ROCKY BOX

Måndagar, veckans första dag. Helt sjukt vad en liten dag kan göra med en, man är trött och sliten efter helgens jobbpass, man känner att det är långt kvar till helgen och man undrar hur man ska orka med veckan.

Jag har iaf haft en underbar måndag, inte något jättespeciellt men jag har både jobbat och tränat och jag gillar det grymt mycket. Äntligen känns det som att inspirationen har infunnit sig och jag vill egentligen bara fortsätta när allt är slut. Det är fortfarande ganska motigt att väl ta sig iväg, men att träna efter jobbet är ju det bästa. Så jag har bokat pass imorgon också. =) Beach 2011 here i come!

I övrigt får jag panik över min tatuering då den kliar något förjävligt. Jag har inget minne av att det är så här det ska kännas och i natt vaknade jag runt halv fyra snåret i vild panik över att de kliar så jävla mycket. Fy fan alltså. Men men det är väl bara att stå ut, konturerna är snart läkta och det är säkerligen därför det ska jävlas med allt kliande.

Fastnade nyss i sammandragen från Oscarsgalan, himla trevligt program det där men nu är det fan dags att sova. Ny dag, ny månad imorgon och helt plötsligt var det bara 30 dagar kvar tills min födelsedag! =)

I still believe in you

WHEN I SEE YOU SMILE

1 vecka och 3 dagar sen senast. Oj, vad hände egentligen?

Inspirationen har legat på helt annat håll, tankarna flera mil här ifrån och allt annat som borde göras har faktiskt blivit gjort. Hör och häpna jag har haft ännu en vecka fylld.

Lite guldkorn från veckan som har gått kan ju vara i måndags när jag blev medlem på gymmet, och ja jag har varit där, och ja jag har tränat när jag har varit där. Tisdag och onsdag spenderade jag i Västerås med grabbarna på butiken i Hälla. Lärorikt och jävligt roligt. Dock var hotellet kanske inte det allra bästa, spenderade natten på ett svinkallt hotellrum med min padda som sällskap. Torsdagen bjöd på träning redan kvart i åtta på morgonen och jag lämnade även tillbaka min kära lilla hyrbil innan jag lade mig under nålen för att påbörja min nya tatuering. Fy fitta vilken smärta. Uscha! =)
Fredag och lördag bjöd på arbete hela dagen lång och nu i efterhand vet jag inte vart i helvete jag fick min energi ifrån mend en bara fanns där i ett bubblande lyckorus. Hur? Vad? och Varför? Jag måste helt klart sluta dricka lingondricka när jag jobbar, starka grejer det där.
Söndagar är vilodag för vissa och idag har jag varit ledig så ja jag har hunnit med allt jag missat i veckan, städa, tvätta och fan jag har glömt handla. Men jag har iaf tagit igen alla serier, och jag måste erkänna att jag aldrig vill jobba en söndag igen!


Ny vecka imorgon! Nu kör vi!

I just can’t get you out of my head

STOP IN THE NAME OF LOVE

En ledig dag fylld av förväntningar, fylld av måste, fylld av saker att göra. Jag ska erkänna, jag har inte gjort ett dugg. Men är inte det så en ledig dag ska spenderas?

Det har varit helt jävla underbart, jag har sett klart på första säsongen av Glee och hur pinsamt det än är så är jag helt kär i serien. Fantastiskt! Ni måste se den.

Så med andra andra ord blev det varken plugg eller något annat nyttigt man ska göra. Men lika bra är det...

Imorgon är det dags för den första titten på skissen som kommer att bli min nya tatuering. Jag håller på att förbereda mig mentalt för det kommer att göra så jävla ont. Kanske kommer jag svimma? Kanske kommer jag bara dö? Men vill man vara fin så får man lida pin. Eller?

Känner lite noll inspiration för att skriva fast att det egentligen är så mycket jag vill. Men jag nöjer mig där.


DAG 24; DET HÄR FÅR MIG ATT GRÅTA

ja vad ska man säga; för typ allt.

Det här med att gråta får mig att känna mig lättad och andra runt omkring att känna sig obekväma. De flesta tror alltid att jag gråter för att jag är ensam, det är lättast, både för mig och för andra. Jag har byggt upp en stabil fasad och den dagen någon bryter den så kommer jag bli lycklig på riktigt.

Jag är lycklig nu med och jag känner mig faktiskt inte så ensam, men det är alltid lika enkelt att ha något att skylla på, inte sant?

I vanliga fall gråter jag inte när jag mår dåligt, jag gråter oftast inte till sorgliga filmer, jag gråter inte på begravningar. Jag gråter när det skär i hjärtat, när man har den där känslan av någon hugger i sten. Det får mig att gråta på riktigt.

Den enda sorgliga filmen i världshistorien som någonsin fått mig att gråta är armageddon, ni vet när hon sitter framför skärmen och tar farväl av sin pappa, då skär det i hjärtat, för den smärta hon känner just då känner jag med. Även om det bara så är på film.

Att gråta är tabu, det är tydligen ett tecken på svaghet, det har jag alltid fått lära mig. Man är töntig när man gråter och man ska genast sluta upp. Vilket jävla bullshit. Bara för att det gör andra människor obekväma så betyder inte det att det inte är okej. Man får gråta, man ska gråta. Att samla allt på hög är ingen bra idé, jag lovar, det är ingen bra idé.

Men jag lever fortfarande kvar i att det är pinsamt att fälla tårar och jag får världens ångest som sitter kvar i veckor om jag gråter offentligt, men helt ärligt; jag gråter oftast för ingenting, för att det är skönt och för att det ibland behövs.

Btw, jag glömde The Notebook, Dear John, The Wedding Date och alla dessa romantiska filmer med lyckliga slut, okej jag erkänner, jag lipar som bara den när det lyckliga, förutsägbara slutet närmar sig...

DAG 23; DET HÄR FÅR MIG ATT MÅ BÄTTRE

Är det egentligen någon som faktiskt innerst inne vet vad som får människor att må bättre? Alla är vi som alltid olika och jag kan nog helt ärligt inte sätta fingret på vad som exakt skulle få mina vänner att må bättre. Visst det låter säkert hemskt av mig men det är ju faktiskt sant. Jag kan för tillfället lindra smärta och sorg, jag kan för stunden få personen att tänka på något annat men jag är inte den som kan göra allt ogjort, jag är inte den som kan få det hela att bli bättre, jag kan inte få onda tankar att försvinna och jag kan inte laga ett trasigt hjärta.

Jag kan bara finnas där igenom allt.

För mig är det de där små, fina sakerna som får mig att må bättre. En snabbfika på ett mysigt kaffe, ett inspirerande sms, ett leende av en total främling, en kram, ett oanmält besök för att bara säga hej.

Små fina gester som betyder mer än allt, det får mig att må bättre. En filmkväll med Ben & Jerry´s är inte alls att förakta det heller, det gör ganska mycket det med men ibland väger dessa små saker över och gör det hela lite mer speciellt.




Freedom is not worth having if it does not include the freedom to make mistakes.

-Ghandi

LIGHTS WILL GUIDE

Alla hjärtans dag! En dag som många firar, som många sörjer och som många inte lägger större vikt vid men den är fan alltid lika hajpad. Skumt.

Jag har iaf inte lagt speciellt större vikt vid att det är alla hjärtans dag även om jag faktiskt mot förmodan trodde att jag skulle få en liten ros av någon hemlig beundrare. Ha ha nu har jag varit igång och dagdrömt igen. =)

Och jag har helt fastnat i Glee, det är nästan lite pinsamt men serien är ju så jävla bra. Ett helt fantastiskt kvällsnöje.

Jag är vaken på övertid, så jag säger godnatt! Eftersom jag inte har riktigt så mycket att säga så känns det en aning onödigt att skriva bara för att även om det är det som jag gillar allra mest.


Someday, someone, somewhere.


SÖNDAG ÄR VILODAG

Inte var det helt enkelt att gå upp imorse, somnade nog inte för ens strax efter halv fem. Men nu är det iaf det obligatoriska kaffe så här en söndagmorgon innnan det är dags att susa vidare till jobbet. Kvällen igår var fan hur bra som helst, och man kan säga att helgen slutar så bra som den bara kan bli.

Tvätta kom jag på att jag skulle göra också, så ja det blir det jag roar mig med ikväll innan jag däckar fullständigt. Ser fram emot onsdag, då är jag ledig och då ska jag inte göra ett dugg. Jag längtar nästan lite. =)

Puss

TONIGHTS GONNA BE A GOOD NIGHT

Partypepp!





BILDKÄLLA!

SATURDAY NIGHT FEVER

Ikväll firar vi in alla hjärtans dag lite så här i förskott. Kan bli en galen kväll!

Annars vaknade jag imorse trött som ett as, men börjar mot förmodan piggna till nu. Har en svag aning om att mitt extremt starka kaffe gör susen. =)

Det är även dags för frukost, sen vidare till jobbet! Så vi ses och vi hörs! Puss

<3

trött.nu

FIREWORK

Tillbaka till ruta 1, snön ligger där den ligger, det är kallt och jävligt. Jag som faktiskt för en sekund trodde att det skulle bli vår eftersom jag häromdagen gick på rena gator utan snö eller is. Vilken vändning.

Jag är inte jätteförtjust i tanken att gå en månad till med snö och slask men det är ju egentligen inte något man kan göra. Moder Jord ville ha mer snö helt enkelt.

Det är snart dags att bege sig till jobbet, börjar för ovanlighetens skull klockan 12, kan bli en bra fredag! Vid 22 går jag in i baren och jobbar och jag hoppas på en bra kväll! =) Så gott folk, på med kavajen och piffa till håret, kommer bli en galen helg!

Puss

DAG 22; DET HÄR UPPRÖR MIG

Det finns så mycket i världen som skulle kunna skrivas i detta inlägg, jag tänkte bespara er den roman jag från början tänkte skriva.

UPPRÖRD, vad är ordet upprörd? Det finns miljoner synsätt på ordet och det finns miljarder av erfarnehter runt omkring att man egentligen inte kan benämna ordet upprörd på ett enda sätt. Om du är upprörd så kanske jag tolkar det som att du är arg och vice värsa. Ordet är svårt! Obenämnbart!

Jag blir upprörd när människor gör varandra illa, vänner, familj, kamrater, kollegor. Det skär i mitt stackars hjärta när jag inte kan hjälpa mer. Se, jag är inte bara iskall och känslokall. Jag bryr mig mer än vad ni tror.

Jag blir upprörd när kollegor inte har arbetsmoral. Punkt!

Jag blir upprörd av den svenska jantelagen och jag kan rent ut sagt säga att jag hatar den. Jantelagen kan vara det mest diskriminerande som Sveriges befolkning någonsin kommit på! Hur kan ett helt folkslag vara så jävla trötta i kolan att de upprättar något så vidrigt?

Jag vill vara glad för det jag gör, jag vill kunna vara stolt över mig själv precis som man ska vara, jag vill kunna ge komplimanger och bara få ett tack tillbaka. Inga konstiga bortförklaringar, utan bara ett enkelt jävla TACK. Hur svårt ska det vara?

...ATT REGNET ALLTID FALLER I TID OCH EVIGHET

Värmen i stackars Nyköpings Hem är typ avstängd. Antagligen har jag idag haft frossa på grund av gårdagen men det har varit så här kallt i flera dagar. Kan vara så att den stängdes av för ett par dagar sen när alla trodde att våren var i antagande, kanske för att spara pengar eller så vara det bara någon optimistisk jävel på kontoret som faktiskt på riktigt trodde att nu är det vår.

Ja vad ska man säga, jag trodde också att det skulle bli vår.
Oh ni vet när man blir så där lycklig för småsaker, man går till jobbet med leende och man tycker att livet är allmänt jävla bra. Kan det inte bli vår på riktigt snart?

Helgen kommer bli fylld av jobb, först på 3 sen vidare för ett par pass bakom baren. Vi firar Alla hjärtans skitdag i helgen så alla är varmt välkomna.
Är du snygg, singel och manlig?
Härligt, jag står i baren på övervåningen! =)

Dagens extrema ångest över gårdagen har faktiskt släppt. Jag fick höra att även de allra starkaste människorna behöver grina lite ibland, inte för att jag för en sekund säger att jag är en av dem, men ja vad ska man göra. Det är lite onödigt att lägga energi på något som hänt igår. Det var skönt att gråta, lite som ett terapisamtal, efter igår behöver jag ju dock inte grina på de närmaste åren. =)

Fan,
JAG AVSÄGER mig härmed rätten att förtära drycker med volymprocent över 2,25.


Det här var jag idag....

EN HELT VANLIG ONSDAG?

Japp det kan man ju säga, har ju uppdaterat min blogg halv fyra imorse. Vad fan hände?

DAG 21; ETT ANNAT ÖGONBLICK

Det finns så många olika ögonblick i livet som man för alltid ska komma ihåg, men för en tankspridd människa som jag är det fan inte enkelt att komma ihåg allt. Mitt minne är som de flesta vet kanske inte världens bästa, men det är fan inte undra på då man bär på miljarder av tankar hela tiden. Jag tror inte ens mina tankar är lugna när jag sover...

Ett annat ögonblick för mig är fyllt av fasa. Det var i slutet av mars 2004, jag har varit i England i två månader och efter denna period har jag bestämt mig för att det är dags att åka hem.
Jobbet var kanske inte det allra bästa och jag hade då en enorm hemlängtan. Fick ut min sista lön och fick hjälp med att boka flygbiljetter och bussbiljetter hem. Jag bokade taxi på kvällen eftersom bussen skulle gå typ kvart över tre på natten in till London.

Väl framme vid busshållplatsen i den lilla staden väntar jag först i typ en halvtimme mitt i natten på bussen som var försenad, redan då var jag nästan knäckt. Helt otroligt läskigt att stå ensam i ett annat land och vänta på en jävla buss.

Bussen kommer sakta men säkert och jag sträcker lättad fram biljetterna till busschaffören som bara börjar skaka på huvudet och upprepa; No, no, no wrong date.
Jag känner sakta men säkert hur tårarna är på väg och inser att de som hjälpt mig boka biljetterna klickat i fel datum på bussbiljetten. Jaja det var bara till att ta fram pengarna och köpa en ny biljett, men nej då hade jag fel valör på sedlarna. Jag hade fått min sista lön i 50punds sedlar och det var tydligen inte en sedel som busschaffören ville ta emot. Vid det här laget grinar jag som aldrig för, jag trodde helt klart jag skulle bli kvar i detta land för alltid.
Men allt löste sig tillslut då en äldre dam kliver av och växlar min ena sedel till mindre valörer så jag kan ge den bittra chaffören jämna pengar. Jag är henne enormt tacksam än idag.

Jag kom hem smärtfritt till Sverige efter mycket om och men med en värdefull läxa i bagaget. Kolla alltid dina biljetter! Jag tänker ofta på denna händelse och jag kan fortfarande känna skräcken när jag trodde att jag skulle bli kvar.

Då 18 år fyllda var man inte speciellt kaxig...

LYXKONSUMTION?

Oj, vart ska jag egentligen börja. Dagen har bjudit på mycket fina saker och enorm shopping. Jag är nöjd helt enkelt.
Mitt stora habegär för tekniska saker slutade helt enkelt i en ny iMac och en ny iPad, helt enkelt för att jag tycker jag är värd det. Det finns ingen som kan komma och säga att jag är knäpp eller konstig, jag behövde en ny dator för att kursen i bildbehandling ska kunna gå smärtfritt. Dock kanske jag inte är i jättebehov av en iPad men va fan, vem bryr sig egentligen.
Dagen på IKEA var också hur mysig som helst, det är inte ofta man nuförtiden mellan jobb och allt hinner med att träffa sina bästa. Så den här dagen gav extra mycket energi då jag fick spendera den med de två av tre personer som betyder mest i hela världen. Jag är mer än nöjd.
Hittade superfina lakan i en trevlig mörklila nyans också. Kommer bli så jävla bra när det är dags att bädda med dem och som vanligt hittade mängder av ljus ner i påsen också. En helt okej shoppingdag med andra ord.
Det blir ett litet kortare inlägg, men jag lovar att det kommer en uppdatering så fort jag vaknar.
Puss och godnatt min skatt!

DÖ ALARMKLOCKA, DÖ

Jag brukar aldrig försova mig, men imorse ringde klockan halv åtta och jag tänkte såklart att en liten stund till kan jag allt ligga kvar. Stängde av alarmet och somnade om. Vaknade med ett ryck tio i nio, helvete.

Jaja det vara bara att hoppa in i duschen fort som fan, sminka sig i all hast, ringa och meddela att man försovit sig. Allt gick så fort och lagom till att det var dags at springa till jobbet inser jag att det är måndag och jag har sovmorgon till tolv. Så jävla typiskt.

Så nu efter frukost ska jag gå vidare mot jobbet, lugnt och sansat för jag har ju inte försovit mig...

Jävla skitmorgon!

JAG SÄGER BARA...

Lyckorus. Det var länge sen jag faktiskt kände ett sådant lyckorus till ett jobb, men mitt extrajobb är fantastiskt. Ja egentligen är det helt sjukt vad jag tjatar, men mina två pass i baren ger mig energi för hela vecka. Mina kollegor kan vara de bästa! =)

DAG 20; DEN HÄR MÅNADEN

Den här månaden JANUARI, kan har varit årets både bästa och sämsta månad. Jag hoppas innerligt att de restkommande månaderna bara blir bättre och bättre.

Men januari var en otroligt lugn månad så nej jag har inga fyllskandaler att berätta om, jag har inte heller shoppat vidare mycket och jag har framförallt inte varit vidare social. I det stora hela kan man egentligen säga att jag varit en egoistisk människa som tillbringat på tok för mycket tid på mina olika jobb och verkligen inte tänkt speciellt långt.

Det är också en månad av otaliga svackor där ensamheten blivit för mycket. Men vad ska man säga, det är inget att lägga speciellt mycket energi på, man blir bara ledsen. I det stora hela mår jag bra, fantastiskt bra.

Jag har två jobb som jag trivs jävligt bra på samtidigt som jag pluggar den roligaste kursen i världshistorien. SÅ jag tycker att jag får vara osocial och egoistisk för i framtiden kommer det här att gynna mig. Och när allt kommer omkring är jag den viktigaste personen jag har att ta hand om. Det är ju ändå bara jag som kan påverka mitt eget liv.

WHITE LIGHT MOMENT

Vilken dag, slog till med 2 företagsabb i sista minuten och det räddade min dag ska jag ju då lugnt påstå. Även om det inte riktigt blev en höjdardag så är jag iaf nöjd med min insats. Hann till och med till JC för ett inköp av ett par svarta jeans. Måste vara rekord i shopping då hela provningen, köpet och bestämmandet enbart tog max 5 minuter, gud jag bara måste älska deras service. Hur underbart är det inte när de plockar fram de perfekta jeansen för mig bara sådär på direkten?

Jag laddar för tillfället om med middag, snart dags för ett pass bakom baren. Grymt kommer det bli. Grymt ska det bli.

Så det blir ett kort inlägg, det är dags för piff och lite bra partymusik för att starta kvällen på bästa sätt. Vi ses.

SVERIGES VÄRSTA BILFÖRARE

Kan ju vara humor på hög nivå. Fy fan vilket jävla program, kan vara det bästa jag någonsin sett.

Just för tillfället är mina ögon som kvadrater, har tillbringat hela dagen framför datorn, fixat och trixat och bara pluggat. Så nu slutar jag för dagen, det är ju ändå dags att sova snart.

Imorgon är dags för allvaret igen, tillbaka till jobbet efter 4 lediga dagar. Har varit hur skönt som helst och för en gångs skull känner jag mig fan ifatt med allt.

Det här har iaf jag roat mig med idag...



Före



Efter

RAW?

Jag har vigt hela dagen till min kurs idag, och det går framåt men ibland undrar jag vad det är jag har gett mig in på. Denna djungel av format, pixlar, verktyg, vinjettering, skuggor och högdagar. Ja, det är vad jag sysslat med idag.

Det mest grundläggande är över och vi går med snabba steg till nästa nivå. Idag var det en hel lektion enbart om formatet RAW, grymt intressant och från och med nu fotar jag endast i detta format. =)

Har lite kurslitteratur att införskaffa och sen är det bara att börja jobba. Photoshop är inte ett program man kan läsa sig till, det enda man kan göra egentligen är öva, öva och öva.

Så det är vad jag gör nu, snart och vad jag gör resten av veckan. Puss

...

People come into your life for a reason, a season, or a lifetime.
When you figure out which one it is, you will know what to do for each person.
sagt av okänd

DAG 19; DETTA ÅNGRAR JAG

Jag brukar ofta säga att man ska gå igenom livet utan att känna ånger. För saker man kanske inte hunnit med, för saker man gjort, för saker man sagt och inte sagt.

Jag har under mina 25 år haft flera tillfällen då jag en tid har ångrat vad jag gjort och det är fortfrande nästan varje dag som jag ångrar saker jag sagt eller gjort. Men kanske inte för en längre tid...

Jag har under åren hanterat mina största ångerhändelser med vetskapen om att allt händer av en anledning. Hade jag inte gjort det så hade inte det hänt och då hade jag inte lärt mig det här.
Jag tror på att man lär sig av sina misstag till viss del, och jag tror att man alltid kommer känna viss ånger en tid efter, tills man är redo att lägga allt bakom sig. Jag tror inte riktigt på människor som i dagsläget säger att de aldrig ångrar något.

Självklart hoppas jag, som tidigare sagt också att jag den dagen det är dags att byta liv, inte känner någon ånger alls. Jag vill då kunna säga att jag levt mitt liv till fullo..


Ida Scott Taylor once wrote,
"Do not look back and grieve over the past, for it is gone. And do not be troubled about the future, for it has yet to come. Live in the present, and make it so beautiful that it will be worth remembering."

DU ÄR NU VÄLKOMMEN JOHN BLUND

Som tidigare nämnt har jag de senaste dagarna haft så jävla svårt att sova, senste i natt var jag uppe vid 4 helt klarvaken och visst knappt vart jag skulle ta vägen. Vad gör man vaken kl 4? Jo man kollar lite facebook, röker en cigg, slår på tv:n och går och lägger sig igen.

Så har mina senaste nätter sett ut och jag hoppas verkligen, verkligen på riktigt att jag somnar gott ikväll. Det är lite på tiden att komma tillbaka till rutinerna igen.

Just att skaffa sig ett liv går fetbort i februari också, så jag siktar på mars istället. Mars kommer bli en bra månad känner jag nu.

Så om ni vill ses så finns jag några dagar i butiken och fredag/lördag bakom baren. Så kom förbi och drick dig lite rund under fötterna. Det är trevligt. Puss

I USED TO RULE THE WORLD

Låten ger mig stunder av lycka tillbaka. En dos av Sälen som sakta men säkert bara rinner genom kroppen.

Jag saknar det men jag trivs förbannat bra hemma.



Dagen har varit grym, lunch och tur på stan, en sväng till Coctails för att hälsa grabbarna välkomna hem. Så med andra ord har det varit en fantastisk dag! Hittade två fina linnen på Micke´s också, så jag är nöjd.

FACE DOWN

Inte blev det till att sova, de senaste dagarana har jag haft enormt svårt att sova och det tar timmar innan jag ens kollapsar av trötthet. Funderar allvarligt på sömntabletter snart alltså.

Men men det är ju som sagt inte hela tiden så jag ska väl kanske inte klaga, det finns ju människor runt om i världen som säkerligen har större problem än jag just nu. Sova kan man ju göra den dagen man dör....

Planerna för morgondagen är iaf lunch med min bästa S, han ska till Bali den jävlen. Fy fan. Ja jag är fortfarande bitter, jag är fortfarande avis men det går över snart. Om en liten liten stund bara...

Alla dessa resor som görs hit och dit av folk och fä gör mig inspirerad till att resa själv, det är dags för lite semester. Ja det är dags för mycket och jag måste först och främst prioritera eller ja kanske allra helst fundera ut vad jag vill fixa först.

Lägenhet?
Bil?
Dator?
Ny stad?
Resa?
Spela på Lotto?


Nej jag går och lägger mig och drömmer vidare om mitt miljardarv som kommer trilla in på kontot en vacker dag.
Önsketänkande deluxe!

JUST IDAG ÄR JAG STARK

Och ja visst är jag det. Jag har kommit så långt att jag har läst klart min första lektion i bildbehandling och jag kan bara säga att jag älskar det. Jag har äntligen efter bara en liten ynka lektion på 2 timmar verkligen hittat min hobby. Det är detta jag vill göra.

Om 5 år ser jag mig själv sittandes på ett fint, ljust kontor med stora fina fönster och fantastiska fotografier uppsatta tagna av just mig. Om 5 år har jag mitt alldeles egna företag. Hur det kommer att se ut eller hur jag kommer att komma dit det vet jag inte dagsläget, jag bara vet att jag kommer att vara där. Förmodlingen bor jag även i en fantastisk takvåning någonstans i Gamla Stan. Ha ha ha ja det där sista känns ju lite väl tilldraget, men va fan drömma måste man väl ändå få göra?

Mitt nya mission just nu är att hitta en bra kurs i webdesign. Någon som har ett bra tips?

Det blev sent även idag och imorgon måste jag ta mig ut och träffa folk. Det är ju onsdag så man vet ju aldrig vad som händer...=)

DAG 18; MIN FAVORITFÖDELSEDAG

Att fylla år. Att hela tiden bli ett år äldre. Det är något visst med att fylla år, en hel dag där man helt kan fokusera på saker som gör övergången till ålderdomen en aning lättare. Det här med att fylla år är lite knepigt just för mig då jag fortfarande tragglar med åldersångest fast att jag än så länge varken är eller känner mig gammal. Jag har alltid trott att världen skulle gå under när jag fyllde 21 och jag tror fortfarande hur konstigt det än låter att jag lever på övertid.

Jag har aldrig påstått att jag är vidare normal.

Mina bästa födelsedagar är de två senaste, när jag fyllde 24 och när jag väl fyllde 25. Jag har firat bägge två tillsammans med Linda i Sälen. Min 24:e med våran bästa vän Pol Roger i Pianobaren på Högis och den 25:e med middag i p-boendet, förkrök i baren och sen en skiva med den där Harry. Bägge dessa är mina favoriter. Jag vet att man bara ska välja en, men hur kan man välja mellan dess två. De är ju fantastiska och fyllda med värme, vänskap, lycka och sprit. Kan det ens bli bättre?

I år vet jag inte hur jag ska fira, men det finns planer på Sälen, så varför frångå ett vinnande koncept?






Foto; Jag

Jag kommer iaf utan tvekan fira med denna ack så förtjusande dryck....

NÄR HELA VÄRLDEN STÅR UTANFÖR

Vaknade av ett samtal, vilket var hur bra som helst då jag annars hade sovit bort hela dagen. Det värsta med att vara ledig och inte ställa klockan är att jag då sover så jävla länge. Spelar ingen roll hur tidig jag gått och lagt mig, jag sover minst till tre iaf. Inte bra, inte bra.

Dagen ser ut följande; Plugga, plugga, plugga. Så jag kommer ifatt med kursen.

Men nu är det iaf frukost time, kaffet är urdrucket och morgonpromenaden ja den uteblev som vanligt. Insåg igår när jag kollade igenom lite inlägg jag skrivit att jag ibland eller kanske man kan säga nästan alltid missar vissa tangenter och delar av ord. Ungefär som att jag tänker på orden, tror att jag skriver dem och sen har jag inte gjort det. Skumt.

Jag ska försöka bli bättre...
RSS 2.0