JUMP

Fredag, snart lördag.

Nykter, imorgon full.

Ledig, börjar 8.00.

Mysig kväll, dags att sova.

=)

...

Det här med att sova är inte riktigt min starka sida!

DO YOU?

Jag önskar ibland att man kunde dra tillbaka tiden, göra misstag ogjorda och andra saker annorlunda. Speciellt små små saker som lever kvar länge.

Små små saker som gör att man inte helt och hållet går vidare, utan man håller sig fast som en envis liten 3åring, fast att man egentligen om det väl skulle komma till kritan redan är hundra mil iväg. Ibland är man inte mänsklig och jag har svårt att förstå mig på det mänskliga släktet. Hur man tänker, varför man tänker och varför man i helvet gör tvärtom.

Remember
Do you remember when it rained?

6

Är det antal pass jag har kvar att jobba. Trodde det var fler men fy fan nu är det snart slut. Sen väntar 2 veckor underbar men obetald semester. Men vet ni vad, det ska bli så jävla underbart!

Fick efter mycket om och men ledigt till karnevalen så jag kan jobba där jag hör hemma istället. Ska under dessa två veckor även försöka rensa ett förråd, köpa flyttkartonger bara för att vara redo den dagen det gäller. =)

Om 23 dagar sitter vi på planet till Malta, som jag längtar.
Om 29 dagar har jag min första skoldag i Stockholm, ja jävlar vad bra det kommer bli.
Om 59 dagar så är nästan september slut. Heja hösten.
Om 112 dagar så ser vi säkert snöflingor på marken, fan på tok för tidigt i år igen.
Om 152 dagar så sliter vi häcken av oss på juldan, katching.
Om 158 dagar skålar vi in 2012. Happy new year!
Om 249 dagar fyller jag 27, som jag inte längtar.
Om 341 dagar håller jag två examen i min hand som utbildad sommelier.PRETTY LITTLE LIARS

Förlorad i seriernas värld denna söndag. Min lediga dag. Min dag. Endast min.

Vaknade i morse med huvudvärk, lite smått med ångest och ömmande fötter. Efter månader i trötta platta skor blir mina stackars fötter vandaliserade i high heels. Jag förstår inte riktigt vad som har hänt, efter att ha kunnat gått en mil i klackar så protesterar mina kära redan efter halva kvällen. Är jag dömd till ett liv i platta skor?

Jag hoppas verkligen inte det.

När jag fyller 30 vill jag ha en skogarderob a´la Carrie i min ägo. Bara för att jag är värd det.

Bra kväll annars med en massa rosa dricka. Inga järn och jag är evigt tacksam för att jag fortfarande är spriträdd och pryd när det gäller det.

Osammanhängande svammel, jag är nervös, jag är stressad, jag är orolig, jag är glad, jag är lite skraj och jag sitter fast i en ohållbar situation jag inte riktigt vet hur jag ska ta mig ur. Men det kommer snart en lösning som en räddande blixt från ingenstans. Jag vet det. Jag känner det på mig. Det kommer bli fantastiskt till slut!

Deadline; 110822

Saknar känslan av frihet. Lite låst just nu.DET MAGISKA 27

Möttes av terrordåd och dödsskjutning i Oslo. Mina tankar går till alla dessa drabbade i denna tragedi. Som en vän skrev på Facebook; Idag är vi inte svenskar, Idag är vi skandinavier.

Det finns inga ord.

Bra kväll annars, aftonbladet meddelade att Amy Winehouse är död. 27 år gammal. Det där magiska 27, alla dessa människor som död vid just 27. Behöver jag va rädd för att fylla 27?

Mycket 27 nu, men jag börjar bli smått skraj!

Puss

JUST A FEW WORDS

it makes a sound like thunder, it makes me feel like rain
and like a fool who will never see the truth
I keep thinking something's gonna change

LEDIGHET ÄR UNDERSKATTAT

Och jag ska tillåta mig själv att faktiskt vara mer ledig. =)

Har till och med bakat idag!

Lång dag imorgon, det är dags att sova! =)

BYTT ÄR BYTT

Bytte bort min lediga fredag mot en ledig tisdag!?! Min kära kollega skulle till Norrland för någon födelsedag och då kändes det lite väl elakt att faktiskt säga nej. Men hur kunde jag byta fredag mot tisdag? Jag är bra jävla knäpp alltså.

Idag har jag krossat minst 3 kartonger rödvin, kom igen. Jag brukar alltid ha turen att det är vitt vin i kartongen men nej inte idag. Idag har allt tamifan jävlats ordentligt. Hon om städar kommer bli dåligt nöjd imorgon när hon ser att butikens golv har en svagt rosa färg fast jag gjorde faktiskt mitt bästa med det som fanns att städa med.

Lite rosa har ju ingen dött av...fin färg det där.

Kollar fortfarande boende, har inte riktigt hittat något att hänga i granen än, men det kommer. Snart, väldigt snart!

Puss


EVERYBODY NEEDS INSPIRATIONSweet dreams!

DEN DÄR HARRY 2

Han levererar fortfarande tio år senare en film som är magnifik. Sista filmen håller måttet och även om 2 timmar är lite väl långt så märktes det inte speciellt mycket. Förutom en liten del av nackspärr och träsmak i röven så är jag verkligen glad över denna biosöndag!

Får man be någon ta av sig kepsen när man är på bio? Eller är det emot allt hyfs? Han täckte ju hela jävla bioduken med sin enormt gigantiska keps. Ja därav den lilla del av nackspärr man dragit på sig. Jag var tyst, jag sa inget men ja ni som känner mig förstår hur jobbigt denna upplevelse var att utstå, hur många gånger jag kom på mig själv med att luta mig fram och nästan knacka han på axeln för att lite fint säga; Man har inte keps inomhus. Eller tvångstankarna att bara ja ni vet slå av kepsen och sen låtsas som ingenting...typ.

Jag är en störd människa. Jag vet.

Hittade en väldigt passande artikel på Aftonbladet nu när jag kom hem, måste vara ett teckan på att jag inte ska flytta...Han Londonsnubben kunde inte lura mig med hans mail iaf...

DEN DÄR HARRY

Blir mitt sällskap ikväll. Tillsammans med Elin ser vi nu sista delen av kanske tidernas mest långdragna filmsvit. Men attans vad bra han är...

Var det tio år sedan första filmen kom? Ja jag tror nästan det och har man följt den där lilla speciella trollkarlen så kan man ju inte missa den sista. Den får vara hur jävla dålig som helst, om jag så ska pina mig igenom filmen så ska jag se den. Jag tror dock att jag kommer tycka den är fantastisk precis som vanligt. Jag kommer i natt drömma mig bort i en värld som inte finns, rabblandes trollformler och verkligen försöka få till en flygning på en kvast.

Det är ju trots allt lite jag.

DET ROSA GULDET

Ja ni förstår ju att vi pratar Rosé här. Blev en bra kväll precis som förutspått och jag ör glad att min allergi mot det rosa äntligen har försvunnit. Ja delvis iaf.

Jag mår som förtjänat idag och hade hoppats på spöregn när jag gick upp men icke, hur tänkte jag när jag köpte en box?


Ja ni ser ju själva, hur kan man låta bli rosa? =)


THE NOTEBOOK

Finns det något bättre sätt än att avsluta denna sjuka dag The Notebook. Det var så jävla länge sen jag såg den.

Så nej det blir till att krypa upp i soffan, grina som ett as och sen sova grymt bra. =)FEBERYRA

Har inte sovit en blund på hela natten. Jag tror det kallas feber, men är inte riktigt säker.

Så jag har haft min allra första sjukdag och det är en för jävla konstig känsla. Men jag har firat denna historiska dag med glass och filmer för ett helt kompani. Mår jag bättre, ja absolut.

Dock behöver jag helt klart en detox efter det här. Men först en lördag med jobb, jag tror även jag ska utmana min allergi mot den rosa drycken. Kanske inte mitt bästa drag efter en hemsk natt, men va fan. Jag sitter snart isolerad med skolböcker lika långa som kinesiska muren så jag tycker allt att jag är värd det.

Måste ju testa och se om boken jag läser kanske ger något resultat! =)


Innan jag kände dig

I SURRENDER

Från torsdag till torsdag igen. Veckorna går inte lika fort längre, dagarna segar sig fram och på ett sätt skönt. Den senste tiden har bara försvunnit ut i intet och jag kan inte riktigt hänga samman veckorna.

En form av ledighet skulle behövas. Snart mycket snart väntar en för jävla härlig weekend på Malta. Som jag längtar!

Jag har kommit på att jag faktiskt för det mesta bloggar om jobbet och ja jag har förstått att det kanske inte riktigt är det roligaste men ibland måste man bara få skriva ner vad man har gjort så man en dag kan gå tillbaka och se när fan man gjorde vad. Lite som en kalender fast ändå inte. Jag önskar ibland jag skulle kunna skriva mer tilltalande inlägg med något slags budskap eller ja bara berätta om roliga saker, ja herregud ni fattar vinken.

Men det är ju inte jag. Än. Men snart. =)Drinktorsdag.Onsdagsmys.Nr 2248Bara vi och myggen och boxen kvar.Kaffe. Välbehövligt.Spontanköpte en ny bok. Jag hoppas verkligen att den ger utdelning.Ödslig timme på stationen.

STOCKHOLM

Var bra idag!

JAG ÄR GLAD

för att jag har vänner i min närhet
för att mitt liv är berikat med dem
för att jag är jag
för att jag snart kommer flytta
för att jag har sålt min onepiece för halva priset
för att jag blev ganska full med Emilie ikväll
för att jag åkte hem istället för att gå på fest
för att jag nu ska krypa ner i sängen med mitt duntäcke

Ja jag är glad för små saker som gör livet helt jävla okej. Små små saker som gör allt ljust istället för mörkt och jag gillar känslan av det. Efter år, efter år, efter år med trubbel så känns det som att det där ordet lycka börjar att infinna sig.


When I look at you..

ONSDAGSMYS

På vallarna med lite rosé och gott sällskap. Det är jag värd.

Stockholm imorgon, jag hoppas det går vägen för i så fall bor jag i Stockholm i början på augusti!

Fantastiskt, underbart, helt jävla otroligt vad skönt det ska bli! =)

6.10

Att gå upp kl 5 är inte mänskligt, men här sitter jag nyligen käkat frukost i väntan på jobb.

Jag kommer nog däcka innan lunch...

Kvällen kommer bli bra, jag vet det! =)

OHH NO

Fortfarande bitter över den inkompetenta personalen på Skeppsbron, kanske dags för ett inlägg iaf. Skitliv!

5 personer i baren, krock, 1 led bakom, krock, 2 led bakom, krock, krock, krock, 4 led bakom. Jaha ska du ha kassan, men ja också, ja med. Hej, jag undrar om man kan beställa i den här baren? Krock, krock, krock.

Jag är absolut inte den bästa men jag är inte heller den sämsta. Jag kan kränga grejer ganska fort och smidigt, men jag kan självklart bli bättre. Min poäng i det hela är att man kan inte stå 5 personer i en bar knappt anpassad för 3, det är som att skapa trubbel själv.

Okej jag ska låta det va, jag jobbar ju inte ens där. Shame shame on me! Förlåt.

LÄNGTAR VARJE MÅNDAG TILL SÖNDAG

Idag är en sådan dag när man inte vet om man ska kalla den bra eller om den kanske hamnar under facket dålig.

Den har varit konstig med mycket tankar i omlopp, mycket diskussioner, en del sura miner och och en överordnad som kan brinna. Bildligt talat. Om en kvart cirka så har jag 19 arbetspass kvar, det är nästan så att jag har satt upp en nedräkningstavla här hemma...

I det stora hela är jag nöjd, i det stora hela missnöjd och jag har lite svårt att hitta en balans och det är svårt att uttala sig på ett sätt som gör att alla förstår. Jag finner mig fortfarande i att det är helt okej att behandla mig precis som man vill, det är ju så lätt att skylla ifrån sig och jag tar tydligen det. Varför kan jag för mitt innersta inte förstå, men det kanske är så att det är för att behålla lugnet runt omkring.

Men va fan, det kan va mitt fel om det gör er till bättre människor. Jag kan bjuda på den. Det är lugnt.

Jag har på senaste tiden rannsakat vad som är vad, vän eller bekant, kollega eller kompis och jag har kommit fram till mycket. Det här eviga tänkandet tar sig och för en gångs skull så är det positivt. =)

Mycket är på gång nu, jag planerar, jag stressar, jag fixar och jag donar. Ett fullspäckat schema framöver gör att jag nog inte behöver ha tråkigt.

Fick ett härligt besök av Emsan, snicksnack och en cigg på det. I like it.

Goodnight!

FAST FIVE

Istället för att garva häcken av mig åt Baksmällan två har jag nu spenderat kvällen med att dregla över äckligt snygga bilar och fantastiskt hårda män i Fast Five. Ja inte blir jag besviken någon gång iaf.

Var ju dock ganska glad att jag låt filmen stå på till eftertexterna rullat klart, så klart det kommer ännu en. =)

Keep them coming....


HANGOVER PART 2

Vilken söndag! Helt klart godkänd.

Har hunnit med städningen, jag har gjort matlådor!!?, käkat glass, haft emsan på besök, kollat på film, diskat...

Ja listan kan göras lång, tänkte jag skulle bitterblogga om den inkompetenta personalen på Skeppsbron som vi stötte på igår. Men nej, det är det fan inte värt.

Det var ju helt klart tur att vi hittade Sandra i baren nere så man iaf fick möjlighet att beställa.

Skulle vilja se Baksmällan två, men hittar inte någon bra kvalitet. Jag får helt klart vänta! Puss

TIME TO SAY; STÄDA

Min lägenhet har varit bortprioriterad de sensate veckorna och det är nu dags för en storstädning så man kan känna sig hemma igen.

Men först kaffe och frukost.

TALKING TO THE MOON

Ge mig ro att acceptera det jag inte kan förändra, mod att förändra det jag kan och förstånd att inse skillnaden!Min absoluta favorit bland alla väggmålningar. Den är min i min nästa lägenhet! =)

SOMEWHERE IN THE DARK

Kan bli en bra kväll. Får dock hålla mig till vitt vin, jag har också blivit allergisk mot rosé. Så jävla typiskt.

NEOMYS

Har idag fått träffa och mysa med de två finaste som finns. Han är helt otrolig! =)<3

YOU ARE MY SWEETEST DOWNFALL

Jobbig jobbdag goes fantastisk. Jag är glad att jag tog beslutet att uppehålla mig i hamnen efter stängning. Blev en smula rosé och till det serverades fanta. Precis som det ska vara! Mina vänner ni är underbara!

Det blir ett kort inlägg! Jag måste fan sova! =)

KVÄLLSVECKA

Jojo som tidigar sagt är det fortfarande kvällsvecka, idag börjar jag inte förrens vid 4 så det blev lång och skän sovmorgon. Blev lite full igår också, starka drinkar och obefintlig mat slåg direkt upp i huvudet. Bokstavligt talat!

Imorgon ska jag äntligen få träffa min underbaste av de alla, min lilla Neo. Jag längtar!

Veckorna är nu innan kursstart hektiska till tusen. Mycket som måste göras men det går framåt, förhoppningsvis så landar jag i ett rum på söder. It´s gonna be perfect!

Jag har aldrig någonsin känt så mycket för så lite och jag tror fortfarande att det här är rätt väg. Jag hoppas jag har rätt till slut, det kommer bli så jäkla bra då!

Jag tycker även jag är värd lite framgång! Ego, jajjemen man får va det.

Lördag blir partaj för Elin och Tessa, kommer nog bli en trevlig kväll! Det var ju länge sen jag var social med mina vänner så det är på tiden nu! =)

Dags att röra sig ner mot staden...

SMÅ SÖTA RARA ORD

Fortfarande vaken fast att klockan ringde 7 imorse. Jag borde vara slut, jag borde vara trött, jag borde vara ja inte vaken iaf.

Tycker nog ändå innerst inne att det är väldigt skönt att komma upp på morgonen, det här med lugn innan frukost, kaffe utan stress och ja bara vara det är grejer det. Jag ogillar att stressa även om min vardag kantast av det allt för ofta.

Jobbet idag, grymt. Lite segt sista timmen innan stängning, men sen gick allt av bara farten. Som ett styrketräningspass utan dess like. Hittade en fin liten kartong med små fina meddelanden på, att så lite kan göra så mycket. Sen att alla deras kartonger är lika och alla som läser på kartongen får samma meddelande det är egentligen inte så viktigt. Det känns fantastiskt att en söt liten kartong önskade att just jag var där...
Lite glad blir man ju allt...

Annars; Det går framåt, det går bra, jag mår bra, jag jobbar och jag anser att livet helt enkelt är ganska roligt ändå. Det finns ljus i alla mörka stunder...tänk på det!

Puss på du!

MORNING GLORY

Lite mer skönt hade det ju varit att vakna tilll sol, men halvmulet och svalt sitter på sin plats idag också. Huvudvärken från igår har släppt och det känns lite som det är ett regnoväder på väg in.

Det lär med all säkerhet regna när det är dags att gå till jobbet. Jag lovar.

Min cykel står även någonstans på stan igen, troligen vid jobbet sen i lördags. Jag får helt enkelt hoppas att den är hel!

Ska börja tvätta oftare kl 7, det är ju så ofantligt härligt så här på morgonkvisten. Ironin är på topp och min trötta humor från igår när jag spenderade en timme på damnyouautocorrect har också släppt. Men att skratta är bra för själen, oavsett vilket sätt du gör det på! =)Ny jobbvecka har startat, jobbar till 22 hela veckan.

DET ÄR LÅNGT KVAR

Jo absolut, det är lite mindre än två månader kvar till min skolstar i vår helt underbara huvudstad. Det känns fortfarande bra och skickade bekräftelsemailet i morse så jag är nu officellt antagen till skolan.

Jag har fortfraande lite svårt att förstå hur just jag kunde väljas ut men det är ju som vanligt med den sviktande självkänslan och tankar att jag inte är tillräckligt bra. Men tydligen är jag, ja just jag det. Är detta steget i den riktigt som jag så länge letat efter? Är det nu alla ouppnåliga krav försvinner när man börjar om på nytt? Is it my time to shine?

Ja fan. Det här kommer bli bra och jag tänkte lite så här, om jag varnar er redan nu att jag kommer försvinna ett tag, helt uppslukad av studier så kanske ni inte tycker det är så hemskt att min osociala sida visas ännu mer. Det är trots allt ett år det handlar.

Har börjat lite smått med boende och det är ganska svårt, men jag kommer lyckas. Det bara är så! =)

Är det kanske läge att säga upp lägenheten?

Mycket tankar snurrar nu men i det stor hela så känner jag bara lycka! Det kommer bli en bra sommar, en fantastisk höst och i vår ja då är jag 200 högskolepoäng och 2 olika examens rikare. =)

Senaste timmen har jag roat mig med denna sida...

Kan för tillfället ha världens tröttaste humor, men jag kan fan inte sluta skratta! =)
JUST THE WAY YOU ARE

Snart ännu en helg färdigjobbad och slut, och snart är det bara en månad kvar tills jag har min första skoldag på väldigt väldigt länge!!! =)

Kommer bli fantastiskt!!!

Det är klibbigt, satans varmt och det där jävla regnet verkar aldrig infinna sig. Det ligger lite i luften men det verkar inte riktigt vilja regna just nu...

Det är dags att sova, men först en liten tjej med en ganska stor röst som gjort grymma covers...som vanligt hittat på Facebook.ANTAGNINGSBESKED

Jag kom in, fy fan vad jag är bra! Så i höst startar ett års heltidsstudier så då kommer jag bli mer osocial än innan, och en aning mer pank men vad fan det är det värt! =) I love it!

JAG HAR IDAG...

Har idag träffat människor jag tycker om.
Har idag ätit en inte ok ceasar, jag är lite besviken, men gott sällskap räddar det mesta.
Har idag försökt hitta en badplats, gick sådär, blev kaffe i hamnen.
Har idag jobbat som ett as.
Har idag druckit på tok för mycket vin.
Har idag redan ångest för att jag ska upp tidigt.
Har idag saknat min Jenny och min Neo väldigt mycket.
Har idag funderat och kommit fram till lika lite som vanligt.
Har idag bokat av en lunch, för att slippa känna något alls, för att slippa undran och för att rädda mig själv. I´m sorry!
Har idag åkt longbord och insett att jag kanske borde skaffa en.

Jag har gjort mycket mer än så! Men det är godnatt nu!

Puss

Someone like you
RSS 2.0