Distanskurs?

Ja mina scones blev ju bättre än middagen iaf. =)

Nästa grej på schemat är; Matlagningskurs!

Men men jag ger inte upp. Imorgon väntar ett nytt försök av kulinariska erfarenheter. Nu blir det iaf film, sen sängen, senare sova. Det är ju söndag, då får man det.

Puss

Vad blir det för mat?

Problem:
Hopplös i köket är jag. Fan. Men jag gjorde ett tappert försök iaf.

Slutsats:
Duktig kock sökes för matlagning och lättare hushållssysslor. Lön kan diskuteras.

=)

Scones

Jag blev så jävla sugen på scones. Ahh det hade ju varit supernice. =)

Hämta sista tvätten och sedan gå till Ica. Vad blir det för mat idag?

Oktober är slut

för detta året. Det är dags att sudda bort allt rosa från bloggen och återgå till något helt annat. =)

Det står tvätta på schemat idag, ja mendet kan ju funka. Sen lite städning och sen bara mysa, för jag är ledig. Det är ruskigt fint väder ute så det ganska är dags för en liten fotopromenad. Ja men visst, bara tvätten blir klar.

Men nu är det dags att rusa. Vi ses.

I´m yours.

Wow! Jag slår läsarrekord med 7 läsare. Sweet, då finns det alltså några arma läsare som faktiskt läser min blogg. Jag gillar´t. Tyvärr vet jag inte om jag kan räknas in i facket som intressant då då jag oftast bara uppdaterar om helt oväsentliga saker. Typ som att gå vilse eller något annat dumt. Det känns ganska typiskt jag om jag får säga det själv.

Dagen idag, jo den gick finemang. Anklev och jag tillsammans, obeskrivlig duo. Haha, det gick så jävla bra. Klockrent. Jag finner inga ord. Tack, tusen tack.

Fick ännu en underbar nyhet idag. Jag är så glad, så glad, så glad. Jag kan tyvärr inte berätta vad, men lyckan flög genom kroppen och jag lever fortfarande kvar i ruset. Jag är så glad för din skull.

Nej nu är det dags att sova, denna uppdatering får räcka. Men vi hörs imorgon precis som vanligt. Jag hoppas jag har något spännade att dela med mig av då.

Kvällens låt, ja det får bli denna.

Piece of my heart

Time to go. Time to stay. Time to do something else.

Det är lördag idag, halloweenpartyt fortsätter även ikväll. Ja det kan bli en grym kväll idag med. Vi ses. Puss

Only fooling myself

Trött. Hungrig. Slut.

Allt löser sig! Alltid, hela tiden, jämt. Ibland tar det bara lite längre tid.

En semidag i övrigt, men även det blir bättre. Ska nu krypa ner i min underbara säng och bara fortsätta läsa. Har kommit in i ännu en läsperiod där jag slukar böcker av bara farten. Snart dags att ta en vända ner i föråddet och plocka upp lite mer, har nog ett gäng som inte har blivit lästa. Det får bli på söndag, kanske även ska ta med Alan Carrs bok äntligen ickerökare upp också. Det är dags nu. =) Jag har väntat länge på detta.

Nej det är dags att sova. Sluta sina ögon och drömma om lite snö. Tänk vad underbart det hade varit om jag fick vakna upp imorgon till vita gator. Jag hade gråtit av lycka. Puss

Time to go

to work.

Jag är klar med dagens bestyr. Kaffet är urdrucket, sminket på plats och arbetskläderna packade. Det är dags för jobb.

Jag har insett att jag måste köpa mig en ny cykel. Det är något fel på den, den gnäller, går inte som den ska och det är fan aldrig någon luft kvar. Det är min payback eftersom jag inte riktigt har tagit hand om honom, lämnat honom vind för våg när det regnat ute. Jag får skylla mig själv. Jävla cykel, jag gör ju mitt bästa här liksom. Ha ha

Fredag, nu är det helg.

Vi börjar ikväll med en afterwork som heter duga. Det är mycket bokat och det blir full rulle hela kvällen. Kommer bli en bra kväll. Efter gårdagens lunch med 110 gäster så känns det som att man redan är upp i varv. =)

Jag är fortfarande fast i funderingsfällan och det påverkar mig mer än jag vill. Men det är ibland lite konstigt att allt man funderat på faktiskt i slutändan visar sig vara sant. Hmm jag har snart funderat klart. Jag har snart bestämt mig. Bara en liten stund till.

Annars är det kanonfint väder här idag, vilket gör att det känns lite dumt att jag införskaffade mig en varm vinterjacka igår, jag vill ju använda den. Men om jag tar den idag så kommer jag att dö av värmeslag innan jag ens kommit ner till jobbet. Mina ilandsproblem växer verkligen på hög märker jag. Ja ja, det blir nog kanon det. 

Vi ses på Club Tellus! =)

Rosa Bandet räddar liv.

Jag är stolt över alla som stödjer Rosa Bandet.
Oavsett om du idag har skänkt pengar genom galan eller om du bär det lilla rosa bandet på jackan. En dag står vi där när en anhörig, vän eller ja till och med du själv för en diagnos om bröstcancer.

Jag har köpt rosa bandet, jag har skänkt pengar för jag vet att jag hade velat att det skulle finnas ett botemedel den dagen det här skulle hända mig. Gör en insats du med. Man vet aldrig när. Man vet aldrig hur. Man vet helt enkelt aldrig.

AW hemma hos mig.

Med migsjälv som sällskap. Det blir lite Paradise Hotel, ett glas vin och massa tända ljus. För att jag vill, för att jag kan. Sen blir det till att krypa ner i sängen tror jag. Boken jag köpte häromdagen är snart slut. Så bra var den! =)

Kramar till alla mina.

Ledig Dag 3

Dagen började som sagt bra och slutade lite mindre bra kan man säga.

Runt 3 tiden i eftermiddags så fick jag för mig att jag skulle ut och powerwalka. Jag var stolt som kom ut och hade ett relativt bra tempo. Bestämde mig idag för att gå en lite längre slinga och siktar in mig på den blå. Har försökt googla hur långa dem är utan reslutat.

Men men åter till min story. Efter typ 40 minuter tänkte jag dra mig tillbaka, ganska nöjd med dagens insats, då finns det inga blå markeringar kvar, utan helt plötsligt har de blivit gula. Hmm, mycket konfundersam fortsätter jag att gå och gå och gå och inser till slut att jag är helt vilse. Jag har aldrig gått där jag gick och jag kände inte igen mig någonstans men det var bara till att knalla vidare, nån gång kommer jag säkert ut. Det börjar regna, jag fortsätter att gå, lerig, kall och nu ganska blöt av regnet.

Äntligen, ett hus. Ja, lyckan var total, i samma veva inser jag att jag är tillbaka där de blå markeringarna tar slut. Jag har alltså gått runt, runt, runt för att komma tillbaka till samma ställe. Vid det här laget var jag nästan gråtfärdig, lite halv kall och helt slut som människa. Nu va det bara 40 minuter hem igen.

Det här är incidenter som händer mig typ jämt. Inte undra på att motivationen sviker. Nej det är läggdags. Äntligen har dagen tagit slut. Puss och godnatt.

Today is the day

Frukost. Kaffe. Alias. Vilken underbar morgon/förmiddag. =)

Memories



Denna sången ger mig gåshud. Mycket minnen från forntida dagar. Det är lycka fast att låten i sig inte riktigt är i det lyckligaste laget.

Hjärter Dams sista sång

Hungrig. Trött. Glad.

Dagen har gett mig energi enda in i själen. Visst är det bra? Ja det känns sjukt jävla bra. Förstår dock inte att jag kan vara hungrig efter middagen förut idag. Men men så är det. =)

NU är det godnatt iaf. Sov gott mina vänner.

Mitt nya inköp...



Jag hoppas på dessa, de känns som riktiga tjejböcker.

Mother and child

Vill ni ha en film som är ganska sorglig, stundvis glädjespridande och aning seg så ska ni se denna. Den handlar om adoption, att lämna bort sitt barn och sökandet efter det. En sekvens i filmen skar i hjärtat, så visst berör den.
Den funkade alldeles utmärkt så här en tisdagskväll.



This is my life

Matkoma deluxe. Åkte ner till jobbet vid halv tre och mötte upp min pärla E. Efter lite kaffe, snicksnack och tv var det dags för mat. Shoppingrundan på Ica resulterade i en krämig laxpasta med en touch av lime. Helt ljuvligt gott men, det finns alltid ett men, nu sitter jag här med världens matkoma. Typiskt.

Annars börjar allt kännas bra. Jag känner att jag faktiskt klättrar upp för stegen istället för ner, och det är ju hur bra som helst. Hittade två nya böcker på Ica som verkade bra så nu ska jag krypa ner i soffan, tända lite ljus och bara vara.

Det är livskvalité.

Kaffe är livets dryck

Panik. Vaknade upp imorse fortfarande vetandes om att jag inget kaffe har. Ohh idag var dagen då jag faktiskt tyckte synd om mig. Haha helt sjukt, egentligen är det ju bara att sätta en keps på huvudet och gå till ica. Eller?

Jag har dock fortfarande inte tagit mig dit.

Det är dags för lite fix, det är dags för en sväng ner mot staden, för en välförtjänad kopp kaffe. Det är konstigt hur kroppen vänjer sig med vissa saker och hur den faktiskt skriker ut sin smärta när den inte får sin dagliga dos. Är det då som det kallas för beroende? Man kan nu skriva JA med väldigt stora bokstäver. =)

Ja ja det är sånt som händer.

Time to go!

Är jag konstig?

Satt och kikade tillbaka i lite inlägg jag gjort den senaste månaden och ibland funderar jag på om jag kanske är lite knäpp? Ha ha ja men ärligt. Eller så är det bara en del av min charm helt enkelt. =) Jag tror helt klart på det sistnämnda.

Måste bara ännu en gång säga att jag är toknöjd med min nya färg. Ja jag vet att jag reda har sagt det men det känns som att jag vill berätta för hela världen. Ha ha

Ur en konversation på jobbet;
Cilla; Har du en slags hårkris eller?
Jag; Ehh vaddå?
Cilla; Ja men det enda du har pratat om sen vi kom är ditt hår.
Jag; Va? Jag? Nääää


Ärligt! Jag tror nog fan jag har det. Fan!

Jag har skrivit ärligt nu tre gånger i ett inlägg, ordet smittar av sig, det är som en sjukdom, helt plötsligt är det bara sagt/skrivet. Fan!!

Jag har fortfarande inte gått och lagt mig. Fan!

Nu är det tack och godnatt.

Ännu ett samtal med min underbara Linda på, ja vad blev det idag, 1 timme. Jag blir alltid lika glad när jag pratar med dig! Du är min bästa. Du bringar glädje i mitt liv. =) Idag diskuterade vi bland annat Lyxfällan när Vanita från Bartenderskolan var med. Herregud, har ni inte sett avsnittet så se det, man blir fan mörkrädd.

Även Sälen kom på tal och ja jag erkänner, jag saknar det. Men men life goes on.

Just för tillfället känns det som att det är dags att sova, mina ögonlock faller snart samman och jag har ett problem, alla mina böcker är slut, jag har inget kvar att läsa. Ja det får nog bli en film istället.

Dock fick jag en tips idag om en bok som jag måste läsa;

Har ni läst den? Den ska tydligen vara jävligt bra.


Kvällens film blir...



Jag hoppas faktiskt på denna. Vi får se om den lever upp till förväntningarna.

From blonde to brunette.

Idag vara dagen nör jag färgade tillbaka håret mörkt och jag är supernöjd. Från en dock fin blond färg med dramatisk utväxt till höstigt chokladbrunt. I love it. Känns ändå lite konstigt men jag tror det kan funka. =)

Min lägenhet har också fått sig en förvandling, från halvskabbigt till skinande rent. Tack Cillit Bang. Mitt nya favoritmedel. Haha ja man har verkligen mycket att säga när man bloggar om rengöringsmedel.

Nej det är nog dags för ännu mera förändringar nu. Jag bara väntar. =)

Btw, your phonecall yesterday was lovely.

Söndagskväll.

Sliten. Smutsig. Dammig.

Vilket jobb vi gjort. Nu är det rent, sorterat och fräscht. I love it. Alla som var med har gjort ett grymt jobb och det var inte en dag för tidigt. =)
Nu finns det snart inget att anmärka på.

Nu ska det bli härligt med en välförtjänt dusch, sen en go film i sängen och sen imorgon är det dags för frisören att sätta saxen i håret. Färgburken åker fram och håret kommer bli mörkt som hösten. Jag tror jag gillar det. Jag kommer att gilla det. Jag kommer trivas. Lite mentalpeppning så här kvällen innan. =)

Söndagmorgon.

Spöregn. Kaffe. Trött. Stökigt. Hungrig.

Nu dags för storstädning på jobbet.

Tänkvärt


Bildkälla Detta är nog mitt största dilemma.

Me. myself and I

Formsvacka, så heter det. Det är de ordet jag letat efter. Jag har hamnat i en formsvacka. =) Inget depp, inget nånting, helt enkelt bara en aning ur form. Tolka det som ni vill.

Kom nyss hem efter en kväll på jobbet, började kvällen med mingelfotografering. Himla roligt det där sen fick det bli en drink eller ja två innan jag promenerade hem i regnet. Väntetiden på taxi var 40 minuter och jag orkade inte vänta. Så jag gick, fast man inte ska, hem själv. I´m sorry.

Men det gick bra, efter att ha passerat Ica, svängt in på "min" väg och börjat se min port så kommer det en man springandes. Lite läskigt i mörkret är det, då hela han är vit. Hjälp var min första tanke. Ju närmre mannen kommer desto tydligare blir det, han har inga kläder på sig. Det kände slite som dolda kameran det här, men han hade uppenbarligen inte en tanke på att han var spritt språngade näck. Herregud och inte kan man sluta titta heller, mannen ifråga ler hur stort som helst när han passerar mig och fortsätter springa. Jag däremot låser upp min port i chock. Jag har nu insett hur viktigt det är för mig att flytta. Nu, nyss, genast.

Tack och godnatt! Vi ses imorgon!

Going back..

Jag lovar och svär att göra det bästa av det som är kvar.

Har fastnat i Grey´s igen. Hmm detta äe inte bra för min kommande nattsömn. Usch.



Sometimes it´s just enough.



Bild lånad från denna underbara sida

Tvivel, det kallas tvivel.

Jag känner mig inte hel, inte någonstans och det mesta för tillfället gör ont. Men men det kanske är så livet är ibland?

Kanske, kanske.

Dagen idag var grå trots fint solsken. Jag är trött, energilös och i smärta. Axlar, händer, knän och till och med ryggen ömmar trots att jag aldrig under mina 25 år känt av den, det tar på kroppen och jag är slut som människa.

Höstdepp? Nej, det finns inget höstdepp. Det är ett tillstånd du hamnar i för att tycka synd om dig själv, jag tycker inte synd om mig själv, jag söker bara en gnutta ljus som skulle liva upp min tillvaro. Mycket tankar, och jag undrar om jag är på rätt plats?

Godnatt.

Det gör ont att vara mig.

Ibland är det inte lätt att vara jag, sådär som när man inte riktigt känner sig ok. När allt man har i huvudet är alla misstag man begått, allt man missat och allt man gjort fel. Idag var en sådan dag.  Självkänslan är som bortblåt och man vet inte riktigt vart man ska ta vägen. Sådana här dagar önskar jag att jag hade ett yrke jag gjorde hemifrån. Jag önskar också att jag aldrig skulle behöva gå utanför dörren. Men men, det är så jävla dumt. Ja det är det.

Nej nu ska jag ta och se Lyxfällan, avsnittet idag har varit all over facebook hela kvällen så jag bara måste se vad det är för idiot som är med.

Imorgon är en annan dag.

Inspired.

Det börjar närma sig jobb. Så det är dags för fix och trix. Vi ses ikväll möjligen.

Jag har ett problem, jag har en inbyggd kamera i datorn, men jag kan inte använda den. Hmm jag vill ha lite hjälp.

Ekvation


Bild lånad från denna sida


Jag hittade en bild, som beskriver allt. I love it. Nej jag måste sova, lägga mig ner och blunda och bara drömma mig bort till ett liv helt utan begränsningar. Det hade varit lycka.

Jag vill att 2010 ska sluta bra, lyckligt och fantastiskt så att nästa år bara kan börja helt underbart. Det hade varit ännu mera lycka. Snart jul också, jag har signat mig för jobb hela julhelgen. I år finns det inget julfirande, för jag tycker inte om julen helt enkelt. Det är överskattat, slöseri med pengar och man blir fet av maten om man nu äter den. Jag vägrar jul och det känns hur skönt som helst att slippa hets. =)

Nej nu svamlar jag mest. Puss

The heart can do anything

Helt plötsligt efter senste avsnittet av Grey´s så blev jag tvärpigg, hur det nu an komma sig eftersom jag höll på att somna förut. Men just nu är det en hel del tankar som snurrar. Det är mycket som ska göras och jag vet inte rikigt hur. Ibland är det bara så svårt.

Jag vill så mycket som jag faktiskt inte tar tag i. Men är det kanske dags för förändring? Jo det hade ju kanske funkat. Maybe?



love is giving someone the power
to break your heart
but trusting them not to

Falling..

Somnar snart av trötthet. =)

You have no choice.

Ännu en lång dag. Men den har varit givande och det har varit fina diskussioner. Jag gillar det iaf. =) Jag ser verkligen fram emot förändringarna som kommer att göra hela jobbet mysigt, värmande och välkommande. Kan bli hur bra som helst. Jag hoppas.

Veckan som kommer nu betyder jobb, onsdag lunch, torsdag kväll och fredag hela dagen. Lördag kör vi en fotosession och vi blir återigen mingelfotograf. ME LIKE! Söndag då kör vi storstäd och på måndag ja då är jag ledig. Då ska jag städa och göra fint, tända ljus överallt och bara mysa med en kopp te hela dagen. Mmm kanske lite varm choklad. Ja vi får se hur dagen artar sig.

Nej nu dags att sova, har vaknat halv åtta av mig själv hea veckan och jag gillar det. Jag är inte ens jättetrött vid elva och jag tror jag ska fortsätta så här. Ingen utgång, gå upp tidigt och faktiskt få ut något av dagen. Imorgon ska jag tillåta mig en skön höstpromenad, jag hoppas på fint väder. Om det mot förmodan skulle regna så kan ni glömma något inlägg om hur fint det var la la la. Men det får jättegärna komma snö, då hade lyckan varit total. =)

Nej lite fix oxh trix sen krypa ner i sängen. Puss

Don´t stop believing

Det blev en lång dag. Jag är en aning trött nu, har hamnat i soffan framför hollywoodfruar eller vad det är nu. New York, Skåne, Las Vegas ja snart kommer vi väl få se Nyköpingsfruarna också. Skulle ju dock inte förvåna mig det minsta. Det blir ett kort inlägg, lunchpass imorgon och nu ska jag skriva ihop en vinlista som vi bestämde oss för idag på mötet. =)

Jag ska inte gå ut på ett tag. Jag tror det kan vara bra för mig. =)

Sweet dreams sunshine.

Nej nu blev det senare än jag tänkt mig, fan. Jag som skulle duscha, fixa och dona samt packa upp innan elva. Jaja, det blir till att göra det nu istället. Såg att jag i de senaste inläggen varit slarvig och inte rättat mina slarvfel. Det fattas ett t där och lite omkullkastade bokstäver här och så vidare. Jag hoppas ni har överseende för mina fingrar vill gärna göra helt tvärtom när jag ska skriva på tangentbordet. men nu är det faktiskt dags för att sova. Det är ju en dag imorgon också. Jag inleder veckan som kommer med ett lunchpass. =)

Sen till råga på allt, ännu en ledig helg. Puss!

Champagne High!

I helgen har jag gått på röda mattan, druckit champagne och haft en mycket trevlig kväll. Galapartajet blev succé och det var länge sedan som jag hade en så rolig kväll rakt igenom. Tack Linda med familj för inbjudan! =)

Jag har i helgen även övat min kreativa sida med kameran, jag har en lång väg kvar att gå men fy vad det är roligt. Jag har verkligen hittat en hobby som jag gillar till 100 procent. Är det nu man ska säga; Äntligen?

Efter en tågresa hem så har jag nu dött i soffan, tröttheten slog till så fort jag klev innanför dörren och jag var två sekunder från att gå och lägga mig direkt men det hade nog inte varit så populärt imorgon så jag avstod och nu känner jag mig piggare än någonsin. Fan.

Fast när jag tänker efter så lär jag bli trött efter duschen jag snart ska genomföra, avsnittet jag snart ska se och ciggen jag snart ska röka. Så jag behöver då inte vara orolig.

Jag har kommit underfund med att jag vill flytta! Gärna till en härlig vindsvåning i Gamla Stan. Typ. Jag bara älskar att min fantasi tror att det är möjligt. =)

Godnatt!

Tidsfördriv?

Jajjemen mitt nya tidsfördriv är göra nya headers i photoshop. Haha jag har verkligen inte något liv. Då in kunskap fortfarande är mycket begränsad så är det faktiskt bara roligt at öva. Sen om resultatet blir bra eller inte, ja det är skitsamma. Jag har roligt när jag väl håller på och i framtiden hoppas jag att man kan se resultat. Just nu, nej verkligen inte. Jag är fortfarande kvar i stadiet när förnekelse är mer ett nödvändigt ont. Som sagt ni förstår vad jag menar.

Just nu är det ju en rosa månad som alla vid det här laget vet om, jag är faktiskt lite trött på det själv. MEN, det för ju något gott med sig och varför då inte hjälpa till så gott det går. Man får helt enkelt göra sitt bästa. Jag köpte iaf rosa bandet här igår och det sitter nu på jackan. Många bäckar små som det heter...

En dag sitter vi där, antingen själva eller en anhörig med cancer. Då kan det vara försent...

Yes, jag färgade hela min blogg rosa också, bara för att jag kan!

Imorgon, tåget går 10.13. Vi ses på mms. Puss

Trouble in paradise?

Nu är man ledig. Tills på måndag och det ska bli härligt, för det vankas som sagt galapartaj. Det ska bli kul. Jävlar nu kör vi! Kameran är packad, batterierna laddade och jag är redo att gå in i min roll som mingelfotograf! =)

Nu är det dags att packa resten. Oj jag bara känner att denna kvällen kommer bli sen. Men först ett avsnitt av Paradise Hotel. Beroendeframkallande serie. Helt sinnessjuk är den med, men jag kan INTE sluta kolla. Fan.



de toute façon

Och jag som trodde att jag skulle hålla mig vaken så jag kunde gå en sväng på lokal. Men nej, efter ett tag bev jag helt enkelt supertrött och bestämde mig för att ta mig själv och åka hem. Det var ett mycket bra och vuxet beslut. Bra jobbat. Jaja, jag vann 500 på Jack Vegas iaf. Det är ju roligt. =)

Lunchpass imorgon med start kl 10, sen blir till att fixa och dona.

2010-10-13

Det är dags för jobb, snart ska jag ta mig ner mot centrum för några timmars jobb. Ska bli skönt att få något att göra, har känt mig en aning rastlös de senaste dagarna. Skumt. Men men jag har hela helgen framför mig så jag tror att den känslan ej kommer infinna sig på söndagkväll.

På fredag är sista dagen för att söka till högskolan. Ni har väl skickat er anmälan? Puss

Talking about a revolution..



Kan va det bästa hitills från Idol 2010

Underbara onsdag!

Vilken morgon, vaknade av klockan och snoozade inte bara en gång utan två! Hjälp vad har hänt? Jag snoozar aldrig! Aldrig. ALDRIG. Ja ni förstår vad jag menar, det är helt sinenssjukt att bli så upprörd över en sådan liten sak. Men som sagt det är nog första gången i världshistorien som jag gör det. Så det är klart att det blir en chock för kroppen. Men men jag var väl en aning trött bara....

Det är dags för jobb. Men först en underbar kopp kaffe...

In vino veritas

Japp, jag har hittat ett ord till som personifierar mig. Man kan säga städnazi. Usch och fy vad hemskt det låter, men ja det är fan sant. Idag var det jag och praktikanterna. Sweet. De hatar mig nu mera inte bara lite utan faktiskt ganska mycket. Ahh jag hoppas veckan går fort.

Nej ett glas rött, lite tända ljus och min nya favvoserie i repris, Alias. Me like. Jag kan nog inte få en bättre tisdagskväll.




Bild lånad från google

Den farliga leken!


Bild från CDON.com


Rekommenderas. Läs den!

Back to work

Efter en ledig helg med inte så mycket utfört så är det nu dags att återgå till vardagen. Jobb, jobb och lite mer jobb. Och det känns bra efter 3 lediga dagar. Dock har jag insett att det är för jävla härligt att vara ledig och jag önskar ibland att jag var ledig jämt. Det hade dock på sikt varit väldigt tråkigt, det hade inte varit ekonomiskt försvarbart och jag hade nog hamnat i en personlig konkurs relativt snabbt. Så jag älskar mitt jobb, det är inte bara nödvändigt det är roligt också. =)

Annars ser veckan som kommer ganska lugn ut. Kvällspass, idag och på onsdag, lunch på torsdag och på fredag åker jag till Norrtälje. Endast 3 dagars jobb, wow veckorna som kommer lär bli hårda. =)

Nej dags för dusch, piff och kaffe. Vi ses på Tellus!

Me like champagne!



Wow, på lördag smäller det. Fredag åker jag upp mot Norrtälje för att möta upp mitt hjärtebarn Linda. Äntligen ses vi igen! =) Det är dags för Galapartaj. Klänningen är fixad, det som fattas är skor och väska. Hmm hur ska jag lösa detta? Torsdag kväll kommer bli packdag, kameran ska med, den nya blixten ska invigas, klänningar ska packas och skorna ska putsas. Det kommer bli en grym helg!

Annars har dagen inneburit tvätt och städ och lite matlagning. Jag har idag lagat fläskfilé med en god sås som jag gjorde själv och boil-in-bag ris. Haha, vad hade ni väntat er? Att jag skulle koka riset själv? Haha ja eller inte. Jag är iaf enormt stolt över mig själv att överhuvudtaget ha köpt kött hem till lägneheten. Och vet ni vad jag putsade den helt själv. Jag är nog inte helt komplett misslyckad i ett såkallat kök, det är helt enkelt bara brist på intresse. =) Men men jag gör framsteg. Me like! Snart kanske jag till och med skulle kunna bjuda på middag! =)

Ett annat dilemma som jag upplevde igår kväll är att mina älskade böcker är slut, vilket betyder att jag ikväll kommer att gå och lägga mig utan att läsa. Det stavas panik. Det stavas ångest. Det stavas sömnlöshet. Fan då, så illa som det låter är det inte, men jag vill gärna överdriva en smula. Jag kan självklart sova utan att läsa, men jag tycker en aning synd om mig själv och förbannar mig över att jag inte planerat ett bokköp innan de andra är slut. Fan igen.

Jösses, jag låter totalt knäpp. Men ibland är det bara svårt att förstå när man inte är som jag. Nej nu svamlar jag, dags att sluta. Puss!

Laundryservice.

Snart dags för tvättstugan, jag känner mig utvilad och redo för äventyr. Och tyvärr blir det bara något så roligt som tvättstugan. =) Men vi ses kanske lite senare. Puss

I´m the last Avatar

Jag såg en film igår. En väldigt väldigt bra film, precis i min genre. Massa magiska grejer, vatten, eld och luft. Jag såg The last airbender. Har ni inte sett den så se den. Orsaken till att jag berättade det är för att jag hela dagen hemma idag gått omkring och önskat att jag kunde leka sådär med vatten. Eller ja ännu hellre eld. Jag kan med andra ord säga att jag blir en aning konstig i min ensamhet. Fast det är ju inget nytt. Eller?

Men jag har inte bara varit konstig, strange, egen, knäpp ja kalla det vad du vill. Jag har även städat, diskat, facebookat, fotograferat, rensat garderoben, sorterat skor, haft hjärnsläpp en stund när jag skulle komma på middagsmat, bokat tvättstugan, kokat te, möblerat om, möblerat tillbaka och powernappat en stund. Jag vet inte riktigt vad det är men jag har insett att jag måste börja gå ut när jag är ledig. Min lägenhet är trött på mig nu!

Fick hem första säsongen av alias idag också så jag har spenderat kvällen med att tro att jag är den nya Sidney Bristow. Fy fan det där va min bästa serie för några år sedan, nostalgi så här i höstmörkret. =)

Jag har insett att jag har en tendens till att dagdrömma, mycket och länge. Oftast efter att ha sett en bra serie eller film. Ibland tror jag till och med att det är något fel på mig. Hur kan man vilja vara någon annan? Jag vill det hela tiden...

Jag får helt enkelt inte se mer film. Eller serier. Jag får helt enkelt inte vistas hemma i min lägenhet. Den gör mig komplett galen!

Imorgon ska jag se till att vara lite social dock efter monstertvätten i tvättstugan! Puss


Hva skjer da?

Jo nu är det ju så att jag precis hem från jobbet, surfar in å aftonbladet och ser till min förvåning att kursen jag söt till våren är Sveriges mest populära. Kul, tack som fan. Jag ska byta hobby! Haha, men men chansen att man kommer in är ju inte så stor så förhoppningarna är låga. Vi får se vad som sker.

 

 

Kvällen var betydligt lugn, synd. Men men det blir en bra kväll imorgon. Fullbokat på afterworken. Nu kör vi! =)

Helgen; Lördag ledig, det blir shopping i Norrköping med underbara Jenny. Sweet. Efter det så ja, den som lever får se. Puss

Gnällspik

Jo jag var det igår, men det gjorde ju så ont. Ber om ursäkt lite så är i efterhand men det gjorde faktiskt ont. Så nu ska jag sluta gnälla och bara låta det läka lite fint av sig själv. Men jag känner mig en aning handikappad, =). Hade jag inte bara kunnat skurit mig någon annanstans?

Men men dags för jobb snart, ikväll kör vi studentfest. Himla skönt att inte jobba nattklubb. =) Vi ses!

Jack, min vän!

Du ställer upp i alla väder. Du finns alltid där. Tack för ikväll! =)

Goodnight sweetheart!

Chill out...

Idag när jag kom hem efter jobbet så blev jag enormt sugen på ett glas rött men det blev ikke så. Nja det fick bli en halvdan middag med vanligt vatten istället. Haha ja det funkade det med.

Just nu för tillfället blev det en aning serieavsnitt, en film och lite redigering. Me like. Jag har även anmält mig till två kurser igen, nu för vårterminen. Jag får väl hoppas på att komma in denna gången. Efterfrågan är enorm och jag ångrar lite att jag faktiskt inte gjorde högskoleprovet. Men men sånt som händer. Kanske nästa gång.

Hahaha vilken serie -Bartenderskolan. Jag kan inte annat än dö av skam här hemma i soffan.

Kvällens sista...



 

Måndag hela veckan?

Jag. Bara. Måste. Shoppa. Kan. Inte. Vara. Utan. Ahh min lön försvinner på grejer, på vin, på ja tamifan allt. =) Men men det är sånt som händer. Idag blev dock inte så jättemycket grejer, 3 flaskor vin, mysiga strumpor och en ny plånbok. Fick även hem mitt paket från Nelly och det går direkt i retur. Denna gången funkade det inte riktigt.


Annars är jag inne i en osocial period där jag bara älskar att vara ensam. Dock blev det en fika efter jobbet idag som var mycket trevlig, det fick till och med bli en kanelbulle eftersom det är den dagen idag. Sen blev det direkt hem för ta tag i min eftersatta lägenhet. Hmm den gnäller typ lika mycket som min cykel ha gjort de senaste veckorna, men okej jag lovar och svär att ta väl hand om er i framtiden. Typ.


Bilderna från min premiär som mingelfotograf ligger nu uppe på denna sida. Välkommna! =)

Nej dags att sluta för dagen, snart dags att gå upp igen känns det som. Puss hej.

Vecka 1

På mitt nya schema, lunchpass, 2 kvällar och ledig helg! =) Vi hörs ikväll! Puss

Mingelfotograf?!?

Ja min premiär som mingelfotograf blev grym.  Jag hade iaf hur kul som helst och tackar ödmjukast alla vänliga själar som ställde upp och var med på bild. Men det är inte lätt...

Nej dags att sova sig lite. Ledig morgon. Ska bli skönt. =) Puss

Rubrik saknas.

Det vart en hård kväll. Nu dusch, snart jobb. Vi ses på Tellus! =)

A new day has come...

Dags för jobb, afterwork på Tellus. Har väldigt mycket bokat så det kommer bli en rolig kväll. Sen kanske ett glas vin efter jobbet? Jojo det hade ju varit trevligt. =)

Vi ses! Ledig på söndag, då vill jag göra något roligt. Vi får se vad som händer.



Partypepp? Nja lite kanske
RSS 2.0