen sprack även idag! =) Vi ses! Dags för jobb, vi hörs ikväll!

MysPys!

 

Det finns 500 olika versioner av denna låt, och det här kan vara en de bästa!

Det här fick bli kvällens sista låt! För nu är det fan godnatt! =)

Home Sweet Home

Hemma är fan bäst! Känslan som jag har när jag kommer hem är obeskrivbar. Jag älskar att komma hem, slå på tv:n, ta fram datorn och sen bara njuta av lugnet! =) Me like!

Har då precis kommit hem från jobbet, kvällen har varit mycket lugn så jag har faktiskt spenderat dagen till att städa, ja det finns alltid något man kan göra när man jobbar på en restaurang. Och har man någon dag idétorka så finns det alltid något man kan städa, som idag till exempel! =)

Nej det får bli ett kort inlägg, jag har tappat tråden och trodde jag hade något viktigt att dela med mig av. Men jag hade nog fel. Jag hör min säng ropa efter mig så jag tror det är dags att göra den sällskap.

Hade en underbar konversation idag med en bekant på jobbet. Ämnet var prestationsångest. Orimliga krav på sig själv. Man kan prata om det här ämnet i timmar och jag tycker det är helt jävla otroligt att man kan göra sig själv så illa. För man gör sig själv en otjänst genom att få sig själv att känna sig otillräcklig. Jag vet hur det känns, jag har fortfarande inte efter många många år fått bort min ångest. Den finns där, jämt och ständigt. Den finns där som en ond jävel på ena axeln som viskar in i örat dygnet runt. Hemska hemska tankeverksamhet! Men hur gör man, hur sänker man sina egna krav och hur hittar man känslan av att jag duger precis som jag är? Tåls att fundera på, jag har fortfarande inte hittat något svar även om det blir bättre för varje år som går!

Nej nu är det godnatt! Måste ladda batterierna inför imorgon, 9-22 står på schemat och eftersom jag inte riktigt får igång mobilbloggningen så kommer det inga inlägg för ens framåt kvällen! =)
Puss!

Finally!

Som rubriken skriver har jag nu äntligen fått fart på mitt internet, efter samtalet igår till ComHem så funkade det typ halvdant så det var bara till att ringa idag med. Efter morgonens facebook, blogg, nyhetstittande så blev mitt internet helt knas. Det funkade inte att ladda någon sida alls och då var jag ansluten till internet. Nu ska det funka iaf. Tack ännu en gång för trevlig service.

Ibland drar man sig för att ringa till diverse kundtjänster för att man vet att de är på tok för otrevliga. Jag förstår inte varför, man ringer ju inte i onödan, man ringer ju för att något inte står rätt till. Jag ger dagens stjärna till alla kundtjänster med trevlig personal! Well done!

Jag har fortfarande inte riktigt kommit ifatt med min tidsplanering, men jag gör mitt bästa. Bara jag är i tid för jobb kl 4. Puss!

Det funkade inte riktigt än....

Nehe det funkade inte riktigt att mobilblogga, den kunde inte ens skicka iväg smset. Hmm konstigt, jag får kolla upp det sen. Är det någon som vet om man verkligen kan mobilblogga från iphone?
Visst kan jag surfa ut på nätet och göra det på så sätt men jag tänkte att det skulle var lite lättare att bara slänga iväg ett litet mms. Jag kanske tänker fel.

Nu ligger jag efter i tidsplaneringen som vanligt...vi ses! =)

Work it!

Vaknar till solsken och fågelkvitter mitt i stan. LYCKA! Bättre än moppepojkarna som brukar väcka mig en aning för tidigt vissa dagar, ja det är helt sinnes vad dessa leksaker låter. Jag har nog aldrig varit med om värre. =)

Nu har jag precis intagit en mycket välbehövlig frukost och ska fortsätta på min andra kopp kaffe. Veckan som kommer består av jobb fram till lördag och säkert något mer roligt. Ska försöka planera in en shoppingrunda också, jag behöver ett par nya träningsskor. Det är dags att komma i form en gång för alla. Motivationen brukar som vanligt svika mig men denna gången ska jag ge mig fan på att det verkligen ska funka. Jag har egentligen all tid i världen på morgonen så någon ursäkt för att komma ut i friska luften finns inte. Och jag tror att allt funkar bara man kommer igång på riktigt. =)

Fick mitt antagningsbesked för någon vecka sen, jag trodde inte ens jag skulle hamna som reserv men det gjorde jag. Så vi får se vad som händer. Jag hoppas iaf att jag kan komma in och påbörja en ny fas i livet. Det känns som att det behövs. Nu, nyss, genast!

Jo just det. måste få igång mobilbloggningen också. Jag är ju nästan aldrig hemma under kvällarna så jag tänkte att det kunde vara en bra idé. Nej det är dags att göra denna dagen produktiv! Kan man säga så? Jaja, jag har inte tid att vara grammatisk korrekt här. =)




Slänger in en bild från ett besök på Rökeriet för ett tag sen,
jag bara måste dit snart igen...

Me, myself and Heroes

Kvällen artade sig bra, har suttit i flera timmar och bara läst massa roliga bloggar. Det är hur kul som helst och det gör mig mer inspirerad. Just för tillfället sitter jag mest och är avis på alla dessa underbara designade bloggar som finns. Jag vill också ha en sådan fin. =) Det får bli mitt nästa projekt helt enkelt, det lär ju ta sin lilla tid. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.

Efter en sen middag bestående av romansallad, skinka, halloumi och massa andra saker som fanns i kylen så blev det Heroes. Inte många avsnitt kvar av sista säsongen nu, har för mig att jag har 4 underbara avsnitt kvar innan serien är slut. Jag avskyr detta, när man vet att snart är det slut och man vill inte att det ska ta slut, men man kan inte låta bli att titta. Avsnitt efter avsnitt fyller tv:n och lyckoruset infinner sig. Jisses, jag liknar en hippie som uppenbarligen rökt för mycket.

Men men serien är grym. Punkt!

Imorgon väntar jobb igen efter två lediga dagar. Jag funderar fortfarande på om restaurangbranchen verkligen är min branch och nu är det 7 år sedan jag tog studenten och kastade mig ut i yrkeslivet. Himmel vad tiden går fort. Ja jag får väl ta tag i framtiden inom sinom tid.

Nej nu är snart timmen slagen. Godnatt!

Sommar innebär jordgubbar!







Jag väntade ett samtal men det kom aldrig. Kanske imorgon då? =)


Det känns bra!

Jo då tvätten är färdig men disken står kvar. Jag sitter här och försöker hitta lite inspiration till att diska. Om jag gör det nu eller kanske sen eller imorgon, det spelar ingen roll. Bara jag får det gjort någon gång. =)

Har precis avslutat ett samtal med comhem angående mitt internet som totalt spårat ut. Jag hoppas att det börjar funka snart, vissa dagar var det segare än mitt mobila bredband och det är inte riktigt ok. Jag beställde ju inte en högre hastighet för ingenting. Och förresten, jag glömde säga tack för hjälpen, så du comhem-gubbe, om du läser det är så TACK. Min mottagning bakom dessa betongväggar är inte att leka med.

Gick igenom lite bilder när jag rensade min dator, så jag tänkte; varför inte visa dem här?

En härlig em i hamnen..

Mallorca, maj 2010

 

Ja, vad säger man.

Det var dags att byta..

bloggsida. För kanske 5 gången nu, men jag tänkte att en ny start skulle kunna funka. Vem vet?

Denna grymt underbara dag spenderas för det mesta i tvättstugan, när dörren till städskrubben där jag förvarar min tvättkorg knappt går att stänga ja då är det dags att boka tid i tvättstugan. Härligt att få det gjort. Efter tvättstugan kanske det skulle vara en bra idé att ta tag i diskberget som bara helt plötsligt intog mitt lilla lilla kök. Jag själv har ingen som helst aning vart det kommer ifrån, en morgon när jag vaknade så var det bara där. =)

Vaknade nio imorse, och jag vet inte vad som hänt den senste tiden men jag vaknar vid den tiden varje morgon oavsett när jag gått och lagt mig. Visst det är himla skönt att komma upp i tid, men när detta är min lediga dag då hade jag i alla fall kunnat fått sova till tio? Eller är det för mycket begärt? =)

Nej det är dags att ta en runda till med tvätten.





Så här roade jag mig igår....
ibland är man bra uttråkad när inspirationen inte är på topp
RSS 2.0