ALIVE

Nästan, knappt eller vad fan ja jag lever men jag har inte riktigt haft tillfälle att skriva av mig. Det är ont om händelser att skriva om, inget speciellt har hänt, ingen bitterhet finns. På ett sätt är det skönt även om man aldrig om man nu heter Janet kommer att komma ifrån analyserandets härliga värld. Om det inte hade hänt så hade kanse det hänt, hade jag inte gjort så hade kanske jag gjort så istället, hade jag inte och bla bla bla. Ja jag tror ni vid det här laget förstår min tankeverksamhet mer än andra. =)

Veckan har varit fylld som vanligt med jobb och just för tillfället är det skönt även om jag innerst inne känner ett stort behov av semester. En helg, ett par dagar någon annanstans än här tillsammans med människor som jag tycker om.

En weekend i Barcelona hade inte suttit fel.

Har spenderat ett par timmar med gamla kollegor från Sälen idag, telefonen ringde vid ett, snabbfix av min sargade icke välmående kropp och sen ner till stadens centrum för fika eller ja frukost för min del. Trevligt och hur roligt som helst att träffa dessa underbara människor som jag så innerligt faktiskt saknar.

Sänder en stor och varm styrkekram till Linda också och jag hoppas att allt går fint med båten. Nu klarar du allt min kära vän!

Det börjar även närma sig juni, den månad som min allra käraste vän är beräknad till. En unge är på väg och min vän ska bli mamma. Det är ju helt jävla magiskt och jag är så stolt över henne. Jag tror fortfarande stenhårt på att det är en liten liten tjej som är på väg så kom ihåg var ni läste det först.

Det är dags för sömn. Vi ses.


















Bilder från min kära telelur

TODAY IS THE DAY

Vaknade, kokade kaffe, käkade frukost. Det är nu dags för jobb.

Lönehelg i helgen, kan bli ett jävla drag och det hoppas vi verkligen på! =) Egentligen är jag ju slut som artist men jag kanske hittar min forna glans tills på lördag, ja man kan bara hoppas.

Allt känns bra om än lite förvirrat.

Mitt cashflow är ovanligt lågt, fick 5 lappar i lön, tack televerket det räcker ju knappt långt. Men man klarar sig alltid, lite andra prioriteringar bara...

Längtar till juni, längtar till svenska jordgubbar, längtar till strålande sommarsol, längtar till ledighet.

Jag måste börja kolla boende i i huvudstaden, känns skönt att man kanske ska flytta. Jag hoppas.

Jag är nu sen som vanligt! =)

22

Vaknade med en liten dos av huvudvärk, måste nog ha varit all rosé jag fick i min arma sargade kropp igår. Känner mig som 60 med smärtande knän, ömmande rygg och en nacke lika stel som betong. Men nog om gnäll, det finns de som har det värre och i det stora hela är jag frisk och mår bra så varför klaga.

Har kört en jävla massa kartonger på jobbet idag, känns enormt konstigt att vara kvar på systembolaget till 22 när det stänger 18, men allt ska ju pallas av och köras ut inför morgondagen! =)

Börjar 8 imorgon, det är dags att sova, vila, ladda batterierna ja kärt barn har många namn jag använder och kommer använda ordet däcka för det är så det känns.

Puss

JUST SOME PICS



Jag ska ha kylen full av Rosé hela sommaren!




Den sötaste av dem alla.







Godaste chokladen på länge, cravings hallå ja.


'

Repeat, den går på repeat!

LYCKA

Det är något som kallas lycka när man äntligen finner ro att prata, prata av sig, bara prata och bara lyssna. På riktigt, det är helt jävla underbart.

Vilken fantastisk dag, Emilie hämtade upp mig vid 16 och vi åkte för att handla middag så idag har jag ätit bra mat som inte är det minsta bränd/överkokt som smakade bra och jag fick matlåda på köpet. Guldstjärna i kanten! Och jag glömde berätta att micron inte ens användes. =)

Vi har även provat 4 sorters rosé och Mulderbosch blev och kommer alltid vara en favorit som slår allt även om de andra var överförväntan godkända.
Så vi har youtubat massa bra musik och bara lyssnat, pratat och njutit av vinet. Det har varit en helt fantastisk kväll och så skönt att inte gå ut utan bara vara hemma och ta det lugnt. Me like!

Jag röstar för flera av dessa kvällar! =)

Och här kommer låten som beskriver mig och mitt liv rakt ut i fingerspetsarna just för tillfället. Hur kan en låt hitta så rätt? Vara så rätt? Beskriva så rätt? Det är nästan läskigt.

NEVER MIND

Never mind, I´ll find someone like you
I wish nothing but the best for you

INVENTERING

Igår var det dags för jobb igen, det blev 4,5 timmes inventering av bolaget. Jojo, man tackar. =) Det gick hur bra som helst men jag kände mig fortfarande sliten som ett as.

Idag är jag ledig, det vankas Rosé med underbara Emilie, men vart fan tog solen vägen? Aja, enligt väderrapporten så ska det vara sol från tolv. Jag hoppas att den har mage att kika fram. Jag är ju fan ledig. =)

Nej dags för frukost och det är snart dags för färläggning två av hela stora tatueringen. Aj, aj, aj. Jag ser inte fram emot detta! Men snart klart! Äntligen!

Puss hej

ÖDESTAD EFTER JOBBET!!

img_3522 (MMS)

ÖDESTAD EFTER JOBBET!!

VINTERVIT VS SOMMARBRUN

Vaknade imorse till strålande sol, vindstilla och varmt väder. Finally kom chansen att förvandlas från vintervit till sommarbrun. =) Tack kära staten att Systembolaget håller stängt söndagar!

Har även hunnit med en mjukglass i hamnen med goda vänners inslag. Me like! =)

Bra söndag helt enkelt! =)

IMORGON SLÅR LEDIGHETEN TILL

Då ska jag sola oavsett väder.

Bra vecka med massor av jobb och hela veckan har gått grymt bra. Mycket att lära och det känns att dessa 6 dagar har tagit ut sin rätt. Jag är trött. Slut som artist.

Men på det igen, det är ju lördag. =) På rätt sida om baren som vanligt. Vi ses!

Min blomma har dött i veckan, så jävla typiskt och inte fan kom tidningen som den skulle imorse heller. Skitliv.

DU ÄR ALLT

När som klockorna har stannat
Och tiden tycks stå still
Och man inte vågar säga
Det man längst i hjärtat vill
Då ska vi ta varandras händer
Då ska vi minnas denna dag
Och förstå vad som än händer
Är det alltid du och jag

För du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
All min längtan vill jag ge

Fantastisk dag, fantastisk kväll. Att jag börjar 8 imorgon var ett mindre lyckat drag!

JAG VILL HA!



Tycker flaskorna är helt fantastiska...

=)

Det är skönt med sovmorgon. Dock kan man ju kanske inte säga att det var den längsta men jag fick sova till 7 iaf.

Träningsvärken sitter i och det är dag att börja jobba.

Puss

IT´S TIME

"Are you looking for savior
Chasing a dream
Love turned to hate"

Trött som få, måste vara det här med att börja 7. =) Det är dags att sova igen, känns som att jag inte gör något annat än att jobbar och sover. Har dock hunnit med gymmet ett par pass denna vecka, imorgon blir det dock vila då jag har träningsvärk deluxe. Så himla härligt.

Köpte årets första flaska rosé idag, kändes fantastiskt jävla bra! =)

Puss och godnatt!

400

Det här är inlägg nummer 400, jag har sedan i juli komponerat ihopa inlägg fler än årets dagar. Jävlar. Om man bortser från alla dessa meninglösa, fantastiska jag har inget att gör inlägg så kan man säga i snitt ett om dagen. =)

Senaste dagarna har varit långa, intensiva och roliga. Jag har nu börjat mitt nya jobb på systemet och det känns helt jävla underbart bra. Jag har kommit in i det jävligt fort och jag tycker det är roligt. Finns grymt mycket kunskap att hämta och det kliar i fingrarna efter att lära.

Det jag tydligen har trubbel med att räkna, jag är hopplös. Och att räkna sin kassa utan minräknare, bara genom att använda huvudräkning det är inte riktigt min grej. Mitt tankspridda jag kan ju inte ens koncentrera mig på en enda sak just då. Så jävla typiskt. Men men i det stora hela går det fantastiskt jävla bra. =)

Dagtid dock är inte heller min starka sida, men jag kommer upp, är ganska pigg, orkar träna efter jobbet men mer än så fixar jag inte. Då slocknar jag helt.

Har hittat min icke fantastiska cykel. Pluspoäng.

Nu dags för sömn. Ny dag imorgon! Puss alla de mina.

ANY GIVEN SUNDAY



MIN ALLRA FÖRSTA DAG

På nya jobbet gick galant, i jo för sig har jag bara haft en utbildningsdag men det känns helt ok. =) Jag tror det kan bli bra det här.

I dag är det som sagt fredag och vi laddar för en grym helg. Kööör, bara köööör.

=)


Bilder från <3
Nu är det snart sommar igen...

FREDAG

Det är fredag, jag behöver inte säga mer.

Gick upp 6 imorse, jag är förvånad att jag är så pigg som jag är, kommer säkerligen falla i koma vid lunch. =)

YOU ARE THE SUNSHINE OF MY LIFE

Det blir en lång dag imorgon så det är dags att säga godnatt.

Måste bara precis som vanligt.

Hade en riktig Janet incident tidigare idag, jag hade städat och tvättat och ja allt var hur fint som helst. Det var middagstid och jag ställer stekpannan på spisen, sätter på plattan och går och gör något annat. Hur som helst så tycker jag det börjar lukta konstigt så jag går tillbaka till mitt lilla kök och ser till min bestörtning min kaffebryggare smälta ner och dö. Jag hade satt på fel platta.

Så nu har jag svart smält plast i hela köket, en trasig kaffebryggare igen och en lägenhet som var rökfylld i säkerligen två timmar efter händelsen. Ibland bara hatar jag att vara jag.

Godnatt!

GRILLKVÄLL

Vi styrde grillfest i solen igår och fy fan vad underbart det var. Maten var grym, sällskapet fenomenalt och bubblet var lika gott som alltid. =)

Det nya objektivet var kanon, fota lite grann men hade vissa problem med ljuset där ett tag när solen väl var på väg ner, men jag lär mig nog snart. Jag är iaf grymt nöjd.

Blev lite utgång på det, men det blev en lugn kväll. Det var inte speciellt mycket folk ute så ja i det stor hela kan man säga att det inte var mycket att hurra över, precis som vanligt. =)

Har tvättat och städat hela dagen, dags för första utbildningsdagen på nya jobbet imorgon. Kommer bli grymt, så det blir till att sova tidigt, börjar ju redan kl 8.

















SOLUPPGÅNG

På väg till jobbet imorse kan jag ha sett världens vackraste soluppgång. Helt jävla otroligt. Var dock en aning sen så jag fick inget kort på den! Typiskt.

Vädret är kanon idag, så jävla gött att sluta tolv. =) Puss

AWAKE

Fortfarande vaken trots att jag ska vara på jobbet om 5 timmar. Helt sjukt egentligen! Men eftersom jag inte jobbar så läng så funkar det alldeles utmärkt. =)

Ja jag tackar återigen min kära vän Micke för lånet av bilen. Det är svårt att beskriva i ord hur tacksam jag faktiskt är. =)

Jag hoppas mitt objektiv kommer imorgon. Ahh, jag bara längtar! =) Fantastiskt.

Dagen i sig har också varit bra, skönt med kortpass. Bra middag i trevligt sällskap och en film på det. Det kan inte bli bättre.

Det är dags att krypa ner i sängen och invänta den där mister Blund. Han behövs nu! =)

BACK TO THE FUTURE

Sol gör mig glad.
Sol gör mig lycklig.
Goda vänner gör mig mer lycklig.

Jag bara älskar att sommaren snart är här och enligt mina egna små planeringar blir det min sista sommar hemma, kanske min sista tid hemma!?! Man vet aldrig vad som komma skall och just för tillfället känns det bara helt rätt att ta dagen som den kommer.

Jobbar inte alls mycket denna vecka, men vet ni vad, det gör mig inte ett dugg. Jag ska njuta hela veckan av helt underbar ledighet för att sen starta ännu ett nytt jobb på måndag. Otippat? jajjemen. Roligt? som fan.

Så jag tror att denna vecka kommer bli helt fantastisk på många sätt och vis, jag bara vet det. =)

Jag firar min återfunna energi med ett nytt objektiv. Man tackar!

JAG <3 GLASS

Hallon-Saltlakrits ger stora stora cravings....på riktigt.

OH HAPPY DAY

Dagen har börjat fantastiskt, jag hade både frukost, kaffe och mjölk hemma. Grymt. Känns ju bra att det börjar gå åt rätt håll. =)

Snart möte, sen glass. Me like!

SOMEONE NEW

"Trust your heart if the seas catch fire, live by love though the stars walk backwards."
e.e cummings


Händelselös och osocial dag, just the way i like it. Imorgon är en ny dag, med nya möjligheter och den kommer bli fantastisk. =) Ska försöka få lite sol, ska försöka tvätta, ska försöka hinna med en massa grejer typ ett mer vettigt inlägg...

SKUGGKYSST

Vaknade som sagt utan frukost, utan mjölk (igen) vid tjugo över fyra. Det är fan inte sant, jag har sovit bort hela denna fantastiska soliga dag.

Pust!

Jag beger mig mot Ica, det är det första vettiga jag ska göra idag...=)

AND I KNOW AN ANGEL WAS SENT JUST FOR ME

Har egentligen på tok för mycket i mitt huvud för att ens skriva och just för tillfället bor det en hel del hopp i min arma tankeverksamhet. Jag hoppas hela tiden, varje dag, varje timme, varje minut. På riktigt.

Veckan som gått har kantats av både rejält bra saker och mindre bra saker ochjag är för trött för att berätta, min annars helt fantastiska energi har ebbat ut och jag har inte riktigt hittat formen den här veckan. Så jävla typiskt, men va fan, i don´t care!

Sometimes I just need a friend.

Kom just på att jag inte har någotn frukost imorgon. Jag tror jag svimmar...

INDESTRUCTIBLE

Lördag, de är lördag!

Nu kör vi järnet.

I WOULD NEVER LEAVE

Ibland är man mer eller mindre utan ord. Idag fann jag inga ord förutom hej. Sorry.

Annars är det ok, precis hemkommen från jobbet och det är dags att sova. Känner mig en del sliten så det är nog första gången på länge som jag faktiskt längtar till sängen och det ska bli fantastiskt skönt att inte ställa nåon klocka eller något sånt..

Jag hoppas på en bra kväll imorgon istället...

FLIGHT FR726 TO LONDON STANSTED

Det är vad man hör hela dagarna ute på Skavsta när man jobbar. Jag kommer dock aldrig ihåg siffrorna, men men det jag skulle komma till idag är att jag inte har hört ett enda utrop. Vilken dag! Ja man kan ju säga att man känner att man lever efter en torsdag ute på flygplatsen. Ja jävlar vad vi har haft att göra...

Ett roligt kaos med högt tempo och det har gått bra. Jävligt bra. Hade dock i mitten av passet väldiga strul med kassan, den fick för sig att dubbelslå allt man slog in vilket gjorde att av fem kvitton så var fyra av dem voider. Jag gav en hel bok till Sandra när det var dags att räkna kassan. He he. Efter ett par timmar fick jag nog och bytte kassa. =)

Annars har flygplatsen idag haft rekord i grabbar, fina grabbar dessutom.

Allt tog slut och varje gång vi ringt in till FH så har det varit samtal i samma anda som; -MACKOR! De är slut, helt slut, totally slut eller -Byt Staron, den är slut, -Vi har precis bytt?, Byt igen, den är slut. Det finns bara ett ord och det är kaosartat kaos.

Eller som när jag och Ludde försökte ringa in till Sandra, och det är upptaget i 5minuter, 10minuter, 35minuter och vi börjar få lite smått panik, tillslut efter 1,5 timme inser att vi hela tiden försökt ringa oss själva och det är ju inte så jävla konstigt att det är upptaget då. Nästa gång kanske vi kan försöka ringa rätt nummer! =)

I det stora hela en fantastisk dag! =) Nu dags för sömn, det blir en lång dag imorgon!

DÅLIG VISNING MEN GRYM TRÄNING

Visningen gick semi, lägenheten är större än väntat och det finns möjlighet till mysighet i den. Dock vet jag inte riktigt hur jag ska klara av ett knallblått/turkosgrönt kakel i badrummet! Det visar sig och ser.

Får jag den, tar jag den.

Träningen gick över förväntat och det var grymt jävla kul idag! Blev lite kompis med han killen jag tävlar mot, han som var tio gånger bättre än mig mitt första pass, jag vann överlägset idag så man kan säga att kordinationen var min starka sida idag!

Nu dusch! Puss

IT´S GONNA BE A GOOD GOOD DAY!

Onsdagmorgon eller ja ska man kanske säga förmiddag. Vaknade av telefonen som vanligt, hej kan du jobba? Nej tyvärr jag ska på visning. Yes, snart ska den dära lägenheten bli min.

Jag har haft en change of heart de senaste dagarna och det känns bra. Ansökan är som sagt skriven och klar och fick tillbaka ett mail idag om slutbetyg, vart fan jag nu har dem? Så jag slog en signal till restaurangskolan, så snart finns de på min mail färdiga att skicka iväg. Jag hoppas, mer än något annat just nu att detta är rätt.

Det känns som ett steg i rätt riktning iaf, jag kommer bort härifrån, jag får annat att tänka på, jag kommer göra något som jag faktiskt tycker om. Jag får ett helt år att släppa taget om det som bekymmrar mig och jag får en chans att utvecklas. Jag har liksom inte något att hämta här iaf.

Min karma ligger på noll...punkt!

It´s time to go.

<3

SKICKAD!

Jag gjorde det, fan vad jag är bra!

PRESS SEND

Bra dag! Produktiv kväll!

Har spenderat dagen som sagt med filmmaraton deluxe, lagade en väldigt kulinarisk måltid bestående av nudlar, och fick nu på kvällskvisten besök av underbara Emilie som nyss är hemkommen från Thailand. Herregud vad tiden har flugit iväg, det var ju nyss du åkte?!? =) Jag är glad att du är hemma!

Jag har nu påbörjat ansökan!

Kvällens låt är bara helt jävla fantastisk och helt jävla underbar! Den går hela vägen rakt in i hjärtat!





Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there

Anytime you whisper my name, you'll see
How every single promise I keep
Cuz what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most


What are words
If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times
Then they don't
When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, They never go away
They live on, even when we're gone


And I know an angel was sent just for me
And I know I'm meant to be where I am
And I'm gonna be
Standing right beside her tonight
And I'm gonna be by your side
I would never leave when she needs me most

RASTLÖS.NU

Regn, jag gillar när det regnar. Man kan vara inne utan dåligt samvete och man kan om man vill spendera hela dagen i soffan. Dock blir det en aning trist efter en stund.

Så nu är rastlösheten ett faktum och jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. =)

Aja, jag får väl fortsätta på filmgenren klassiker. Top Gun är klar, nu Coctails.

OFF DUTY

Jag är ledig, jag hade hoppats på sol, men nej då ska det vara trist tråkigt väder som gör att man inte ens vill gå utanför dörren. Alltid sådan tajming. Då hade man ju egentligen lika gärna kunnat jobba.

Usama bin Laden är död. Konsekvenserna för detta kommer bli ungefär lika stora som andra världskriget. Hur fan tänkte dem nu?

Hann med gymmet igår. Jag är nöjd. Nu ska jag bara vara lika duktig resten av veckan! =)

Är en aning bitter på Nyköpings Hem för tillfället, loggade in idag och skulle kolla hur det såg ut, då har lägenheten som jag var köplats 2 på tagits bort. Why? Hur kan de bara plocka bort den? Idioter!

Men men jag har ju en visning imorgon och jag får väl hoppas den känns större än den egentligen är!

Nej det är dags för sen frukost!

TRAGIC

Vad fan gör jag uppe än? Jag börjar ju för fan kl 5 imorgon bitti. Det är dags för sängen, det är dags för sömn. Äntligen!
Helgen är bort för alltid nu och en ny vecka börjar imorgon. Jag har alltid söndagsångest nuförtiden, kan det vara så att dessa helt jävla underbara helger faktiskt går på tok för fort? Eller för att det kanske snart börjar lida mot sitt slut? Ja vette fan.

Jag tackar Micke för lånet av bilen imorgon bitti, jag får sova hela 1 timme längre än vanligt. Det är tacksamt, jag är tacksam!

Spenderade kvällen med filmen Burlesque igen, it´s a feelgood movie! Och den funkar fantastiskt bra på en söndag. Annars är jag mest förvirrad, confused, confuso, confondre, eller ja mer fundersam tror jag. Det är en del att tag i, och jag blir en aning trött av att bara tänka på det. Fan!



Feeling broken
Barely holding on
But there's just something so strong
Somewhere inside me
And I am down but I'll get up again
Don't count me out just yet


I've been brought down to my knees
And I've been pushed way past the point of breaking
But I can take it
I'll be back
Back on my feet
This is far from over
You haven't seen the last of me
You haven't seen the last of me

They can say that
I won't stay around
But I'm gonna stand my ground
You're not gonna stop me
You don't know me
You don't know who I am
Don't count me out so fast


I've been brought down to my knees
And I've been pushed way past the point of breaking
But I can take it
I'll be back
Back on my feet
This is far from over
You haven't seen the last of me

There will be no fade out
This is not the end
I'm down now
But I'll be standing tall again
Times are hard but
I was built tough
I'm gonna show you all what I'm made of

END OF STORY

Sådär ja, städningen gick över förväntat med bästaste spellistan på Spotify. All går som en dans med bra musik, det finns fan inget bättre, på nästa högsta volym så nästan grannarna undrar vad man håller på med typ.

Nu är det iaf fint och rent och organiserat. Ja jag tror ni fattar grejen.

Betalade räkningarna också! Bra jobbat!

Svammel i allra högsta grad, jag har inget annat att berätta.

MAJ MÅNAD

Då har vi gått in i ännu en månad, det är dags för sköna maj att visa sina bästa sidor. Jag hoppas på sol, sol och sol.

Helgen har varit grym som vanligt. Det finns nog inget bättre än det här.

Puss
RSS 2.0