2010

lider mot sitt slut och för att sammanfatta året som gått så säger jag bara; Det kommer bli bättre.

Jag har hunnit med detta år;

4 månader i Sälen
Min första sommar hemma på länge
Min första vinter hemma
Jag har bytt jobb 2 gånger
Druckit alldeles för mycket Rosé och fanta
Säkerligen lagt på mig ett eller annat kilo
Börjat laga middag varje kväll...
Insett hur skönt det är med dagtidsjobb
Tagit hand om mig själv
Utvecklas enormt
Ett grymt galaparty i Norrtälje
Fått min lägenhet trivsam
Spenderat hela mitt sparkonto
Insett att alla motgångar tillslut blir till framgångar.

Och mycket mycket mer. Jag är nöjd med 2010 men jag är även glad att det är slut. Det som hänt under 2010 kommer aldrig någonsin att hända igen.

Jag tror innerst inne att jag kommer få mitt lyckligaste år ever för jag tycker att jag är värd det. =)

Jag hoppas också att detta år blir det bästa för alla mina vänner därute.

GOTT NYTT ÅR!


Dagen innan Nyårsafton skålar vi i rött vin för det är imorgon som champagnen korkas upp. =)

MELLANDAGSREA

Jajjemen, nu har vi mellandagsrea butiken. Kl 9 imorse var jag på plats för att städa ut julen och förbereda rean. Vilket jaevla meck. Planscher hit och flyers dit, men nu är det iaf klart. Vi fick dock en lugn start på rean och jag hoppas på anstormning imorgon. =)

Välkomna!

Annars är allt över förväntan bra. Jag känner mig lite som en ny människa hur konstig det än låter. Jag kan inte riktig sätta fingret på vad det är, jag bara känner mig mera glad. Jag har även de senaste veckorna fått ett nytt sätt att se på saker och framförallt ser jag inte bara mörker. Jag ser faktiskt ljus. Ha ha låter lite som att jag blivit frälst eller något.

Men jag måste sga att det känns som en lättnad och ibland har jag en konstig känsla av att det bara är en bubbla jag hamnat i, en bubbla som stänger ute allt och som gör att jag inte riktigt befinner mig i verklighet. Eller så är det bara helt enkelt så att jag överlevt min 25års kris och faktiskt insett att allt inte bara är svart.

Hallelulja. =)

Nej dags att sova, jobb imorgon med och på Nyårsafton då är det min tur att vara ledig! Hoppas jag.




Dagens rosor går till alla mina underbara vänner. Det är ni värda.

ALL I WANT FOR CHRISTMAS

is a moment of peace. is a moment of love. is a moment of happiness.

Jag är fast, fast i ett sinnestillstånd av drömmar och av tankar och av allt man någonsin kan tänka på. Det är inget jag mår dåligt av utan tvärtom men jag funderar på hur hälsosamt det egentligen är. Hur kan man fastna i en värld som faktiskt inte finns?

HUR, VAD OCH VARFÖR?

Idag var väl en sådan dag, det har varit julafton idag men det har varit som vilken vanlig dag för mig som helst. Jag har ätit vanligt mat, jag drack kaffe imorse, jag gick till jobbet och jag kom hem. Känslan kommer över mig att det fattas något och jag vet precis vad det är. Men som sagt valet är mitt och någon gång i framtiden kanske jag också ser fram emot att fira jul. Kanske med nära och kanske med kära. Vem vet.

Jag ser iaf fram emot 2011, det ska bli mitt år enligt Cosmos astroguide som medföljde. Ha ha ha, ja det ska bli både framgångsrikt och hett och jag kan inte säga att jag tror det minsta på det. Men skulle det mot förmodan slå in, ja då är 2011 verkligen mitt år.

Nej jag ska ta och läsa klart min bok nu, krypa ner och bara ta världens längsta sovmorgon imorgon. Jag hoppas att alla människor där ute har haft en fantastisk jul och på något sätt fått uppleva det magiska som faktiskt denna högtid för med sig!




GOD JUL

önskar jag alla. Jag hoppas ni får en alldeles underbar jul! =)

Imorgon kl 13 slutar jag jobbet, då hoppas jag att dagen varit bra och alla som inte hunnit med att köpa de sista julklapparna är varmt välkomna in i butiken!

Själv ska jag imorgon kväll som redan planerat, tända massor av värmeljus, koka varm choklad och bara ha det alldeles underbart! Jag kallar det livskvalité.

December börjar lida mot sitt slut och jag hoppas och tror innerligt att 2011 kommer bli mitt år. Jag vet det. Det kommer bli det. Jag kommer ha semester, jag kommer ha ett dagtidsjobb och jag hoppas jag hittar en större lägenhet.

Puss

SNART JULAFTON

Varje dag nu när jag jobbar så ser jag människor som springer runt i gallerian. Stressade till tusen med stirrig blick, påsar som hänger och inte ens ett ögonbick av lycka i ögonen. Why?

Julstressen är här som vanligt och jag hatar den. Jag tycker de är så synd att en ganska mysig helg ska förstöras av något så litet som julklappar. Har ordstävet "Det är tanken som räknas" försvunnit, och måste man varje jul lägga en hel förmögenhet på presenter som man kan ge varje dag året om?

Jag tycker synd om föräldrar som får utstå gråt och besvikelse när barnen inte har fått vad de vill ha. Bortskämda snorungar som tror att bara för att man skriver en lista så ska man få allt på den.

Nej tack. Idag hoppas jag få se glada människor med ett leende på läpparna. Puss

SOVMORGON

Idag fick jag och mina kollegor sovmorgon så jag börjar inte för ens tolv. Mycket trevligt och väldigt skönt.

Det får bli ett kanonkort inlägg idag, måste fixa mig nu innan det är dags att börja jobba. Ikväll har vi öppet till 21 så det är bara att titta förbi butiken och handla några fina julklapppar inför fredag. =) Vi ses!

TO BE OR NOT TO BE

Jag har helt enkelt accepterat att min tid till bloggen är begränsad. Jag försöker hitta tid men jag försöker helt enkelt inte tillräckligt. Men men det kan ju vara så ibland.

Annars ser det ut som vanligt, ja ni vet ju vart jag har spenderat min dag. Inget nytt där inte, dock gick jag förbi ett par sköna grabbar på vägen hem, hemleverans ingår nu i min service av mobila bredband. Det är väl ändå ganska snällt...

Jag fick middag på köpet, så det vart en bra deal. =)

Nej ju är jag vaken på övertid, min ansvarsfulla sida säger godnatt medan min mindre ansvarsfulla sida säger tvärtom. Jag skulle ju inte bli förvånad om jag postar ett inlägg vid tre i natt eller något sådant...typ som vanligt.

Snart julafton, uscha. Hets och stress = Big no no. I år firar jag inte jul och det ska bli så jävla skönt. På julaftonskväll ska jag krypa ner i soffan med en väldigt bra film, dricka varm choklad och se på när det snöar. Jag längtar redan!

Puss och godnatt!

SO FAR SO GOOD

Ibland kan det vara så svårt att hitta något att skriva och berätta om. Det känns lite som att det är samma sak varje dag och ja jag måste göra er besvikna, det är lite så mitt liv ser ut just nu. Och ja det kan tyckas tråkigt och ja det kan tyckas hit och dit huvudsaken är att jag trivs. Och jag trivs, mer än vanligt.

Man får helt enkelt prioritera och sedan hoppas på att man prioriterar rätt och jag tror faktiskt innerst inne att jag är på helt rätt väg. Äntligen är ordet jag sökt rätt länge.

Idag var dock första dagen på väldigt länge som jag faktiskt tyckte det var en aning tråkigt hemma helt själv, jag brukar älska det och jag brukar inte lägga någon större tanke till att jag faktiskt är själv. Men men den prioriteringen kommer den med så småningom....just nu är det bara inte riktigt rätt.

Var inne och kollade på min blogg och insåg att det fan bara är text, text och text. Vart har alla bilder tagit vägen och vart har all min tid försvunnit? =) Så jag tänkte sammanfatta veckan som gått med en serie bilder...















Puss och godnatt! =)

DÅLIGT SAMVETE!

Jag sa idag på min och Elins afterwork att jag inte riktigt hinner med allt. Som till exempel hinner jag inte riktigt med att blogga fast att jag tycker att det är grymt kul. Kanske jag bara behöver planera min tid lite mer....vad vet jag?

Dock är jag enormt glad att denna kvällen blev genomförd, det var på tok för länge sedan som jag verkligen träffade min vän E. Ett snabbt hej hit och en kaffe dit är små möten som betyder massor men en sådan här kväll är ovärderlig. Jag lever länge på den!

4 dagens senare är det dags att ramla i säng, jag kanske inte riktigt ramla men iaf vingla en aning till sängen. Puss

PEPP PEPP

Veckorna som gått har inneburit;

-bortappat visakort
-hittat visakort
-spärrat visakort
-kaffe, kaffe, kaffe och kaffe
-systemträning deluxe
-ab. försäljning, nja medelmåttig
-begränsat matintag
-egenfixade naglar
-ny telefon med tillfälligt jobbnummer
-extremt lite bloggande
-extremt lite sömn
-blivit antagen till en bildbehandlingskurs


typ.

Jag lovar att försöka bli bättre med mitt bloggande....puss

DET GÅR SEGT SOM FAN

Med mitt bloggande. Jag ligger efter med uppdateringar och det finns ingen ursäkt...men men vad ska man göra.

Snart är det då jul, det blir som vanligt jobb...men jag är ledig juldagen och då ska jag fan va ledig hela dagen. Jag ser lite fram emot den dagen. Det ska bli så jäkla skönt. =)

Sweet!

TYPISKT

Kom hem vid 5 idag, tog mina kassar med tvätt och skyndade till tvättstugan men ikke det blev ingen tvättning idag för det var imorgon jag hade tvättstugan. Jag kan bara säga typiskt. =)

Men men det får bli tvätt imorgon istället...

Nu kommer jag däcka återigen. Ett nytt jobb tar energi så det heter duga! Imorgon kör vi igen...då ska jag vinna. =)

GRYMT BRA

Öppningen gick galant! Vilka fantastiska människor man träffat nu den senaste veckan. Helt jävla otroligt. Jag känner att jag börjar komma in i tänket men jag har en lång väg att gå för att nå dit jag vill.

Jag biter ihopa och suger information om allt. And I love it.

Lördagkväll; jag går och lägger mig innan tio. ??? Wow!

NU KÖR VI!

Om ca 12 timmar så slår vi upp portarna till den nya 3 butiken i stadens centrum, precis brevid systembolaget. Det kommer bli grymt. Har lärt mig otroligt mycket nu de senaste dagarna och jag vill bara ut och börja jobba.

Äntligen!!
Underbart!
Härligt!

Jag har fått flera grymma kollegor och det kan inte bli annat än bra. SÅ alla ni där ute som ringer med 3 eller helt enkelt bara vill ha en nya mobil, tveka inte att slå en signal! Jag är härmed eran nya personliga kontakt inom 3!

Vi ses!

RUMSTRUBBEL, ja vilket var det nu? Jag had...

img_6691 (MMS)

RUMSTRUBBEL, ja vilket var det nu? Jag hade iaf inte riktigt koll på läget. Det här är 2 av fem dörrar jag faktiskt trodde jag bodde i. Min hjärna verkar verkligen inte riktigt vara sig själv då jag inte ens kom ihåg mitt eget rumsnummer. Den lilla post-it lappen som satt på nyckelkortet tog jag självklart bort, typiskt! Jag är iaf i rätt rum nu, det är dags att ladda batterierna! Puss

STOCKHOLM

Lång dag i stockholm, utbildning och nu mätt efter en middag. Äntligen tillbaka på hotellet.

Vi ses som vanligt imorgon!

Dåliga uppdateringar denna veckan, men jag har verkligen fullt upp med nya jobbet. Men jag ska säga att det är så sjukt jävla roligt. Mer om detta kommer... =)

VÄSTERÅS

I morse kl 7 vaknade jag upp i Stigtomta där min kära vän Jenny bor, hon ordnade frukost och kaffe och det var en riktigt mysig morgon och vid åtta snåret rullade bilen mot Västerås som sagt med mig bakom ratten. Jisses, en smula nervös var jag men det hade jag inte behövt vara. Det gick ju kanonfint.

Väl framme dumpade vi Magnus vid Hällabutiken och jag fortsatte in mot centrum och till butiken där. En fullspäckad dag med massor av info, info och lite mera info, men det var jävligt roligt och jag står fast vid att det kommer bli en utmaning men framförallt kommer det bli jävligt roligt. =)

12 timmar senare är jag äntligen hemma igen, ska packa väskan och bege mig mot huvudstaden imorgon bitti igen, nu för 2 dagars utbildning. Sweet! Vi öppnar by the way på fredag och det kommer bli ett jävla drag. Nu kör vi!

Tack och godnatt för idag! =)

FULLT UPP

Mitt schema är fullspäckat denna vecka. Det blir dåligt med uppdatering nu de närmaste dagarna, jag ligger typ efter med allt, disken, tvätten ja tamifan allt.

Imorgon Västerås med mitt nya jobb, ons och torsdag är det utbildning i stockholm. Därav de dåliga uppdateringarna...

Puss

DÄCKAD

Klockan nio igår kväll. Jojo, vid nio igår kväll så sov jag sött i min egen säng. Trött och sliten efter helgens Bacardi Party. Det var superkul och helt fantastiskt.

Nej det är dags för möte snart så det blir dusch, frukost och promenix ner till cenntrum. Vi hörs senare under dagen! Puss

SLITEN

3 timmars sömn, mycket rodda och ett fantastiskt party. Nu är det dags att sova.

TACK FÖR I HELGEN ALLA!

VINTERLAND =)

img_0327 (MMS)

VINTERLAND =)

NEONPARTY

Jajjemen, ikväll då kör vi all in på Bacardieventet här i Nyköping. Jag och Tessa i eventbaren och imorgon styr vi bilen mot huvudstaden. Kommer bli kanonbra.

Så det kommer dessa dagar bli lite kortare uppdateringsinlägg, men det får gå ändå.

Nu frukost och snerae lunch. Vi ses ikväll! Puss

KÄRA TOMTEN! =)

I år har jag varit dubbelt så snäll som föregående år och jag lovar att jag kommer vara snäll hela nästa år och jag bara får en lite grej på min önskelista...

Jag tycker du borde se förbättringar då jag i år bara önskat mig tre små saker....=)







Bilder från;
Net-a-porter, Uret och Ray-Ban

Jag tycker helt klart jag är värd detta! =) Inte sant? Ha ha ha

DAG 15; MINA DRÖMMAR

Jag drömmer om mycket, ibland kanske på tok för mycket. Man kan säga att jag är lite av en dagdrömmare....

Varje dag flera timmar om dagen finner jag mig i min egna lilla värld av drömmar. Det är mysigt och det känns skönt att ha ett mål i livet.

Jag drömmer om en dag då jag får känna mig framgångsrik. Det kan vara den dagen jag registrerar mitt egna företag, det kan vara den dagen jag köper min egna lägenhet, ja det kan nog vara vad som helst. Jag vill göra något med mitt liv så att jag den dagen det är dags att lämna jordelivet inte känner ånger. För något.

Jag drömmer också om en egen familj, jag drömmer om kärlek, jag drömmer om massor. Men det är sådant som får ta den tid det tar. Det är inget jag just för tillfället fokuserar på utan nu är det tid för att stabilisera mitt egna liv. Resten kommer sen. Om ett par år, kanske tio, kanske imorgon. Man vet aldrig när den dagen kommer som man kliver in i sitt alldeles egna drömliv. Jag är inte där än....men snart.

PUT ON A HAPPY FACE

Jag har äntligen klättrat 500 steg på stegen och jag har insett att man i alla lägen vinner på en positiv attityd. Jag har sen jag kom hem från mitt underbara vinterland bara spånat idéer, fram och tillbaka, hit och dit och jag har kommit fram till att jag trivs med livet fantastiskt jävla bra just nu. Kan man säga att man älskar det fast än att det är ett ord jag aldrig använt? Ja, det kan man. Jag gör det nu.

Mötet på ams idag började som vanligt med frukost på fiket/bageriet här i stenkulla. Fan det här alltså nästan som ett heltidsjobb för att hålla med S lite. =) Sladdade vidare ner till ams en sisådär 4 minuter sena, men va fan, det gjorde inte speciellt mycket. 2 termosar kaffe och en fikalängd senare hade vi alla diskuterat cv, arbeten, dragit en och annan historia och bara haft det allmänt trevligt. Bra grejer det där. En stor eloge till Erika och Sara som hjälpt till enormt med funderingar och frågor.

Sen lunch på Fika, helvete vad det var gott. Det blir en lunch till där imorgon. =)

Och nu då, jo jag har diskat. Roligare än så blev det inte. Mat, var det ja....



MAGISKT!

IT´S BEEN A WHILE

Men jag kom på nännu en sak som jag alltid under hela mitt liv velat kunna. Det har dock aldrig blivit av....

52. Lära mig att spela piano

DAG 14; VAD HADE JAG PÅ MIG IDAG?

Idag var dagen då jeansen åkte fram igen tillsammans med en svart tröja basicstyle. En helt ok oufit för en dag i stadens centrum med hårfix som första prio. Färgen som jag sist färgade hade tvättats ur en aning och det vart dags för lite uppfräschning. Efter det lite möten, så med andra ord en effektiv dag!

Det jag skulle komma till är att även om min outfit idag var ok så saknade jag ett par termobyxor, hör och häpna. Eftersom kylan nått långt ner i mellersta sverige och säkerligen ännu längre ner så är det nog dags att faktiskt plocka fram lite varmare kläder. Varför frysa när man kan hålla sig varm? =)

1 DECEMBER

En månad kvar innan det nya året skålas in. Sweet. Det har gått hur fort som helst och tiden bara skenar iväg, vad händer och hur fan då?

Det känns lite konstigt efter att man i alla år suktat efter att bli just äldre och tiden går oerhört sakta men nu när man blir äldre för varje år så bara rinner tiden iväg. Hur är det möjligt? Och varför är man aldrig nöjd?

Det är skumt.

Men men nu firar vi att det är den mysigaste månaden på hela året. Jag hoppas det vita ligger kvar fint så vi kan få fira en jul med massor av snö!

Puss
RSS 2.0