DAG 13; DEN HÄR VECKAN

Ord som kan sammanfatta veckan hitills är nervositet, lycka, sorg, glädje och shopping.

Jag tror på en vändpunkt som sakta men säkert börjar komma fram ut ur ljuset. Jag börjar förstå vad det är jag vill och jag har insett vilka människor jag vill ha i min närhet. Människor som är glada för mig och med mig. Människor som är sig själva i med och i motgång. Människor som jag tycker om och som jag bryr mig väldigt mycket om.

Den här veckan har och kommer att innehålla ett frisörbesök för att göra mitt höstiga mörka håret lite snyggare, snöskottning, där var dock en besvikelse då jag ej var så effektiv utan mest kall och frusen, massa kaffe med vänner och långa samtal med min terapiassistent 1 Linda och 2 Elin. Tänk er vilken lycka man känner när man ringer sin bästa vän för lite snick snack och samtalet slutar 2 timmar senare med all världens problem analyserade.

Jag har under veckan förstått att jantelagen fortfarande har ett starkt fäste i Sverige och det gör mig en skvätt sorgsen. Varför i hela världen kan man inte få känna sig duktig och faktiskt säga att jag är så jävla bra någongång ibland utan att massa osäkra människor ska säga; Tro för fan inte att du är något....

Vad är så fel med att känna sig stolt över sig själv? Att tycka om sig själv? Att berätta att man är duktig på något? Why? Fuck jantelagen, du kan brinna.

Puss och godnatt!

Btw, i helgen jobbar jag med Bacardi Breezer Neon Party, kommer bli så jäkla grymt!


Dock inte i Norra Sverige utan lite mer hemma. Fredag kör vi järnet på Club Tellus och på lördag tar vi bilen upp till huvudstaden!

MÅNDAGSMYS!Snö. Kallt. Mysigt.

DAG 12; I MIN HANDVÄSKA

Just för tillfället funkar min nya vinterjacka som handväska. Jag har på senare tid bara tagit med mig det nödvändigaste, på gott och ont... =)

Men i vanliga fall rymmer min kära vapendragare;Kalender. Plånbok. Neccesär. Lysen till cykeln. Hårspray. Nycklar. Pennor. En ring. Läppglans. Nyligen inköpta julkort. Gamla kvitton och lite lösa pengar.

IT´S A NEW BEGINNING

Wow en mycket bra dag idag. Har hunnit med det mesta jag skulle hinna med plus lite välförtjänt shopping...

Måste dock säg att jag tyckte HM var i dyraste laget...Ha ha ja tänk vad fel det kan bli ibland...

Nej, det är dags för måndagsmys. Varm choklad, filt och snart CSI. Kan bli en bra måndag! Puss

UTSTÄMPLAD

Med en huvudvärk utöver det vanliga, ja jag har druckit för lite vatten idag, så är det dags att kalla på John Blund. Jag måste imorgon vara pigg, glad och i mitt esse. Jag hoppas!

Så jag säger godnatt!Bildkälla

MYSIGT I VINTERKYLAN

img_8647 (MMS)

MYSIGT I VINTERKYLAN

FÖRSTA ADVENT

Oh det är så mysigt. Jag bara älskar det. Dock har jag inte hunnit med att adventspynta än, det blev en jäkligt lång sovmorgon. Det var skönt, men inte alls nödvändigt då klockan ringer halv åtta imorgon bitti. Men men...

Nej kaffet är urdrucket, det är dags att ta tag i städningen så det blir så där mysigt som jag vill ha det...


WAKA WAKA

Ibland är det konstigt, att en enda låt kan få ett helt ställe att lyfta på taket. Waka Waka är den låten i Nyköping just för tillfället. Haha jag tycker låten är väldigt trallvänlig och man blir en aning glad när man hör den. Men här på det nästan ickeexisterande dansgolvet så blir det inte bara lita dans när låten slås på. De hoppar och hoppar och hoppar en aning mer. Haha helt jävla otroligt.

Annars flöt dagen på himla bra. Hela rockshowen var faktiskt helt ok, bra drag på slutet. Väl godkänt.

Nej nu faller mina små ögonlock snart ihop och jag känner att jag inte har speciellt mycket att berätta. Så, puss och godnatt!

...jag vill inte tänka framåt 
men är livrädd att fastna här,
nu kan det vara försent
att säga som det är...


melissa horn/lars winnerbäck

DAG 11; MINA SYSKON

Allt som har med familj att göra;
Ingen kommentar!

Jag har skrivit ett inlägg om det och det får räcka för nu.

RISE AND SHINE

Det är lördag, kaffet är igång och frukosten väntar, solen skiner och snön ligger fortfarande kvar. Underbart. Lovely. Härligt.

Jag ser fram emot imorgon, första advent. Den mysigaste tisden enda fram till jul. Mina grannar har redan pyntat med ljuststakar och jag känner mig en aning stressad. Men men jag får fixa det imorgon. Då blir det en sväng ner till förrådet för att hämta lite julgrejer med betoning på lite julgrejer. Jag kommer knappt ihåg vad jag har där nere så det får bli en överraskning. =)

Nej dags för dagens första kopp kaffe. Det lär inte bli den sista. =)

DAG 10; DET HÄR HADE JAG PÅ MIG IDAG

Dagens outfit bestod av svart, svart och lite svart. Jag hade dock rosa strumpor bara för att jag kan. Jag har idag bott i mina jobbkläder och jag sitter fortfarande i dem nu när jag skriver det här. Roligare än så blev det inte...


Ja så här såg t-shirten ut som jag jobbat i idag. Mina svart jobbskor, mina rosa strumpor och min svarta jobbbyxor fastnade inte på bild. =)

MUSTASCH IS IN THE BUILDING

Äntligen hemma. Mustasch har spelat klart, minneskortet är fullt och jag är sjukt nöjd med kvällen. Grym kväll!
Alla foton tagna av mig.


Härligt band som var sjukt duktiga live. =)

HELLO SUNSHINE

Snön ligger vackert kvar utanför fönstret och det är alldeles gudomligt. Solen skiner en aning och humöret är på topp. Underbart!

Det är snart dags för jobb och ikväll är det även Mustasch som spelar. Jojo det kan väl bli en trevlig kväll trots att jag inte riktigt gillar bandet. Men men det är bara att jobba på!

Nej dags för frukost, lite kaffe och en aning piff. Vi ses!


Tänk om det kunde vara så här!
Bild tagen av mig!

DAG 9; MIN TRO

Detta är ett svårt ämne att beröra för man kan tror på så många olika saker och hela ämnet med religon tror jag egentligen går ut på samma sak fast personerna de tror på förekommer i olika sammanhang.

Jag kan ärligt säga att jag inte tror på gud, jag tror inte det var en himmelsk man som skapade jorden. Jag tror helt enkelt inte på kristendomens skapelseberättelse.

Men.

Jag tror på liv efter döden, jag tror att själen föds på nytt och jag tror att vissa människor låter sin själ bli till änglar. Änglar som vakar över sina medmänniskor och hjälper dem i livets svåra skeden. Jag önskar att jag blir en ängel den dagen det är dags för mig att gå vidare.

Men det är svårt när man inte riktigt vet och det kanske det som tron är till för. Att vi inte riktigt ska veta.

WORK IT!

Idag har dagen varit effektiv, frukost, möte, lunch och jobb. Har precis äntligen kommit hem och det ska bli skönt att slå sig ner i soffan och bara bli trött. Sovdags tidigt idag då arbetsförmedlingen kallar imorgon igen. Den där förbaskade basinformationen. Usch, jag är inte nöjd.

Men det är bara att knalla dit och se glad ut, för jag kommer att få försöka att gå upp vid sju och veta om att man ska jobba till typ 3 på natten... Jaja slut på gnäll, det är så trist.

Jag är en aning hungrig så det är dags att äta! Puss hej

SÖMNLÖS I NYKÖPING

Jag hoppas inte det blir en sådan natt till. Ni vet när man bara ligger och vrider och vänder sig fram och tillbaka hit och dit. Jag ska ju upp vid åtta imorgon bitti och på fredag. Uscha.

Så nej nu tar jag mig själv till sängen för en godnatts sömn. Puss

DAG 8; ETT ÖGONBLICK

Ett ögonblick jag kommer ihåg väl är i början på april, jag tror det är 2006. Minnet är en aning vagt med årtalen.

Jag hade några dagar innan varit och shoppat loss på Ikea, jag hade fått paket av mina vänner med saker jag också skulle behöva den första tiden. Jag kände mig lycklig. Jag var glad.

Jag sätter nycklarna i dörren, bäddar sängen det första jag gör och börjar packa upp. Det var första kvällen i min egna lägenhet. Det var ett ögonblick av självständighet och jag minns det fortfarande som om det var igår! =)

AMERICAN PANCAKES

Jajjemen, idag lyxade jag till min frukost ordentligt. Med amerikanska pannkakor, ni vet lite extra fluffiga och lite extra goda. =) Dock har jag insett att detta var enbart en engångsföretelse. Att se disken och framförallt spisen efter mina hopplösa försök att laga mat är verkligen inte något som höjer humöret. Men det var gott iaf och sen hur nyttigt det är att äta pannkakor till frukost det är en annan femma.

Mitt älskade vinterväder har återvänt, det är vitt, det är kallt och det är snö. Underbart, vackert och ljuvligt. Igår efter min biodate med Harry och systrarna Alm tog jag mig en uppfriskade promenad hem till Stenkulla, det var en aning blåsigt med det var ändå vinter.INSPÄRRAD

Vill ni läsa en bok som gör er förbannade, som gör att man undrar och tänker hur i helvete? Då ska ni läsa denna. Första sidorna kändes som en evighet och jag har flera gånger lagt den ifrån mig men när jag nu bestämde mig för att verkligen ge den en chans så kunde jag inte sluta läsa. Historien är verklighetsbaserad och jag skulle inte bli förvånad som detta händer fortfarande. Det är mycket man tror sig veta, men det här trodde jag fan inte var möjligt.

Köp! Läs! Nu!

DAG 7; MIN BÄSTA VÄN

Goda vänner kan göra allt tillsammans
men bara de bästa vänner kan göra ingenting tillsammans.

sagt av A.A Milne

Min bästa vän är mitt allt. Mina andra bästa vänner lika så. Jag har tre som jag räknar som de mina, men idag ska jag berätta om den människan som blev min första allra bästa vän. Det var för 17 år sedan som vi träffades allra första gången. Hon har varit min vän sedan dess. Hon heter Jenny.

Som i all evig vänskap har vi varit oskiljaktiga, osams, sams, fulla, roliga, töntiga, tråkiga, tuffa, veka, rymmare, ja man kan säga att vi varit allt. Vi har delat dygnets 24 timmar tillsammans, lika väl som vi varit från varandra i månader och inte talats vid en enda gång. Men jag vet att hon alltid finns vid min sida och tvärtom.

Någon gång ska jag berätta om våra minnen, våra tokigheter och allt vi gått igenom men det skulle bli i samma stuk som en roman. Jenny är en vän värd sin vikt i guld. If you jump, I jump!

Elin och Linda, ni är inte bortglömda! =)

DATENIGHT

med harry, den där harry.

UP AND RUNNING

Tillbaka till verkligheten efter 2 oerhört påfrestande dagar. Jag har tro det eller ej varit sjuk. Hur kommer det sig? Jag är ju aldrig sjuk. Hur, var, varför? Why me?

Haha helt otroligt vad däckad man kan bli och eftersom jag ytterst sällan faller offer för sjukdomar så blir jag varje gång lika förvånad. Que? Vad händer med mig? Vad har jag gjort för ont?

Så ynklig man kan bli.

Men men nu är jag snart tillbaka i form igen och det börjar gå framåt med allt. Det känns oerhört bra och jag gillar det.

Ligger lite efter i allt som har med bloggen att göra och jag startar upp igen imorgon. Jag har lite serier, lite böcker och en film att rekommendera. =)

Nu stämplar jag ut för idag! Puss hej

=(

Nu går jag och lägger mig med feberyra och ett stadigt illamående...Fan!

NOLL ENERGI.

I natt när jag kom hem så kändes det inte alls ok. Tryck över bröstkorgen och ett stadigt illamående. Uscha. Fanns dock inga spår av något imorse när jag vaknade. Skönt. Så det är dags att göra sig iordning för det är dags för jobb.

Puss

DAG 6; MIN DAG

I och med att jag snart stämplar in på jobbet så kommer här ett tidsinställt inlägg. Jag kommer när detta publiceras springa omkring på afterworken vi har, placera gäster, duka av, servera vin och öl och bara ha det jävligt roligt på jobbet.

Några timmar senare kommer jag ha fullt upp med att röja aw, diska och dona inför nattklubben. Jag kommer även försöka få i mig lite mat och kanske även få till en liten rökpaus. Jag kommer fortsätta serva de gäster som finns kvar med öl/vin och kanske en och annan shot. =)

Några timmar senare ändå kommer jag öppna cashentrén om det behövs och ta en massa underbara mingebilder.

Kl 03.00 stämplar jag ut för idag och påbörjar min underbara cykeltur hem till Stenkulla, jag hoppas jag somnar innan 04.00 för att orka med morgondagen som ser ungefär likadan ut.

Det här är min dag!

IDAG SOM IDAG SOM IDAG

Är det dags för en aning jobb, känns lite lyxigt efter nästan hela veckans ledighet. Men det är inte bara bra med ledighet, visst det är skönt men efter ett par dagar kryper du på väggarna och skulle nästan falla ner på knä och be för ett jobbpass, någonstans, vartsomhelst. Det är det som är synd.

Men jag hoppas och önskar att mitt jobbsökande snart ger utdelning. Att försöka få igång en a-kassa är ju inget jobb jag önskar någon. Att det ska vara så krångligt, så svårt och så påfrestande. Jag har hitills i mitt liv betalat 48 tusen svenska kronor under tiden jag varit med. Hutlöst med tanke på den obefintliga service som a-kassan ger. Shame, shame on you!

Men men jag har snart ett nytt givande jobb och en stadig inkomst igen. =)

Puss!

DAGENS

Bästa;
Tidig frukost och socialt häng med vänner. Mycket mycket trevligt. =)Denna nyhet glädjer mig. Äntligen kan kanske världens tjejer/kvinnor bli av med sina utseendefixerad komplex om att man måste vara smal för att vara vacker. Alla människor är vackra på sitt egna sätt och vill man bli mindre, smalare ja you name it så finns det sätt att fixa det på. Hälsosam mat och mer träning brukar råda bot på det mesta.

Sämsta;

Alltså, finns det inget viktigare att rapportera om? Tröttsamt.

Annars finns det inget mer på dagens sämsta lista, dagen har varit grym. =) Tack och godnatt!

JOBBIGT LÄGE

Ikväll blir det en tidig kväll. Man blir trött och seg av att inte aktivera sig med jobb. Men det går framåt i alla fall.

Idag har jag hunnit med frukost, kaffe och hårfärgning. Bokat in CV-kurs med Erika. Powernappat på eftermidagen och nu Paradise Hotel.

Imorgon är det äntligen dags för lite jobb. =) Vi ses då istället.

GODMORGON!!

Det är dags att äta frukost, dricka kaffe och söka ännu mera jobb. Fredag och Lördag blir det jobb....

DAG 5; VAD ÄR KÄRLEK?

love is giving someone that power
to break your heart
but trusting them not toEgentligen vet jag inte. Jag har aldrig upplevt riktig kärlek.

Men.

Jag tror att kärlek är en union mellan två människor där man ger och man tar lika mycket. Jag tror att kärlek växer fram från en grundad vänskap. Jag tror att kärlek är både enkelt och svårt. Kärlek kan vara så mycket, så lite.

Det är svårt att specifiera kärlek men jag lovar att skriva om, just det här inlägget den dagen jag vet vad kärlek är.


someday,
someone will walk into your life and make you realize
why it never worked out
with anybody else
Bildkälla

ROCK´N´ROLL

För att föregående inlägg ej ska missuppfattas så är det den 26 november som Mustasch ska gästa Tellus.

Bildkälla

JOBB-SÖKAR-DJUNGEL

Jag summerar en väldigt bra dag! Då min extra anställning bringade ett lite mindre antal timmar inför framtiden så är jag nu igång med jobbsökandet på allvar. Allt händer ju av en anledning och de är inte mycket man kan göra åt det.

Men nu är situationen i rullning, a-kassan är underrättad, basinfo på ams är schemalagt, lite jobbtider framöver är fixat. Jag tycker det går bra nu. I allt detta har jag trots lite mindre motgångar försökt tänka positivt och ja jag har nog kanske inte varit mitt bästa jag men jag försöker. Och det är ju alltid något.

Men nu kan man verkligen säga att min dator överpresterat, den har gått och blivit slö och jävlig. Måtte den bara inte gå sönder nu, då kommer jag gråta på riktigt. Jag lovar. Den är ju min allra bästa vän just för tillfället. Vi äter frukost ihopa, läser bloggar ihopa och vi skickar runt cv till höger och vänster ihopa. Snälla söta PacBell, gå inte sönder!

DAGENS BÄSTA; Kaffe med J, min kära underbara vän som alltid säger något stöttande i situationer som känns jobbiga. I love you!

DAGENS SÄMSTA; Basinformation på arbetsförmedling. En information 8.30 (????) på morgonen om hur man söker jobb, hur man skriver ett cv och hur man gör med a-kassa. Jag vet exakt hur man söker jobb, jag vet exakt hur man söker a-kassa, och jag framförallt hur man går till väga när man skriver ett framgångsrikt cv. Jag förstår att den här informationen är viktig för många människor men jag har blivit tvingad till denna info 3 gånger redan, varje gång jag varit hemma mellan en säsong. JAG VET HUR MAN SÖKER JOBB!!!!!!!!!
Men jag tycker det är fruktansvärt onödigt.

Just det, jag skulle tänka positivt; Jag ser verkligen fram emot att spendera en timme en fredagsmorgon med lite grundinformation i hur man söker jobb. Jag tror det kan vara bra för mig. =) Ja, det blir till att sova när jag kommer hem efter den då man ska jobba hela natten lång. Varför, jo för att Mustasch gästar Club Tellus då!

Puss och godnatt

DAG 4; DET HÄR ÅT JAG IDAG

Fan vilken osis att den här rubriken inte var igår. Då hade ni fått fina bilder på en en helt fantastisk hemmgjord pizza. Men men nu var det ju dag 4 idag och mitt matintag har varit obefintligt, tråkigt och snabblagat. En helt vanlig dag i en restaurangarbetares liv. =)

9.30 Kaffe UTAN mjölk (fick en smärre chock när jag insåg att mjölken helt plötsligt var slut) intas i samband med rådgivning av a-kassan.

14.45 Kaffe MED mjölk intas på ett av stadens café tillsammans med min bästa Jenny. En blåbärsmuffins slinker ner...

18.50 Hemgjord nachotallrik intas i väntan på Paradise Hotel.

Och nu är klockan 20.40, efter inte alltför stort matintag idag så är jag fortfarande hungrig. Konstigt! Jag är ju en vanemänniska så att skippa frukost är verkligen inte till min fördel. =)

TRÖTTMÖSSA?

Ja men faktiskt. Dagens äventyr har tagit sin beskärda del av energi. Vi fortsätter med jobbsökande imorgon!

Godnatt mina kära.

EN DAG I BILDER
Kaffe det första som sker på morgonen...Sen var det dags för en tur till Ams...Sen efter det blev det en tur till Linda för att hålla Elin sällskap...Lite tisdagsvin hinner man alltid med...Soffhäng...Pizzabakning delux...Lite sallad till...

SLUTRESULTAT;
Glömde fota maten, var nog en aning hungrig. Vi fick dock 2 plåtar över så Erik och Anklev har lunch/middag i en veckas tid. Men det var en trevlig kväll. Me like.

DAG 3; MINA FÖRÄLDRAR

Det här är ett ämne som för mig är svårt att skriva om.

Jag har i dagens läge ingen som helst kontakt med mina föräldrar, på grund av att jag helt enkelt inte vill. För många kommer det här vara svårt att förstå och för många kommer det är vara en sådan sak som faktiskt händer. Jag har valt att leva mitt liv så här och jag börjar slutligen acceptera mitt eget val. Det blir bäst så här.

Men min mamma har fått mig att bli ansvarsfull. Hon har fött upp mig, tagit hand om mig och lärt mig saker genom livet. Hon har alltid hjälp mig i svårigheter och har gett mig rutiner som är ovärderliga.

Men.

Hon har också gett mig oerhörda krav på mig själv, en rädsla för att misslyckas och en tro på att jag inte duger som jag är.

Men.

Hon är ändå min mamma.

Ensamheten är värst, inte att vara ensam utan att känna sig ensam. Det är två helt skilda saker. Jag avslutar härmed rubriken för dag 3 med tungt hjärta.

NATTLIGA CRAVINGSHar försökt sova sen halv tolv, men ikke.
Efter åtskilliga varv av vridningar var det bara att gå upp. Har jag inte kunnat somna än så lär jag inte göra det nu heller. Har inte riktigt fastnat i någon bra bok än, har nog inte i mitt esse för att läsa klart hundraåringen heller, även om det faktiskt verkar vara en helt fantastisk bok. Men men jag har ju ett gäng på lager =)

Imorgon blir det en sväng förbi förrådet eller ja det blir ju lite senare idag...det är dags att damma av alla dessa guldkorn som gömmer sig där nere. Blir nog en helt fantastisk dag imorgon. Nej nu är det godnatt på riktigt.

Dagens möte;
Ännu en gång har det bevisats för mig att konsten att lita på människor bara är hyckleri. Det är ett påhitt av mänskligheten som egentligen aldrig borde ha uppfunnits. Resten får va osagt för all framtid, jag finner inga ord.

DEN MYSIGASTE TIDEN PÅ ÅRET

Jag kom på att det snart är första advent, om 13 dagar är det dags att tända den mysigaste belysningen under hela året. Även om jultid för mig inte riktigt betyder något så är det ändå mysigt. Är det inte härligt att gå hem på kvällen efter jobbet och bara se alla fina adventsljustakar i var och vartannat fönster?

Jag har inte riktigt hunnit lokalisera min egen och inte riktigt känner för att leta heller så tänkte jag kanske köpa en ny för det är ju alltid roligt att inhandla nya fina saker till lägenheten...

Jag föll för denna. Tyckte den var hur mysig som helst.
Bild från Halens.

 

Fönsterbelysning

 

DAG 2; MIN FÖRSTA KÄRLEK

Var en känsla så obeskrivlig att det knappt går att beskriva. Det var en helt underbar upplevelse som jag levde länge på. Det var ett par år sedan nu och jag har sedan länge gått vidare, men jag blir fortfarande knäsvag när jag ser honom. Han har fortfarande en plats i mitt hjärta som alltid när det handlar om sin allra första kärlek.

Ibland undrar jag om jag någonsin kommer att träffa en person som påverkar mig lika mycket som han den där gjorde.Det här var en svår rubrik, det är svårt att sätta ord på känslor man gjort allt för att glömma bort...

CIRCLE OF LIFE

If you can dream it, you can do it!
sagt av Walt Disney

IT´S LIKE A SUNDAYMORNING

Ja på ett sätt känns det så, vakande av telefonen kvart över tolv!?! Hur? Varför? Jag ställde ju klockan på tio för att vända dygnet nu innan lunchveckan. Aja, det blir inte alltid som man tänkt...

Det är möte kl 15, så det gäller att hoppa in i duschen nu...

Vi ses ikväll. =)

THIS IS AMAZINGJag hade glömt hur sjukt jävla bra denna killen är...


HÄRLIGT VAR ORDET JAG SÖKTE

Avslutar dagen med att krypa ner i sängen och hoppas på att morgondagen blir lika bra som denna. För det har verkligen varit en helt fantastisk dag. Har förvisso inte fått speciellt mycket gjort men jag har städat, druckit glögg och fått ny energi i goda vänners lag. Det tycker jag funkar för att få kalla denna dagen fantastisk. =)

Mina värmeljus jag tänt runt om i hela lägenheten har sedan länge brunnit ut, jag ser det som ett tecken på att det är dags för sömn.

Mona Sahlin ska avgå, vad hände? Fast ja det kanske inte riktigt var otippat men ändå, jag kan ju inte säga att jag bryr mig speciellt. Jag hoppas dock att nästa partiledare kan visa samma krut som Anna Lind och Olof Palme, då kanske, märk kanske kan socialdemokraterna återfå sin försvunna glans.
Diskutera politik så här på kvällskvisten, jag måste helt enkelt blivit en aning knäpp. Jag har ju inget intresse i det där överhuvudtaget. Svammel, svammel, svammel. Gå och lägg dig Jeanette.

Jepp, on my way.

DAG 1; PRESENTERA MIG SJÄLV
Jag är jag. Jag är mig själv hela tiden. Jag är den jag vill vara. Jag är den jag behöver vara.

Eller?

Jag skulle säga nästan alltid. 75% av tiden är jag precis det, 25% av tiden är jag helt enkelt bara ett skal. En forntida varelse i skuggan av mitt rätta jag. Jag har lärt mig att livet inte är enkelt, det är inte heller lätt och speciellt inte en dans på rosor. Men om man bara gör sitt bästa, försöker göra sitt bästa så kommer man ganska långt.

Jag älskar litteratur, känslan av att öppna en nya bok och få orden att dansa framför mina ögon. Jag älskar foto, känslan av att fånga ett ögonblick i en bild gör mig lycklig. Jag älskar att vara ensam, känslan av att finna ro hela vägen in i själen är en stund av lycka.

Men.

Jag hatar känslan av ensamhet, att det inte finns någon som är där när man kommer hem. Jag hatar när människor försöker trycka ner mig och jag känner att de sakta lyckas och framförallt hatar jag känslan av att inte känna mig trygg.

Jag är jag. Jag är mig själv hela tiden. Jag är den jag vill vara. Jag är den jag behöver vara.

Jag är Jeanette.

Årets första glögg

Är urdrucken för denna gången tillsammans med en bunt pepparkakor. Eller ska jag säga en hel hög? Det har varit mysigt och väldigt trevligt. Tack för besöket mina bästa. =)

Nej nu är det dags att återgå till söndagsmys med en nya film jag hittat. Hmm tror den kan bli hur bra som helst.

Det är söndag och jag är ledig, så vi ses imorgon istället. Puss

Glöggmys på en söndag

Jojo, visst blir det årets första glögg ikväll. Ska bli trevligt att få lite besök i min lilla lya, jag gillar´t. =)

Dagen annars känns fantastisk på något sätt. Så mycket energi, så mycket lycka har jag inte lyckats känna på länge, det finns ingen anledning och det är bara så skönt att se ett ljus i ett annat totalt mörker. Härligt, jag tror jag är på rätt håll. =)

Nej nu måste jag fortsätta städa lite och sen en sväng till Ica, jag tror inte en flaska glögg räcker idag. =)

Puss

100+ någonting


Nu har jag börjat på denna, ahhh vilken bok! =)

Leave a light on for me..

Oj vad sent det blev. Bra kväll dock, jobbet gick finemang och fotograferingen efter likaså. Hann till och med förbi Fika på vägen hem för lite snicksnack och en afterwork-lingondricka. Sweet!

Idag blev det även taxi hem, på tok för skraj efter gårdagens psychogubbe. Uscah! Jag är nog frotfarande en aning livrädd. =(

Men men en längre uppdatering väntar imorgon, då jag även ska försöka ta tag i skrivutmaningen. Kommer bli en strålande söndag, det känner jag på mig! =) Pus och godnatt.

Leave a light on for me..

Oj vad sent det blev. Bra kväll dock, jobbet gick finemang och fotograferingen efter likaså. Hann till och med förbi Fika på vägen hem för lite snicksnack och en afterwork-lingondricka. Sweet!

Idag blev det även taxi hem, på tok för skraj efter gårdagens psychogubbe. Uscah! Jag är nog frotfarande en aning livrädd. =(

Men men en längre uppdatering väntar imorgon, då jag även ska försöka ta tag i skrivutmaningen. Kommer bli en strålande söndag, det känner jag på mig! =) Pus och godnatt.

Dancing, like a Paparazzinight

Herre min jösses vilken kväll. Vi började med våran afterwork vid halv elva snåret, det var en lugn början och vi snackade skit och hade det bara allmänt trevligt. Fortsatte ner till Tellus och körde igång på riktigt. Vi dansade och dansade och dansade hela kvällen lång, eller ja den timmen som var kvar iaf. =) Och det var länge sedan jag dansade så att svettpärlorna trängde fram i pannan då jag oftast alltid hamnar i baren. Konstigt det där, jag förstår ingenting. =)

Men men en helt underbar kväll i dubbelbemärkelse. Tack ännu en gång L som höll mig sällskap i telefonen hem!

Nej det är ju dags för jobb snart, jalla jalla. Vi ses.

Afterwork! Jobbet är slut för ikväll så nu...

img_0222 (MMS)

Afterwork! Jobbet är slut för ikväll så nu är det dags för oss  att påbörja afterworken! Hörde jag en skål? =)

O.S.A


Helt otroligt. Suverän. I like it a lot.
Ännu en bok som får dig att dras med, Denise Rudberg har lyckats igen. Efter storlek 37 har hon nu skrivit O.S.A, tror dock att det var ett x antal år sedan, men jag har inte hittat de förens nu och det är jag ruskigt glad över. Boken är underhållande, lättsam, sorglig och jag tror det finns människor i denna vida värld som känner igen sig. Helt enkelt en historia om kärlek, jobb, stress och allt annat som kan finnas i det vardagliga livet.
Guldstjärna!

Typiskt.

Igår var en sådan typisk natt när jag inte kunde sova. Vad fan beror det på? Det är inte jätteroligt att ligga vaken till halv fem för att sedan gå upp vid halv tio. Hmm jag måste verkligen ordna upp detta.

Nu har jag läst 2 av 4 böcker på tre dagar, ibland undrar jag om jag inte har något liv? =)

Det närmar sig jobb! Vi ses på afterworken!

Jar of HeartsAnd who do you think you are
Running 'round leaving scars
Collecting your jar of hearts
And tearing love apart
You're gonna catch a cold
From the ice inside your soul
So don't come back for me
Don't come back at all

Nagelfix eller hur?

Nej jag fastnade istället för ett avsnitt med Gordon Ramsey. Visst han skriker och gormar men han är ändå en jävligt bra kock. Han är också en sådan som lever på sitt rykte som den elaka kocken, och det funkar för honom. Han gjort sig själv ett jävla namn. Jag tycker han är klockren iaf.

Min framtid som stundar, den kommer närmare och närmare med en hiskelig fart och jag försöker hitta den där lilla inspirationsvägen som helt har gått vilse. Men jag har börjat och det är bra att börja med ett mål sedan kommer resten på köpet. Eller?

Jo men visst kan det vara så, jag går och lägger mig varje kväll med stora förhoppningar om att jag ska vakna upp med den där snilleblixten. Den är på väg, den kommer snart, det är lite fördröjning bara. Håll ut! =)

Bok 2 jag började med igår, grym. Ibland är det bara så skönt att ramla tillbaka i böcker som är ganska ytliga men med en trevlig historia. Man behöver inte tänka så mycket, man behöver inte klura ut en mördare, man behöver egentligen inte göra något annat än att just läsa.
Läsa för att det är avkopplande och stundvis jävligt roligt. Ja det här var en rikigt feel-good bok om hoppet, kärleken och en tro på allt löser sig. Denise Rudberg, keep up the good work.Inte verkar denna mannen speciellt elak?

Torsdagsmys

Idag hittade jag ännu en lägenhet som skulle passa bra i min ägo. En tvåa, med sovrum, med kök, med yta. Ohh jag låter lite väl sentimental här men det hade ju passat mig så bra. Jag vill verkligen ha en större lägnehet där jag kan fixa och dona, möblera och inreda och mest av allt bara vara. Jag trivs här i min lilla lägenhet också men efter ett par år så känner man sig redo för något större och jag är redo nu.

Ja ja jag fortsätter att drömma och rätt vad det är så kommer jag ha en jättefin tvåa i närheten av stadens centrum. Jag får helt enkelt invänta rätt tillfälle. =) Snart så!

Idag har varit en sjukt bra dag, och jag ser fram emot helgen. Afterwork imorgon och a´la carte och vimmelfoto på lördag. Glöggmys på söndag! Jepp det här blir en bra helg.
Nu nagelfix! Sweet!

Dags att börja.

Jag tänkte att jag börjar "30dagar" på söndag, när jag är ledig och känner att jag har tid ordentligt. Lunchen idag gick finemang, städningen gick finemang och matlagningen gick finemang. Hör och höpna jag har lagat mat som faktiskt var riktigt gott. Kyckling, vad annars och potatisgratäng. Jag är fan stolt. Bra jobbat. Guldstjärna i kanten! =)

Nej måste en sväng till Ica. Vi ses.

Ljuvliga Torsdag!

Det var en aning segt att kliva ur sängen vid halv nio imorse, jag kände mig kanske lite trött? Jo det var nog så, dock så börjar det sakt men säkert vakna till liv i min kropp nu och jag tror att det kan vara det ytterst starka kaffe jag bryggde till mig själv nu på morgen. Ja det kan nog vara så.

Det är dags att sätta fart, dags att sätta sig i arbete, det är dags att denna torsdag startar nu. Puss.


Jag fortsätter med detta när jag kommer hem...

Time to say goodnight

Kvällen slutade förvånansvärt bra. 2 glas vin efter jobbet och sen en rask promenix hem. Mycket trevlig kväll om jag får säga det själv! =)

Det är dags för veckans lunchpass imorgon. Jag ha inte riktigt jobbat tillräckligt mycket än för att ens ha tillåtelse till att säga att det ska bli skönt med en ledig kväll. Shame on me. Men jag jobbar bara lunch imorgon och frågan är om kameran åker med så jag kan få till några fina foton. Hmm ja det tåls att tänka på!

Angående utmaningen så har jag tänkt och tänkt för att kunna komponera ihopa ett bra inlägg. Jag tror jag känner mig en aning nervös. Det är ibland svårt att finna inspiration till att skriva så detta är ju det perfekta tillfället. Jag tror jag kommer börja imorgon. Ja det känns nog helt ok. =)

Nej nu dags att sova, det är dags att börja på en ny bok. Lycka!

Elsas Mode

Boken är utläst. Betyg; Bättre än väntat.

Man dras ofrivilligt med i Stockholms uteliv och bloggsfär. Boken är lättläst, stundvis rolig, stundvis pinsam. =) Men den levererar precis som utlovat. Man drömmer drömmar om att bli sveriges nya bloggdrottning, man drömmer om champagne på innerstadens uteserveringar och man drömmer om ett helt annat liv. Ja då har man lyckats med en bok. Att få läsaren att bli fascinerad av det som skrivits och framförallt få läsaren känna sig delaktig i boken tycker jag tyder på en bra sammansatt bok.

Boken är ett bra tidsfördriv och den funkar för alla människor. Livet är inte alltid en dans på rosor och det får man uppleva i boken. Det är inte den bästa boken jag läst, men den har fått mig att drömma som ingen annan bok har gjort. =)

Nej nu ska dagdrömma vidare, om champagne, och snuskigt dyra skor för att sedan återvända till mitt vanliga liv, med jobb, med räkningar som ska betalas. Jag återvänder till mitt liv som jag älskar.

Utmaning

Av en slump för länge sedan hittade jag en blogg som skrivs av en gammal vän. Vi delade en gång för
länge sedan ett intresse för trampolin, läger och frisksportarna. Det var som skrivet väldigt länge sedan men jag under åren fortsatt att läsa hennes bloggar. Häromdagen kom ett inlägg upp om att skriva en text till en särskild rubrik ungefär. Det är flera andra som har kört igång så jag tänkte varför inte? Efter en kommentar med frågan om man fick hänga på fick jag tillbaka; Kör, ju fler man är desto roligare!

Jag vet inte riktigt när jag startar, kanske ikväll, kanske imorgon! Häng med! =)

Rubrikerna är;

Dag 01 - Presentera mig själv
Dag 02 - Min första kärlek
Dag 03 - Mina föräldrar
Dag 04 - Det här åt jag i dag
Dag 05 - Vad är kärlek?
Dag 06 - Min dag
Dag 07 - Min bästa vän
Dag 08 - Ett ögonblick
Dag 09 - Min tro
Dag 10 - Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 - Mina syskon
Dag 12 - I min handväska
Dag 13 - Den här veckan
Dag 14 - Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 - Mina drömmar
Dag 16 - Min första kyss
Dag 17 - Mitt favoritminne
Dag 18 - Min favoritfödelsedag
Dag 19 - Detta ångrar jag
Dag 20 - Den här månaden
Dag 21 - Ett annat ögonblick
Dag 22 - Det här upprör mig
Dag 23 - Det här får mig att må bättre
Dag 24 - Det här får mig att gråta
Dag 25 - En första
Dag 26 - Mina rädslor
Dag 27 - Min favoritplats
Dag 28 - Det här saknar jag
Dag 29 - Mina ambitioner
Dag 30 - Ett sista ögonblick


Ni hittar hennes blogg här!


Längtan efter vintern...

Jag somnade för sent. Igen. Men det är svårt att låta bli när man hittar en bok som man tycker är väldans bra. Jag kan helt enkelt inte sluta läsa oavsett hur mycket klockan blir på kvällen/tidig morgon. Så man är en aning trött idag, att man aldrig kan lära sig. Det är ju bara att lägga ifrån sig boken, eller?

Annars har jag hämtat mig från tvprogrammet jag såg på igår. Det är konstigt, jag finner inga ord.

Det blir ett lite kortare inlägg idag, inspirationen är inte rikigt på topp, men jag vet att detta kommer bli en bra dag. Jag funderar dagligen på saker till min "kära lista", kan jag kanske komma till 100 idag? Det är svårt att hitta speciella saker som man verkligen vill göra för sin egen skull och inte bara för någon annan. Men jag ska fixa det, sen är det bara att börja pricka av. Jag kollade igenom det jag åstakommit igår och inser att vissa av mina drömmar faktiskt kanske är lite för stora. Få en stjärna på Walk of Fame? Hur tänkte jag där? Hahaha men men det är viktigt med drömmar och mål, stora som små!

Det är dags att tjäna pengar dvs gå till jobbet. Det är kyligare idag och framförallt inget slask. I love it! Kommer bli som en underbart härligt Sälendag när jag går till jobbet. En promenad genom ett halvsnöigt vinterlandskap.


Tänk om det kunde vara så här istället? =)

Keep going strong..

Jag fortsätter, snart är jag iaf halvvägs! =)


35. Äga ett stort fint hus.
36. Bo utomlands i ett år.
37. Resa jorden runt.
38. Fixa ett nyårslöfte jag faktiskt kan hålla.
39. Läsa alla böcker som nämns i denna bok.

40. Åka till Las Vegas och bränna pengar.
41. Flyga helikopter över Himalya. Ni trodde väl inte att jag skulle orka bestiga ett berg?
42. Simma med delfiner.
43. Göra upp med min rädsla för mörker.
44. Förverkliga hela denna lista.
45. Starta ett eget bokförlag.
46. Få mer än 100 läsare en dag på denna blogg.
47. Lära mig att laga mat som faktiskt går att äta.
48. Tillbringa julafton på en solig sandstrand. kanske nästa år?
49. Köra en bil jag aldrig skulle ha råd att köpa.
50. Äta sushi i Japan.
51. Se en OS-invigning.

Ung och Bortskämd.

Ja det kan man verkligen säga. Efter mycket hysteri på bloggar, aftonbladet och alla andra möjliga ställen så var jag tvungen att kolla in programmet. Jag stod ut i 21 minuter sen stängde jag ner sidan och jag kommer aldrig öppna den igen.
Vansinnigt, skamligt och sjukligt.

Det här kan vara det värsta jag sett ever.

Programmet. om ni inte sett det, handlar om 10 bortskämda ungdomar som fått allt serverat på silverfat av sin icke så smarta curlingföräldrar. Nu är det inte tal om bortskämdhet så som att de får mycket presenter eller att de får vissa saker betalda av sina föäldrar. Det här är bortskämdhet när den är som värst.
Föräldrarna städar, tvättar, hämtar vatten, gör frukost på sängen varje morgon, de betalar allt, städar deras rum och de lever som betjänter till sina egna barn. De har inget jobb, de vet inte vad en diskborste är och en tvättmaskin är som rymdfysik på månen. Sjukt!

Det värsta var att vissa av dessa ungdomar har egna lägenheter där mammorna och papporna kommer varje dag, städar och lagar mat medans barnen sitter av tiden. De vill inte jobba, de kan inte jobba, de vägrar att lyfta ett finger.

Vad lär man sina barn när man gör på det här viset? Man kan ju inte påstå att det förekommer några sunda värderingar och hur i helvete kommer detta barn att klara sig fortsättningsvis?

Jag tycker synd om dessa ungdomar och jag tycker det är olagligt att uppfostra sitt barn så. Föräldrar ska vara förebilder, de ska vara där och stötta i medgång och i motgång, de ska förbereda barnen till ett självständigt vuxenliv. Men hur fan ska det gå när ungjäveln inte ens kan hämta ett glas vatten själv när denne sitter framför datorn/tvn?

Ahh jag var bara tvungen att ventilera. Jag lovar och svär att jag aldrig ska bli en sådan förälder. Det är inte rättvist mot något barn här i världen!!!!!

Punkt!

Slask.

Första dagen tillbaka på jobbet. Det kändes bra! =) Det var dock en aning lugnt, eller ja ska man säga väldigt lugnt? Det gick bra och det kändes bra, det är huvudsaken.

Efter en slaskig promenad hem till Stenkulla är jag äntligen hemma. Jag bad om snö, inte slask. Ha ha ha. Det är väl typiskt att det inte ska vara tillräckligt kallt så att den stannar kvar ett tag. Jag blev alldeles salig imorse när jag vaknade upp till snökaos. Det var lycka om något.

Nej det är dags att se lite serier. Sen blir det nog en tidig kväll. Mysigt!

Jag behöver ett par gummistövlar om det ska fortsätta så här....=)

Väntetid?

Ja det kan man kalla det. Tiden mellan färdigfixad och jobb. Idag är den längre än någonsin. Är det för att jag fakiskt pallrade mig upp imorse för att slippa känna att jag sovit bort hela dagen? Ja kanske. För nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. 2 ½ timme tills start och jag har nu på morgonen diskat, dammsugit, målat, duschat, ätit frukost, druckit kaffe, bloggat och facebookat. Och nu då?

Nej det får bli en kopp kaffe till....

En annan sak, rekommenderar verkligen Crimson.se om ni ska framkalla era foton, göra förstoringar eller något annat kul. Guldstjärna i kanten till dem, jag är supernöjd! Ramarna jag köpte på Ikea var inte riktigt passande. Jag måste hitta ett par bättre. =)

Puss

Snöflingorna faller...

Jag slapp bli besviken. Det har nu trillat ner en hel del snö och det bara fortsätter att snöa. Dock är det nätt och jämt snöstorm ute och det var ju inte riktigt det som jag beställde eller? =) Jag tycker det är alldeles underbart att se snö!!


Så här ser det ut nu, jag hoppas på mer! =)

Annars hoppas jag på en grym da, känns en aning konstigt att gå tillbaka till jobbet efter en vecka ledigt men det känns samtidigt bra. Ska bli skönt att få något att göra nu så inte min lägenhet rasar för fullt med alla olika målningsprojekt. Ha ha kan man vara mer hopplös? =)

Nej det är dags för frulle, kaffe är redan slut och klockan tickar på i sin vanliga fart!
=)

Vi ses ikväll.

Fullständig lycka...

För mig är att krypa ner i sängen och påbörja en ny bok...Livskvalité! Inhandlade därför ett par stycken till idag!


Friends..

Mina vänner är mina bästa. De gör mitt liv rikare.
Jag är lyckligt lottad som har er.


Har spenderat kvällen med färg, gardiner och ännu mera färg. Ja ännu mera färg sen förra inlägget. Jag blev inte riktigt nöjd med mina nya garderob, men nu är den faktiskt mysig(?) Hur man nu kan tycka en garderob är mysig....
Jag börjar trivas väldigt bra här hemma!

Dock är jag en smula besviken på mig själv angående målning. Det är sjukt jävla tråkigt att sandpappra allt innan så jag har gjort det lite så där halvdant och resultatet är därefter. Jag skulle ha lyssnat på Linda...

Typiskt.

Det är ju tur att jag bor i hyresrätt och inte får göra om som jag vill. Det är enligt mig väldigt bra, för annars hade jag nog tagit mig vatten över huvudet och det hade blivit väldigt dyrt.

Nej nog av svammel, det är dags att sova! Godnatt och sovgott.

...

När en dörr stängs öppnas en annan.
Men  ofta ser vi så länge och ångerfullt på den dörr som stängs
att vi inte ser den som öppnar sig för oss.

sagt av Alexander Graham Bell

Hej mitt vinterland?

Nu är dags för de vita flingorna att falla till marken. Nu har de lovat snö på vädret och är det inte snö imorgon när jag vaknar då blir jag nog en aning besviken.

Första ramen = Check! Den blev fin. Jag ska bara orka ta mig igenom de andra också. Men sen kom jag ju på att de tavlorna inte riktigt får plats, så hur ska jag göra nu? Mitt lilla homestyling projekt är ju inte klart på långa vägar. Fan.

Jaja det får bli mitt lilla veckoprojekt. På söndag är det glöggfika här hemma. Ska bli riktigt trevligt.

Puss, klappen haj.

Vitt, vitt och vitt.

Jag måste åka till Ikea igen. Mitt lilla projekt med att måla mina befintliga ramar var ju lite mera tidskrävande än vad jag hade tänkt mig. Men men jag får helt enkelt fortsätta. Dock behöver jag en ny byrå och den måste vara vit. Just nu känns inget riktigt matchat och det blir lätt lite stressigt. För mig iaf.

Nej det blir ett kort inlägg, måste ta mig något att äta och sen är det då dags för våran gamla bartender att stiga in i Paradise Hotel. Himmel, himmel. Ja vi får ju se hur det går för honom. =)

Puss

Lunchdate blev Ikea!

Vår planerade lunchdate blev som sagt Ikea Linköping istället. Jenny trillade in vid elvasnåret och efter många funderingar senare styrde vi bilen mot Ikea. Ja man kan alltid fördriva tid på Ikea. Det vart en mycket trevlig dag!

Inköpen blev det vanliga, masor av ljus, några fina ramar, en ny tvbänk (som egentligen är 2 bänkar) plus en massa annat. Så nu underkvällen hardet skruvas, fixat och donats. Nu är det mysigt och jag trivs mer för varje dag som går. Men jag har några saker kvar innan jag kan känna mig klar. Måste måla lite ramar och skruva ner en jättehylla.

Det kommer bli ett jävla projekt det. =)

Insåg precis att jag enbart ätit lunch idag. Aj aj inte konstigt att man är hungrig. Det får bli en kvällsfika innan läggdags.

Imorgon blir det till att måla så prio ett är färg. =) Tack och godnatt!

Lunchdate!

Det är dags för lunchdate med Jenny. Helt ljuvligt på en annars helt vanlig söndag! =)

...

Tänk på vad du skulle göra
om du visste att du inte kunde misslyckas.
sagt av okänd

Godnatt sweetheart!

Det blev en till film innan läggdags. En riktigt bra sådan också, det var ett tags en jag verkligen såg en film som faktiskt var mer än bra. The Book of Eli...har ni inte sett den så se den. Jag rekommenderar den varmt. Min första tanke är bara att när kommer det här hända världen på riktigt? Och kommer jag vara med de goda eller onda? Och framförallt kommer jag att överleva?  Dock tror jag inte det kommer att inträffa innan jag kastar in handduken för gott. Men man kan ju alltid föreställa sig det.

Det kanske låter konstigt. Men det är så jag är. Lite mentalförberedning ifall att någon gång kanske....

Nej det är dags för sömn. En lördag innan tolv. Det är vuxenpoäng. =) Men ska upp tidigt imorgon då jag ska fika med min underbara bästa J. Var på tok för länge sedan!


Halv sju

Redan, vart fan tog tiden vägen? Jävlar den har gått på tok för fort. Ja ja inget att göra åt saken.

Tackar gud för att jag fick en snabbfika hos S idag, kaffe och en cigg. Passar mig alldeles utmärkt. Jag kom ut, cyklade en sväng, fick kaffe på köpet och hann med en sväng på Ica. Starkt jobbat! Bra jobbat! Jag kan ju inte sitta inne hela dagen bara sådär, även om det faktiskt funkar vissa gånger.

Inte blir det nog utgång heller, och innerst inne är det så jävla underbart! Vem orkar med alla dessa små 18åringar som springer omkring som om de ägde hela stället? Inget ont mot dem nu, men de tråkar ut mig. Jag känner mig ibland riktigt riktigt gammal. Typ som nu!!

Nej det är blir nog kvällens enda inlägg. Men vi får se, jag kanske ångrar mig. Nej nu ska jga se till att framkalla lite bilder, det är tid för det nu! =)


Bildkälla som vanligt är

Godmorgon Nyköping

Ibland är det fantastiskt att kunna säga godmorgon kl 12, då har man tagit sig en rejäl sovmorgon. För det är ju egentligen tid för lunch, det är snart eftermiddag och snart är det nog tamifan kväll också.

Kaffet har kokat klart och jag sitter och funderar på hur dagen kommer se ut. Jag har inte en blekaste aning. Det är lördag, man borde piffa till sig, ta ett glas vin och gå ut och härja. Men nej, jag känner inte riktigt för det.

Men jag hade nog velat! =)

Mardrömmar

Jag vaknade inatt, livrädd. Det kändes som att det var någon i min lägenhet. Det är så konstigt eftersom det är samma dröm som återkommer med jämna mellanrum och det är fan inte kul. Det är inte undra på att man sover med lampor tända. Yes, mina lampor i fönstret står och brinner för jämnan. Ur miljösynpunkt är detta helt vansinnigt men jag kan inte hjälpa det. Jag måste ha dem tända.

Skumt, jag hoppas iaf på en natt utan drömmar. Jag vill sova gott. Jag vill sova nu.


Bildkälla

One more

34. Lära mig att avsluta det jag påbörjat.

You are amazing just the way you are

Jag har hunnit med mycket idag om jag får säga det själv. Pratat med jobbet, diskuterat med vänner, vägt fram och tillbaka hur jag ska göra, vad jag vill göra. Att det ska vara så svårt.

Jag har även deltagit i en kurs i skrivande och jag har redan påbörjat min idé till en egen bok. Jag har inga förhoppningar om att det ska gå vägen utan jkag skriver mestadels för migsjälv. FÖr det är skönt att skriva och jag gillar det. Vi får se hur projektet går. Jag ska bygga karaktärer, forma en historia, fylla den med glädje eller kanske sorg. Ja vi får helt enkelt se. Tiden får utvisa utgången på det hela.

Annars lyckades jag laga mat idag som faktiskt gick att äta. Jag ger mig själv en guldstjärna i kanten. Sen att det var kyckling (vad annars) och ris man kokar i påse, men det är en annan femma. Jag fick det ätbart och det är fan huvudsaken. Jag är stolt!

Nej jag måste fortsätta med mitt projekt här. Vi ses senare.

Framtiden kommer närmare.

Det är november, snart jul. Snart ett nytt år. Det är med blandade känslor, ibland tycks allt gå för fort och ibland tar det aldrig slut. Paniken som finns för framtiden gör sig ständigt påmind och man undrar ibland om när den där blixten ska dunka ner så man får sin aha-upplevelse. Jag vet att den kommer, men jag vill veta när. När, var och hur är nog bland de största frågorna just för tillfället. Jag vill så mycket. Ibland för mycket.

Middag, ja det kan ju vara en grej att börja fundera på. =)

Sant så sant...

Försök inte att vara perfekt för någon.

Vänta på den som älskar dina fel.

Vi fortsätter på "Listan"

Ja jag tyckte det var dags nu, nu ska vi se till att få igen denna lista så jag kan börja bocka av istället för att lägga dit! Ja vi får se hur många jag kommer på. Kom sen att tänka på vad som händer om jag inte fixar hela listan innan jag flyttar vidare till nästa värld? Ja det tåls att tänka på.11. Äga ett par snuskigt dyra skor
12. Få en stjärna på "Walk of Fame" =)
13. Se alla avsnitt av serien 24. Ska tydligen vara en sjukt bra serie.
14. Gå på Oscarsgalan
15. Äga en sjukt snygg, sjukt dyr klänning (till oscarsgalan). Finns de att hyra?
16. Åka brandbil med sjukt snygga brandmän
17. Orka springa en mil
18. Ta en egen bild på New Yorks Skyline
19. Få 2.0 på högskoleprovet
20. Kolla på en fotbollsmatch live, nu pratar vi inte korpfotboll.
21. Lära mig surfa
22. Lära mig franska
23. Se ett norrsken
24. Åka väggen i tandådalen
25. Ha ett vinterbröllop med massa snö
26. Tänka mer på välgörenhet
27. Rädda någons liv
28. Säga "I love you" till någon
29. Köra Route 66 med sjukt bra sällskap
30. Sluta röka
31. Klappa ett lejon
32. Någon gång börja äta mer hälsosamt
33. Skriva en artikel

Ansökan?

Ja just det. Den måste jag skicka, snarast!

Seriedags. Ikväll blir kvällen då jag ser på alla avsnit jag missat under veckan. Så himla skönt att bara kolla i efterhand och se allt utan reklam. Vi hörs imorgon! =)

=(

Fortfarande ingen snö. Jag är besviken. Mycket besviken.

Blir en längre update imorgon...vi ses då. Puss

Snowflake!

Kaffe. Kaffe. Kaffe. Jag kan inte leva utan kaffe.

Mulet väder, vi får se vad som händer idag! Jag vill ha vinter, jag vill ha snö! Snälla, nu vore det verkligen tid för snö! =)

De första 10

Idag på Blogg.se´s framsida så var det med ett inlägg om en tjej som skrivit en lista. En lista med 100 saker hon skulle göra innan hon dör. Jag vet att jag någonstans i mina gömmor har en sådan lista. Det gäller bara att hitta den eller varför inte skriva en ny? Det blir nog svårt att komma på allt med en gång och listan jag en gång börjat på innehöll flera saker som jag redan hunnit med att göra. Så jag tror det är tillfälle för en ny. Ja, det är dags. Nu börjar vi.

Jag ska innan jag dör
  1. Skriva en bok. En bra bok.
  2. Besöka Paris för en tur upp i Eiffeltornet. En klyscha? Ja jag vet, men jag vill så gärna.
  3. Bli ekonomiskt oberoende.
  4. Starta ett eget företag.
  5. Bilda min egen familj.
  6. Känna mig riktigt riktigt lycklig.
  7. Få en bild jag tagit publicerad.
  8. Bli fantastiskt bra på vin.
  9. Våga hoppa fallskärm.
  10. Ta dykcert.
Fan det här var en utmaning. Så jag fyller på efterhand, bockar av efterhand. Vi ses. Puss

Finns inte på kartan


Bilden har varit med förut, men då hade jag precis köpt den. Nu för ett tag sen läste jag klart den och jag måste faktiskt varmt rekommendera den. Inget halleluljamoment men med en fin story. Skriven på ett enkelt sätt och det är svårt att sluta fundera på hur det kommer gå för den lilla journalisten Frida Fors.
Man mår bra efteråt och man funderar faktiskt på om man är på rätt plats och man får inspiration till att göra mycket av lite. Läs den.

ROSA IS GONE

Bye bye rosa. Nu är oktober slut och nu är färgen rosa är definitivt slut. Jag kör på lila istället. =)

Det är 1 november idag och det betyder att det är;

52 dagar till julafton
60 dagar till nyårsfton
149 dagar till min födelsedag

Har insett att min blogg är helt utan foton på sistone. Så bjuder på några nu istället.Avslutar med kan det vara världens goaste hund. Bilderna är mina egna.

I hate mondays

Måndagar är trubbel. Det slår aldrig fel.

Fasaden försvann, om så bara för en sekund. Fan. Jävlar. Hur ska jag fly denna gången är min första tanke. Jag tänker fel, men jag kan inte göra något åt det.
RSS 2.0