I´m not ready to make nice...

Mysigt värre, ikväll tände jag en massa värmeljus, kröp upp i soffan och bara tog det lugnt. Ibland kan det göra så mycket. Sen har jag insett att det gör en aning ont i mitt ben när jag går. Mycket skumt men jag har väl bara belstat det konstigt idag eller något. Inget som inte går över till imorgon. =)

2 låtar som värmer i höstmörkret....








Lysen = check!

Nu har jag äntligen fått tid till att köpa lysen, idag efter luchen tog en vända till på stan och fick mot min stora förvåning med mig ett par lysen hem. Så snälla farbror polisen, ni kan sluta förfölja mig nu! =) Tack!

Annars en lugn och skön kväll. Har letat lite fina klänningar och skor tills galafesten jag ska på. Ohh det ska bli så jäkla roligt. Jag ser verkligen framemot det. Måste bara införskaffa mig en extern blixt till min kamera och det är inte det lättaste. Det är ett hav av blixtar och allt möjligt. Men snart så! Jag gör min mingelfotopremiär i helgen eventuellt. Jag hoppas att det ska gå fint. =)

Nej nu ska jag återgå till letandet efter saker jag behöver...en fin liten kuvertväska hade ju inte suttit fel heller...

Tack för idag! Det har varit en bra dag!

Hjärtesorg

Jag säger bara godnatt!

Det är dags att sova efter denna dagen som mot förväntningarna bara blev hur seg som helst. Men shoppingen jag ägnade mig åt på förmiddagen den var allt annat än tråkig. =)

Nej lunchpass imorgon, och sen då? Jag vill göra något roligt! Typ käka middag och dricka vin och bara ha det gött. Ja det vill jag göra. Vi får se hur det blir med den saken. Någon som vill följa med?

Sweet dreams! =)

YES!

Disken är klar. Till tonerna av min absolut underbara spellista på Spotify så tog jag mig igenom disken, det var som tur va inte så mycket. Så det gick i det stora hela väldigt fort.

Räkningarna är också betalda idag, alldeles nyss. Checkade in min lönespec och fick till min stora förvåning se att jag betalat nästan 6000 i matkostnad. VA? Jag höll på att dö...hahaha men men sånt som händer och inget som inte kan lösas i efterhand. Jag blev bara en aning förvånad. =)

Nej nu snart dags för en tur till centrum. Och snälla ni påminn mig om mina lysen nu men det är onsdag idag, ett glas vin efter jobbet kanske? Då är min fråga; Måste man ha lysen om man är på lyset? =)

Nej skämt och sido. Puss hej!

Godmorgon!

Starkt kaffe, en cigg och frukost ska göra denna dagen fulländad! =) Det är dags för jobb igen och ska banne mig ta mig ner till stadens centrum för att köpa, ja just det LYSEN. Jaha så var det ja. =)

Nej dags för ett avsnitt av mina serier. Vi ses ikväll istället. Puss hej

2010-09-29

Sent. Igen. Att jag aldrig lär mig.

Dagen har nog varit i segaste laget känns det som, det har gått sakta och inget väsentligt har hänt. Bara en helt vanlig dag i vardagstristessen.

Så vi gör ett nytt försök med dagen som kommer. Med lön och allt så kan ju denna dagen faktiskt bli helt ok! =)

Som jag sagt tidigare, jag säger det igen: It´s not shopping, it´s teraphy! Terapi för vad, ja det finns alltid en anledning att komma på. Det är hur enkelt som helst. =)

Till exempel;
Det är onsdag, veckorna går för fort,
jag behöver verkligen den där tröjan.
Det är 3 dagar kvar tills man är ledig,
jippie då måste jag verkligen köpa nya kläder.
Disken står fortfarande kvar,
fan jaja då kan jag lika gärna köpa väskan så kan jag diska sen.
Jag är lite trött idag, jag behöver nog ha de där skorna....

Som sagt man kan hålla på i en evighet. Nej nu kan jag nog snart inte hålla mina ögon öppna längre.
Dags för sängen. Vi ses! Puss hej!

Back to work

Jajjemen, dags för jobb. Veckan blir kantad med mycket jobb och jag är fortfarande stressad över allt jag måste hinna med att göra. Doch är det ju inga livsviktiga saker jag ska göra men ändå. Ibland känns det som att jag skulle behöva ta semester för att hinna med. Men men det finns säkert en lucka jag kan klämma in.

Nej dags för fix och trix. kan ju inte jobba om jag ser ut som en fågelskrämma i håret. Som en god vän sa; Ja, men det är ju bara att tvätta håret. Ingen big deal. Jo för sig sant men då försvinner ju chansen att skylla på något när man bara inte orkat fixa sig helt. =) Tjejer i ett nötskal.

Nej vi ses ikväll..Puss hej

Snyggt!

Wow. den fanns i slimmat. Jag bara måste ha! Den passa utmärkt in i min inredning! =)

Man kan ju alltid önska sig.

Ännu en dag har gått och jag har fortfarande inte köpt några förbannade lysen till min arma cykel. Stackarn står fortfarande kvar vid jobbet och han fullständigt hatar mig just nu. Jag hör varenda gång jag ser honom att han skriker; ta med mig hem. Nu, nyss, genast.

Ohh hjärtesorg. Stackars stackars askungen. =) Jaja jag får ta hem den där cykeln imorgon då.

Dagen som varit har bestått av kaffe och youtube, kanal5play och kaffe, skitsnack och kaffe, kaffe och tvspel, ja ni fattar. Hade jag mätt upp allt kaffe jag druckit idag skulle det nästan bli typ 5 liter. Eller ja kanske inte så...men som sagt ni fattar grejen.

Idag har jag även insett att jag är en sucker för tvspel. Det riktigt kliar i fingrarna när jag ser ett tvspel och jag bara önskar att jag hade ett hemma. Det funkar lika bra att titta på men fan vad kul det är.
Egentligen skulle jag bara vilja ta kontrollen och visa hur det ska gå till, men det är bara en dröm. Än så länge. =) Men förstå, tänk om jag skulle spela och vara hur bra som helst? Jag hade ju dött av lycka. Hahaha Ibland undrar jag om jag faktiskt är adopterad och kommer från en familj med 11 bröder. Det känns lite som att det faktiskt skulle kunna vara sant. Men jag måste upprätthålla min image som tjejig tjej bland andra förutom idag and I love it.

Idag har jag lärt mig;

Att mycket kaffe gör en underbart stirrig.
Att låten Shoreline var en cover, ja ja jag kan ju inte veta allt heller.
Saltgurka på burk är förbannat äckligt på knäckebröd.
Det bästa med Idol är alla auditions.
Diskar man inte så blir disken inte diskad, nähä det trodde jag! =)


Puss hej

Under konstruktion!

Eftersom jag nu under kvällen helt plötsligt började mixtra med inställningar och koder hit och koder dit så får sidan se ut så här i typ ett tag. Eller ja tills jag får tid att se över skadan!

Nu rökpaus, snart sängen, nyss....

Nu blev det

så här sent igen...
Fan.

Time to say..

goodnight. Dagen har varit helt okej, inte jättgivande, inte jätteintressant men ändå helt ok. Fick en aning städning gjord på jobbet och tanken slog mig att: Om jag städade lika mycket hemma som jag gör på jobbet så hade mitt hem varit top noch. Fläckfritt, dammfritt och diskfritt. Jag har insett att jag hatar och diska. Det är tråkigt, det blir blött och det är bara allmänt nödvändigt. Är det kanske därför som jag tycker det är så tråkigt? Ja men kanske. Men egentligen så tar det ju inte så lång tid, men eftersom man som jag då verkligen verkligen alltid hittar något annat intressant och göra istället så tar det oftast väldigt lång tid.

Jaja, jag är ganska pedant, men INTE när det gäller att diska. Jag tänkte hänga ett draperi för dörren så att jag kanske kan slippa få ångest varje gång jag går förbi. Eller så kan jag ju bara köpa en diskmaskin så är problemet löst. Enkelt? Jo jo!

16 OKTOBER;
Norrtälje bokat. Jag längtar. Ska bli grymt att få träffa kära Linda igen. =)


Imorgon då? Vi ses på Club Tellus! =)








 

 




Remember when it rained?

Det regnar. Mycket. Jag gillar när det regnar, man kan vara hemma, tända ljus och bara mysa. Men jag gillar fan inte när det regnar om man ska till jobbet. Då är det bara inte helt okej. =) Varför har inte jag en bil för?

Jag ser fram emot en trevlig kväll på jobbet och jag hoppas faktiskt att det kan droppa in lite gäster så att jag får något att göra. Att städa behövs alltid och det finns alltid saker man kan göra på en restaurang. Så om det blir en nollad kväll vilket jag inte hoppas så får jag helt enkelt aktivera mig med något annat. =)

Annars är jag inne på en väg jag inte gillar, och jag vet inte riktigt hur jag ska ta mig ur den. Jag hoppas det löser sig snart, för denna vägen är fan inte rolig. Men jag får helt enkelt ta mig i kragen, tänka mina allra positivaste tankar jag har och sen bara se hur det går. Splittrad. Ja det är ju kanske ett ord man kan använda ibland. Helt enkelt bara trött är ett annat. =)

Nej men vi får väl se när vi ses igen, kanske hinner jag med en uppdatering ikväll. Vem vet?


Remember when it rained.
In the darkness I remain.

Wake up!

Oj jag blir lite mörkrädd när jag läser mina egna inlägg, himmel och pannkaka. Det är bra nu! =)

Det var söndag igår, det var valdag igår, det var den 19 september igår. Ja det var hur mycket saker som helst men det enda som uppenbarligen betydde något för sverige var valet. Jag måste erkänna att jag faktiskt var och röstade för att man ska det, för att man behöver göra det. Men jag tycker det blir lite väl mycket ibland. Varenda kanal visade valet, varenda tidning skrev om det. Jag hoppas det snart är över, jag vill läsa om andra saker nu på morgonen tillsammans med kaffet. Lite roliga saker för en gångs skull kanske? Eller? Jo det är sant, valet är över och jag vill inte ens höra ordet val igen på 4 år. Tack!

Nej nej, idag blir det dagen när jag faktiskt inte har en blekaste aning om vad som händer och sker. Visst är jag ledig men det var något möte där jag måste gå på. Så det är väl bara snällt att pallra sig dit runt kl 5! =)

Det känns som att jag yrar, jag har nog kanske inte riktigt vaknat än. Vi kan väl höras sen istället. Jo, det går fint.!

Rubriks saknas.

Ibland när jag skriver här så finner jag ingen bra rubrik, Därför är Rubrik saknas ett väldigt återkommande objekt.

Dagen har varit helt okej, jag har fått ny energi av mina underbara vänner. Vad hade jag gjort utan dem? Jag hade ärligt talat inta klarat mig. De är min familj, mina vänner ja nästan allt. Ibland ställer jag mig frågan om en s vänner kan ersätta saknaden av en familj. Mitt svar är enkelt; Ja det kan dem. Tusen gånger om! Jag är tacksam för att de finns där för mig.

Annars så mötte jag en gammal vän idag som är personlig tränare. Han ifrågasatte alla mina argument om varför jag inte tränade. Jag blev sågad vid mina fotknölar och insåg senare på vägen hem att jag inte tränar för att jag är lat. Ljuset gick upp för mina ögon och alla mina argument är som bortblåsta. Det var nästan så att jag skämdes för att jag inte tränar. Skumt! Jag behöver ju träna, dels för jobbets skull och framförallt för min egen skull. Det blev ju inte bättre när jag åkte hem senare, käkade godis och fick änni mera dåligt samvete. Fan, jag försöker kom ur det här på något sätt. Men jag finner inget svar. Det är helt enkelt bara så att pallra sig till gymmet.

Motivation - nej
Välbehövligt - JA!

Seså, kila iväg till gymmet nu. Ja men jag ska, snart, om en stund, kanske imorgon! CHECK!

It´s a beautiful day!

Vaknade på pricken 2 timmar innan min klocka skulle ringa. Det är ganska helt otroligt. Så istället för att somna om och klaga senare att jag sovit för länge så var det bara att gå upp. Har hunnit med att städa, diska, duscha och äta frukost. Jag tycker det är väldigt bra för att vara jag!

Jag har haft några dagar nu när tankeverksamheten jobbat på högvarv å att hinna med och skriva här kändes inte riktigt som prio ett. Det kanske kan bli ändring på det nu! Vi hoppas.

Dags att göra sig iordning för eftermiddagsfika med min bästaste Jenny. Prata av sig lite, skratta lite och bara må allmänt bra.

Just det, nästa höst. Jag måste ta tag i det nu!

 

 

This is me.

Jag vill så gärna. Ge allt av mig till dig. Men jag är helt jävla otroligt rädd. Rädd för vad som kan ske, rädd för vad som kanske kan hända. Frågan är om jag är för komplicerad för att det skulle kunna gå? För naiv? För rädd?

Jag kräver egentligen inte mycket, men att ljuga är det värsta jag vet. Jag har fortfarande inte träffat någon som inte har ljugit för mig. Jag tycker hellre att man ska vara ärlig även om det sårar lite för stunden. Det går över tillslut och i långa loppet kommer man längst med sanning. Jag har svårt att lita på människor, vänner och familj. Det är nästan ett måste att du förstår. Jag har svårt att sätta ord på mina känslor och jag är nog en aning trasig. Jag behöver trygghet, stabilitet och kärlek. Jag kanske blir hel nångång.

Du kan va en ängel!

Jag vet inte hur..

men; I miss u!
RSS 2.0