JAG HADE NÄSTA GLÖMT...

Det var ju idag som bröllopet stod. Missade dock tvsändningarna då jag sov gott efter nattens pass.
Jag vill också gå på bröllop!

VALBORGSHELG OCH BILDKAVALKAD

Äntligen valborg, nu kan man lugnt säga att det snart är sommar. Tillbringar helgen bakom baren med ett jävla drag på jobbet.

Det lär vara studenter ute då det är idag som beppemössorna åker på, den kvällen har man gamla fina minnen ifrån. =) Jag hoppas de håller sig på Vallarna.

Snart middag hos mina bästa, så det blir till att hoppa in i duschen fortare än kvick för att ta mig neråt stan. Onsdag är det visning, snart kanske mycket snart bor jag flera kilometer närmare centrum! Finally!

Bjuder på lite fina bilder från veckorna som gått, det kan vara på tiden!

Är fortfarande inte bitter över något. Så jävla typiskt. Life is good!Vi har druckit skumpa och rökt vattenpipa!Hittat nya brillor på Mickes.Haft grillfest.Druckit illgröna drinkar!Vi har jobbat en del.Vi har jobbat mycket.Jag har hunnit med lite nattpass. Mackproduktion på hög nivå!Och vi har haft en påskhare på jobbet.

NATTPASS

Jobbar natt inatt. trevligt.

Jag har fått mina nya glasögon, jag har även använt dem offentligt, mindre nöjd men det går över snart.

Nu powernap.

JUST ANOTHER...

Kvällen startade bra, 3 flaskor rosévin, thaimat och sen jag framför tvn med en tvspelskontroll i handen. Ha ha jag trodde verkligen att ungdomsåren med utegångsförbud hade satt sina spår, men jag kan grymt erkänna att det har dem inte, jag suger fortfarande stenhårt på tvspel. Men ack vad roligt det är.

Den blev en sväng förbi Rockbaren och Tellus innan taxin tog mig hem igen. Slutsats; Onsdagarnas uteliv i Nyköping är obefintligt. Stanna hemma!

Dock hann jag med att diskutera bitterbloggens framtid, den ser inte ljus ut. Min mentor Nisse och jag diskuterade att det är fan svårt att komma fram till bittra och läsvärda inlägg när livet känns bra. Dessa småsaker som man annars kan halshugga någon för springer förbi fortare än kvickt. Det är på ett sätt bra det med, men det är desto mindre bra för min bloggs annars så ljusa framtid. =)

Nisse; Jag hoppas du sköter dig i baren på fredag, annars så kan vi räkna med ett bittert inlägg som kommer komma att överleva flera århundrande framöver.

Det är kungligt bröllop på fredag, alltid lika facinerande att allt annat i världen stannar upp för just ett bröllop. Där lät jag faktiskt en aning bitter men jag tror det mer är ett uns av svartsjuka. Jag vill väl också gift mig med en prins och se en framtid som drottning bara växa fram, men jag är glad för deras skull. Dessa ex antal miljoner som deras bröllop brukar kosta skulle vi kunna ge till alla dessa barn som svälter i tredje världen. Jag känner även ett uns av dubbelmoral eftersom jag självklart kommer att se bröllopet på tvn och tycka precis som den tjej jag egentligen är att himmel vilken vacker klänning hon har. Moral hit och moral dit. Det får bli ett inlägg om det imorgon!

Jag säger puss på du.

ONSDAG FÖR FAN

Som rubriken säger är det onsdag, mitt i veckan och rastlösheten är enorm. Vad gör vi, när gör vi, hur gör vi?

Det får nog bli lite vin ikväll..

TO BE OR NOT TO BE

Klockan ringde tio, bra för att vara mig och jag hade bestämt mig igår kväll att jag skulle ta mig ut i skogen för en riktigt powerwalk. Halv frukost snart intagen och kaffet är snart slut! Det börjar närma sig.

Knäckte till något i nacken också så det gör fan ont, bara för att klaga på något.

I maj är sista ansökningsdatum, jag vette fan vad jag ska göra. Om jag ska. Om jag vill. Fan. Det känns ju som att det är sista anhalten nu i restaurangbranschen och det är nu eller aldrig som gäller. Bestäm dig snarast!

Jag tror fan jag vill! Men studielån, nej tack!

HELL YES

Det finns bara ett ord för detta och det är ÄNTLIGEN!DAG 29; MINA AMBITIONER

När man googlar ordet ambition får man upp förklaringen; Ambition är detsamma som en närapå ouppnålig målsättning.
När man slår upp samma ord i den svenska ordlistan får man en annan förklaring; Ambition är strävan, anspråk och sund ärelystnad.

Även om två helt olika källor säger två helt olika saker så känns det nästan som att de säger samma sak. Att ens ambitioner är ouppnåliga och att det är en strävan efter något man nog aldrig kommer att lyckas med. Jag tycker helt tvärtom. Mina ambitioner är inte ouppnåliga men självklart en strävan efter något som mycket väl kan bli bättre.

Jag har både ganska orealistiska drömmar men mina ambitioner är förnärvarande ganska realistiska. Eller ja egentligen vet jag inte om jag ens kan kalla det för ambitioner.

För tillfället står jag still i utvecklingen! Jag tappar kunskap, jag tappar tempo. Och jag är inte nöjd! Fan!

Mina ambitioner för framtiden är fortfrande samma. Jag jobbar mig fram tills den dagen då jag regitrerar mitt alldeles egna företag. Det kommer, jag vet bara inte när! =)

MAY IT BE

Hamnen, vilken underbar pärla i Nyköping. Kaffe, glass och goda vänner blev precis en sådär perfekt dag som gör att man känner lycka!

Hallon/saltlakrits är min nya favorit. Nästan lite beroendeframkallande god. Cravings på hög nivå!

Gick förbi min nya lägenhet idag (i wish) och den står tom. Imorgon måste jag ringa direkt till Nyköpings Hem och kolla läget, varför är den tom och när fan blir det min tur! Ja typ så kommer jag säga! Min lilla etta som är så fin känns som tortyr just nu när jag vet att lägneheten på Ringvägen faktiskt står tom, jag bara måste ha den, oavsett hur den ser ut!
Jag tänkte ha en date med Colin Farrell nu, det funkar alltid i alla lägen! =)


JAG VET ATT JAG DÖLJER EN SANNING

Vilken dag! Solen har stekt, vindarna har varit varma och Kristian fick mig typ att kollapsa på gymmet. Men det gick bra och jag var nöjd och framförallt stark när jag gick där ifrån.

Hann med en lunch i hamnen också.

Annars skulle jag tvätta, och jag tvättade två maskiner och hängde allt i lägenheten och stack iväg på grillkväll istället. Funkade extremt jävla bra och hela lägenheten doftar av sköljmedel så nu slipper jag nog städa på en vecka eller två till. =)

Imorgon ska solen få stråla i mitt ansikte hela dagen hade jag tänkt.

Promenaden hem från Högbrunn gick relativt fort och tankeverksamheten frodade som vanligt. När, var, hur, varför, åhh, faan och ja jag tror ni förstår. Kanske inte riktigt hur mycket som för tillfället befinner sig i min hjärna men det är fan mer än vanligt. Mycket måsten, jag måste, jag måste, jag måste, jag borde, jag vill, jag vill inte, jag orkar inte, jag behöver, jag kan inte, jag kan. Jag gräver allt för ofta ner mig i bekymmer som inte alls är särskilt stora men när man analyserar in i minsta detalj ja då blir det till slut stort. Jag är nog född till enstöring. Hmm så jävla konstigt, varför blir det så?

Annars mår jag hur bra som helst och det är ju positivt!
PÅSKHAREN GJORDE MIN HELG

Människor runt omkring mig undrar hur jag kan jobba varje helg, hur jag orkar och hur jag står ut. Jag ska berätta för för er hur, vad och varför.

Jag jobbar med fantastiska människor som skänker lycka rakt in i själen! De får mig att må bra och vi har sjukt jävla roligt på jobbet.

Det är därför jag jobbar varje helg, fredag efter fredag, lördag efter lördag.

Idag satt vi i skiten en timme eller två, men det var en fantastisk kväll ovh jag summerar denna helg med 5 påskharar av 5 möjliga.

JAG RÖSTAR FÖR ÅLDERGRÄNS 25ÅR

Idag är det lördag och äntligen är vi tillbaka till den vanliga ordningen utan studenter. Så nu är ni alla hjärtligt välkommna tillbaka, vi köööör bara kööör, precis som vanligt.

Igår som sagt hade vi en jävla massa fulla studenter på jobbet och helt ärligt; Jag hatar studenter!!!!! Nu kommer det säkerligen bli ett jävla liv om mitt uttalande, men prova en kväll bakom baren på en studentfest så kommer ni alla säga precis likadant själv.

Jag är helt med på att våra kära studenter också ska ha någonstans att vara men det finns en magisk liten gräns som övertrasseras varenda jävla gång. Och ja jag har också en gång i tiden varit student MEN hade vi uppfört oss som studenterna gör idag hade det för fan inte ens funnits något som heter studentfest.

I dagens samhälle är det tydligen helt okej att kasta glas på golvet, spotta på bardisken, spy överallt, bråka i toalettkön, gnälla över priset, välta andras drinkar, uppföra sig som ett svin, få psykbryt när man är för full för att beställa. Det är även helt okej att ha sönder inredningen dit man kommer, dra ner gardiner och allmänt bara förstöra. Nu förtiden finns det inget som helst vett i ungdomarnas huvuden, det finns ingen som helst respekt för andra människors arbeten och jag ber till gud att deras karma hamnar på noll. Jävla snorungar!

Sen har dessa små snorungar mage att gnälla över högre åldergränser, det är fan inte så jävla konstigt att nattklubbar runt om i Sverige faktiskt inte vill ha 18årsgräns, för vet ni vad, det kostar mer än det smakar!

En kurs i hyfs och uppförande när man vistas bland folk borde bli obligatoriskt under den 3år långa gymnasitiden! PUNKT!

HANGOVER

Idag mår jag som förtjänat! Usch och fy!

?Ibland kanske det finns människor som hyser hopp om även trasiga människor....

EGOIST

Ibland önskar jag. Ibland väldigt mycket.

Ibland tänker jag. Ibland på tok för mycket.

Ibland blir det inte riktigt som man tänkt. Ibland väldigt ofta.

Idag har varit en grym dag, jag har hela dagen umgåtts med vänner som jag tycker fantastiskt mycket om.
Kvällen avslutades med middag och vin med mina bästa och vi svängde förbi Tellus en sväng innan det var dags att gå hem. Just nu ångrar jag att jag inte åkte bil.

Ibland undrar jag också vem det är jag försöker lura? Mig, mig, mig mig eller mig? Den senaste tiden har jag nog försökt förstå mig på känslan av att det är dags att fly, typ samma känsla som fick mig att åka vintern 2007, när jag var borta i 3år.

Så jag förbereder er här, skulle jag mot förmodan vara borta så kommer jag vara borta. Då har jag åkt, då har jag lämnat och jag vet inte när jag kommer åter. Om jag kommer åter.

Jag vet att det är egoistiskt, men va fan varenda människa är det så varför kan jag inte va det?
Jag vill så gärna, jag vill så mycket.

OUT OF ORDER

Jag hade ingen mjölk idag heller. Jag tror jag svimmar!

SKITLIV

Vilken jävla skitdag rent ut sagt. Jobbmässigt har det gått lika bra som vanligt, känns sjukt jävla bra att vara tillbaka ute på Skavsta och jobba lite extratimmar, det behövs när jag egentligen inte jobbar så mycket mer. Men i övrigt, så kan denna dagen brinna, helt glömmas bort eller helt enkelt raderas från min kalender.

Det började nog redan imorse när jag vaknar ändå ganska pigg och utvilad, kokar min dagliga kanna med kaffe, öppnar kylen och hittar en TOM mjölkförpackning. Va fan, hur fan kan jag ha ställt tillbaka en tom mjölk för att sen tro att jag har mjölk? Skitliv! Redan där försvann denna dag som skulle ha blivit helt jävla fantastisk. Det slutar med att jag desperat häller matlagningsgrädde i kaffet. Jag ska inte påstå att det var särskilt gott, men i 8 desperata fall av kaffebehov så funkar det, jag lovar!

Blir en aning försenad då mitt facebookberoende eskalerat på sistone, rehab nästa! Två minuter över halv kommer jag ner till min tidsbokning med Optikern, börjar fint, undersökningen går kanon trodde jag.

-Lilla du, hur länge har du gått såhär?
-Ehh, sen typ -07
-Jaha ja....ja du behöver ju glasögon som hjälper dina ögon att slappna av så att du slipper huvudvärk...
-Aha, ja men typ när jag läser och så?
-Nej, du ska ha glasögon hela tiden!

Skitliv!

Jag tror jag ska grina en skvätt!

Måste poängtera att jag absolut inte tycker det är något fel med glasögon överhuvudtaget bara de inte sitter på mig, jag passar verkligen inte i dem!

BRA VS DÅLIGT ELLER DÅLIGT VS BRA?

Solen strålar, mycket härligt.
Kaffet smakade grymt bra, ännu bättre.
Jag känner mig en aning stressad, mindre bra.
Jag ut till Skavsta och jobba, himla roligt.
Jag är en aning pank, så jävla trist.

Men annanrs är det fantastiskt bra! =)

DET ÄR DAGS FÖR JOBB!

Oj jag skrev en roman på fyllan igår och det var en aning otippat. Jag mår idag oförskämt bra och jag tror att det kommer svepa in en dos av trötthet när jag väl börjar jobba!

Men det var det värt.

Jag har iaf fått i mig kaffe, en cigg, ipren och alvedon! Jag är nu fit for fight! =) Vi ses!

BITTER 52,3

Ja tamefan jag blev full på en söndag! Shame, shame on me, men det var så jävla värt det. I och med att jag nuförtiden inte riktigt hinner med i spritmissbruket så är jag jävligt lättpåverkad, vilket betyder i stora drag att ett glas vin och jag däckar ihopa, fulkomligt. Denna vecka har jag varit full 2 gånger och jag har druckit mer än ett glas vin, jag vet inte riktigt om jga kan klassa det som vuxenpoäng när jag för en gångs skull håller mig vaken, men jag kan iaf kalla det framsteg.

Torsdag på Fika resulterade i en mängd vin som slutade med spritstarka drinkar på Rockbaren vilket resulterade i efterfest tills jag gick hem kl 9 på morgonen. Jag säger bara fy fan!

Fredag och Lördag innebar jobb och jag har en del bittert att blogga om. På lördagen drog jag diskussionen om att kunden alltid har rätt, det slutade med en öl över hela mig och ett krossat glas i backen. Jag har egentligen bara en sak att säga till denna idiotiska kärring och det är; Du kan brinna!

Jag förstår helt och fullt ut att en kund alltid har rätt om det är så att något är fel typ maten är inte ok, kaffet smakar skit eller servicen suger hästballe. Jag förstår det men när en kärring 45+ kommer fram och beter sig som en fitta rent ut sagt då finns det inge lag på att kunden alltid har rätt. Det är banne mig helt jävla otroligt att gäster fortfarande år 2011 tror att de kan uppföra sig hur som helst.

För att poängtera det hela är det inte OKEJ att uppföra sig hur som helst på krogen.

Jag förstår även er som sitter bakom skärmen nu och läser detta och faktiskt helt fullt ut tror att det är sånt man måste ta i denna bransch, ni kan helt jävla allvarligt aldrig någonsin satt er fot i en bar. Jag kommer ihåg den sommaren då jag jobbade inom vården och diskussionen om dricks kom upp, det var ju förbannat orättvist att vi hade svarta pengar rakt ner i fickan.

Jag håller inte med!!!

För det första har de ett OB-tillägg som är högre än min dricks, för det andra är det helt okej för dem om det är några saker de inte har kunskap om, de har schemalagd rast varje dag och de jobbar sina timmar sen är det bra. Om jag mot förmodan inte har full kontroll på menyn så är det dålig service, om jag inte hämtar barnen till bordet när det är dessert för att jag har andra gäster att ta hand om då är det dålig service, om jag inte har full koll på resultatet i Champions Leauge då är jag en dålig servitris, även om jag inte har lagat maten så är det mitt fel om maten inte smakar bra, finns det inte cigg att köpa på krogen är det tydligen mitt jobba att fixa det och mycket mycket mer.
Ni får inte missförstå mig här, jag älskar mitt jobb och jag gör gärna alla dessa saker utan problem om bara gästen ifråga visar en gnutta respekt tillbaka. Jag gör allltid det bästa jag kan, jag försöker alltid mitt yttersta och skulle jag mot förmodan någon gång misslyckas ja vad fan gör det? Vi är alla mänskliga och vi gör alla fel!

Det jag egentligen försöker komma fram till är att människor i vårat avlånga land tror att det kan behandla restaurangpersonal precis som de vill, det är inte riktigt sant!
Vi jobbar kvällar, helger, röda dagar, klämdagar och storhelger för att ni resten av befolkningen ska ha någonstans att ha trevligt på. Vi jobbar under dåliga avtal från facket med nästintill obefintlig ob, vi jobbar sena nätter och tidiga dagar och vi jobbar när du är ledig för att du ska ha någonstans att gå.

Så tänk efter nästa gång du blir serverad, denna tjej kanske kommer och skriker längst bak i kassan på ICA att just du jobbar dåligt och just denna tjej kanske framförallt kommer till ditt jobb som du älskar och ställer till med en scen, kastar grejer över ditt skrivbord och skriker könsord i högan sky.

Det kanske du inte hade tyckt var särskilt roligt?

Nej nu ska jag full och bitter krypa ner i sängen, det vankas jobb imorgon! Puss!

HIGHWAY MAN

2 dagar kvar av denna vecka och är det något jag måste vara bitter över så är det att det går så jävla fort. Tiden bara rinner mellan fingrarna och det finns fan inget stopp.

Det är 2 veckor sen jag fyllde 26, det är ett år sen jag slutade säsonga, det är 1 år och 4 månader sen jag fick mitt körkort och allt detta känns som att det var igår. Hur var och varför?

Jag är också en aning besviken då jag denna vecka skulle ha avslutat min tatuering, men nej han har nu bokat av 2 gånger och jag vette fan när den blir klar. Jag hoppas på snart! Jag vill ju att den ska bli färdig för fan! =)

Det är dags för att tagga till för ännu en fantatisk lördag på C&D!!! =)JOBBHELG

Nu taggar vi järnet! =)

JAG GLÖMDE

Imorgon ska jag fylla i det sista på min tatuering. TJHOOOOO.

KARAKTÄR?

Ibland finns den där, ibland inte. Idag äntligen fanns den, 2 grymma pass på gymmet blev det och jag kände mig sjukt jävla nöjd när jag gick därifrån! =) Bra jobbat Janet!

Det blir en liten snabb uppdatering, måste egentligen vid det här laget ligga i sängen då jag imorgon ska börja jobba kl 05.00. Vad gör man inte för lite pengar?

Jag hann dock med att vara social i 46 minuter cirka, tillsammans med Simon, Christine och Mini svepte jag en kaffe i all hast och med ett strålande leende på läpparna svävade jag in på gymmet.

Det blir även en bra social dag imorgon också, jag gillar´t. Jag tycker dock det är alldeles underbart skönt att vara hemma, men ack så trevligt att vara ute. Jag ska försöka mitt allra bästa med att upprätthålla mina sociala kontakter i framtiden. Jag lovar ej, men försöka ska jag göra! =)

Sova var det ja! PUSS

DEN SOM VÄNTAR PÅ NÅGOT GOTT....

Väntar aldrig för länge brukar det heta. Nu är iaf all redigering klar och jag är nöjd, det tog sin lilla tid men väl värt besväret.

Vi fick ihop ett gäng bilder både fina, vackra, roliga, hemska och spårade och det är hur kul som helst att titta tillbaka på om ett par år. Annars har jag haft en relativt bra dag, en aning dåligt samvete för att jag skippade gymmet men annars helt ok, fika är ju absolut en ursäkt till att hoppa gymmet just idag. Eller? =)

Jaja jag taggar till för imorgon istället. Hellre något än ingenting alls..

För tillfället sitter jag och skickar filer via sprend.se, hade ingen aning om att en sådan sida fanns men jo det gjorde det. Perfekt för att skicka stora filer då mailen bara tar en viss storlek. Tack för tipset Tessa! =)

Tess, Elin och Sandra: YOU GOT MAIL, om bara ett par sekunder. från sprend.se.En liten del av vår lilla tid i Sälen! =)

JUST SOM PICSJag vill ha en sådan här cykel.

REDIGERING PÅGÅR

Det har tagit ett par timmar och jag har 194 foton kvar att gå över. Att det kan ta så lång tid att korrigera det man missat när man tagit fotot, men men jag ska säga att det är mödan värt. =)

Fick iväg mig själv till gymmet idag också fast att jag inte ville och nästan började gråta en skvätt när jag såg att man inte kunde avboka för att det var försent. Jag är i efterhand nöjd och glad att jag tog mig iväg och idag brände jag alla extra kalorier jag druckit i Sälen, fy fan det var tungt, det var en pina men fan vad härligt det kändes när jag gick den arma vägen hem till Stenkulla.

Btw, jag har även hunnit med att tvätta!

Det här med att sluta röka nu efter Sälen ändrades till att dra ner istället. Och det har fan gått bra idag och jag har typ bara rökt ett halvt paket. Ironin slog till som en käftsmäll och jag hoppas jag röker lite mindre imorgon istället. Min kompis Jenny har sagt att man aldrig ska sluta med saker på måndagar, jag ska följa hennes råd.

Vi slutar kvällen med en aning egobilder från Sälen, det är mitt största nöja för tillfället! =)


Alla bilder från mitt hjärta, min blomma Iphone

THE HEART OF LIFE

1.01 ja det är nu vi brukar vakna efter matkoma och powernap men det är dags att krypa ner i sängen och vända tillbaka dygnet efter semestern. Har fortfarande haft en helvetisk huvudvärk och den vill inte riktigt släppa och med min jävla otur går jag säkert dragandes med den största tumören i mannaminne. Inte för att det är något att skämta om, men jag tycker fan det räcker nu.

Min blomma lever iaf, jag blev mycket glad när jag kom innanför dörren och såg att min ståtliga lilla blomma överlevt en vecka i ensamhet.

På tal om annat, det är lågt på jobbfronten. Jag måste tänka!

HOME SWEET HOME

Nu har äntligen kommit hem, jag har packat upp och även hunnit med en sväng till Ica. Ja det var fan lika dyrt som alltid och jag bittrade ihopa en stund när jag såg att kaffet var 2 kr dyrare än när jag åkte. Fy fan! =)

Veckan har varit grym, åkningen har varit fantastisk. Det var en härlig känsla att glida ner för fjället igen. Som jag längtat, som jag saknat!

Vi har hunnit med mycket, vi har spårat en del, festat en del, åkt en jävla massa och fikat ännu mer. =)

Men nu ska jag kika in min serier jag missat i veckan. Puss mitt hjärta, min blomma.

TAR DIG TILLBAKA

En vecka är snart slut och den har varit hur jävla bra som helst. Vi har hunnit med en massa åkning, spårade fyllor, god mat, kaffepaus på Lodgen, varm choklad på snögubben och vi har solat så fort solen tittat fram. Men jag är en aning besviken, solen har inte tagit lika bra som föregående år och jag är lika blek som alltid. Fan!

Dagen till ära drog jag till med årets praktvurpa. Efter ett par timmas åkning, lunch och kaffe så bestäm de vi oss för att ta oss hem. Eftersom vi bor ungefär vid Harrys så är det en aning transportsträcka att glida över, och det brukar inte vara några som helst problem när vinden är snäll och inte blåser allt för mycket. Just idag var det stormvarning och till och med sittliften stängde efter ett par timmar. Poängen i det hela är att försöka ta sig med bräda i motvind när det blåser 18 meter per sekund är i det stora hela stört omöjligt. Vi kom tillslut fram till sista backen och det är just där jag slår omkull. Med snö överallt, en aning bortdomnad kropp och isande vind runt öronen brister jag hjärtskärande ut i; Jag orkar fan inte mer nu......

Jag var slut som människa just då!!

Jag måste meddela att jag powernappade i 4 timmar efter det..som sagt jag var slut som människa. =) Nej nu måste jag ladda batterierna för sista dagens åkning imorgon. Hem på söndag, jag längtar lite nu!

DREAMS

Livet är fantstiskt, men det hade varit en smula mer underbart om just du hade varit med! =)

YOU MAKE ME FEEL

Som skrivet förut är vädret fortfarande mulet och ganska blött. Det regnar lite då och då och jag är besviken på Sälen! När man åkerpå semester så ska det vara sol, sol och sol ungefär som igår! Då strålade solen sitt allra starkaste och jag fick min dos av d-vitamin.

De andra drog en repa till Experium för att bada och basta i Äventyrsbadet, jag är inte så stort fan av varken badhus eller bastuvärld även om det kan vara riktigt skönt ibland. Just för tillfället har jag bäddat ner mig. Soffan för en grym powernap, för de vankas ju snart middag på lammet. Eftersom jag spenderat 3säsonger häruppe så blir man bortskämd med vädret och man tar sig bara ut i backen när solen står som högst. Det är egentligen helt jävla sjukt när man pröjsat ett liftkort för 1500 spänn.

Ja det är något att egentligen vara en smula bitter över, det är tokdyrt häruppe som turist! Och jag fattar inte att alla dessa barnfamiljer har råd att åka hit egentligen. Jag har redan bränt ex antal tusenlappar och fler kommer det att bli. Men jag ska inte klaga. Jag trivs som fisken i vattnet.

Nej dags för powernap, ladda batterierna, ikväll kommer bli en galen kväll!

Puss i pannan mitt hjärta!!!

MULET VÄDER

Gårdagen känns som lite av en dimma, blev på tok för berusad för mitt eget bästa!! =) Men det är väl sånt som händer? Tanken var att det skulle vara en lugn hemmakväll efter första dagen i backen, skönt och riktigt trevligt!

Skoogan ringde och snabbt som attans ilade jag iväg, det är så jävla roligt att träffa alla igen och det är nu när man är häruppe igen som man inser hur mycket man egentligen saknar det.

Än så länge har inget hänt på bittersidan, förutom att Gustavs tydligen inte serverar mat efter halv tre? Vad är det för jävla sätt, här kommer man ett helt gäng hungriga skidåkare som är sugna på gulasch och då stänger det halv tre. Varför inte ha öppet fram tills liftarna stänger iaf, det är ju inte så att kocken ska laga gulaschen a'la minut precis. Men men det är ju inte jag som förlorar försäljning....

Annars mår vi alla bra här, inga brutna ben, ingen magsjuka, alla ha pengar kvar, ingen har blivit osams och maten smakar bra! De är grymt att bo med tre kockar som lagar maten varje kväll, äntligen får jag äta riktigt hemlagad mat.

Ikväll är det Lammet som gäller, ska bli jävligt gott. Kikade igenom menyn när jag var där igår och jag kan fan inte bestämma mig, kött eller fisk? Jag har iaf bestämt mig för champagne rakt igenom. =) Ska bli så jävla gött! Jag längtar redan!

Dags för frukost, puss på du!

P-SÖNDAG HERE WE COME!

Efter 6timmar i bil har vi nu äntligen koommit upp till Sälen, första ölen är öppnad och stugan är fantastisk. Bara för att vara bitter över något så måste jag säga att det är en aning smält häruppe. Men va fan, det ligger snö i backen fortfarande.
Det känns helt fantastiskt att vara tillbaka och det kommer bli så jävla grymt. Jag längtar redan till första åket i backen imorgon med solen som steker lätt. Jag är lyrisk!
Nu har vi iaf hamnat vid köksbordet, unoeken är framtagen och vinet är upphällt, maten ska snart lagas och det vankas personalsöndag på Harry's.
Det här med bitterblogg känns väldans avlägset då jag alltid mår som allra bäst häruppe. Men jag lovar att gå tillbaka till min bitterhet när jag väl kommer hem. Vad sägs om det?
Men om jag nu ska bittra över något så måste det vara gävlevägen upp till Sälen, hur fan kan en så trafikerad väg vara så jävla trasig? Jag betalar massa pengarvarje år till staten och det är tamifan skatt på allt, varför kan då inte vägarna vara i bättre skick? Skärpning vägverket!

HEJ MITT VINTERLAND

När jag bloggar från min Ipad så blir det inge mellanrum. Kul! Vilket betyder att den närmaste veckan kommer alla mina inlägg bestå av sammanhängande text utan minsta tillstymmelse till radbrytning, så vida jag inte finner den funktionen på Google.
Kanske kan bli dagens bilfärdssyssla?

Nu är jag iaf färdigpackad för en veckan helt underbar semester, men ni kan va lugna det finns säkerligen något att bli bitter på däruppe också ska ni se...=) Annars har morgondagen flytit på så jag är inte bitter än, eller jo fan. Mina idioter till grannar hade efterfest i natt lagom när det är dags för mig att inta sleepmode. Så ja jag är bitter, de hängde ut genom fönstret, tjoade och tjimmade och bara var allmänt dryga ungefär som jag var då när jag precis skulle flytta in. Men nu var det ju inte mig vi pratade om.

Svammel svammel svammel. Jag uppdaterar från bilen utan radbrytning. Puss

3.1

Visst fan blev det ännu en helt jävla otrolig kväll och jag gillar det som fan! Som vanligt lever jag som i ett lyckorus när jag kommer hem en sisådär halv fyra på natten, det är en skön känsla. Men back to bitterheten! Vid halv elva snåret ikväll kommer det fram ett gäng tanter, medelålder sisådär 35plus. De är en aning torra, varken fulla eller nyktra utan mer 1glas vin stadiet. Den första tanten ser lite finurlig ut och bestämmer sig tillsist efter mycket om och men för shot. 7st. Jajjemen säger jag och håvar fram shoten och häller upp fisken. Sweet tänker jag, bra start på kvällen. Tji fick jag. Hon räcker mig 2 hundralappar och ska börja shota och skåla med sina väninnor, jag försöker snällt påkalla uppmärksamhet för 200 kr räcker fan inte långt. Hon skrapar fram lite extra mynt, jag skakar på huvudet; jag vill ha 540 tack. Ja det hela slutar iaf, för att göra en lång historia kort, med att alla dessa 7 får betala sin egen shot. Tanten hittade inga mer pengar. Nu är ju inte det här så mycket att vara bitter på MEN Hela beställningen tog 17 minuter för att alla skulle börja rota i sina handväskor efter pengar, inte ok! Tanten trodde på allvar att hon skulle få shoten för 200pix, ingen jävla chans. Jag hade under dessa 17 minuter kunnat sälja ännu mera shot. OCH Sen har hon mage att otrevlig för att hon inte har pengar med sig till sju fisk. Hon har mage att klanka ner på oss för att vi inte har lakritshot. SLUTSATS Det finns ingen slutsats, håll dig hemma nästa gång tantjaevel. EPILOG Jag är inte längre bitter, inte ens en aning. Tanten är glömd och jag har återigen skrivit ett helt ointressant inlägg, Imorgon tar vi upp ämnet; Barhyfs! Jag tänkte något i stil med; Så här beställer man i en bar?

LÖRDAG @ COCTAILS

Nu kör vi! Det är dags att inta partymode för det smäller ordentligt i baren ikväll! Vi ses!

BITTER 3.0

Jag har insett att det inte är speciellt roligt att läsa om mitt liv i denna form, gå till jobbet, hem och sova, gå till jobbet med mera. Så jag har bestämmt mig för att bli en bitterblogg. Tio gånger roligare, tio gånger mer fantastisk. Inspirationen har jag fått av Nisse och Mini.

Så idag har jag bittrat ihopa över att dygnet enbart har 24 timmar, hur fan ska jag hinna? Packa, städa, dona, jobba, dricka shot innan kl 10 imorgon. Jag undrar egentligen vem fan det var som kom på att 24 timmar är det vi ska ha! Han eller hon kan ju aldrig i sitt liv lyft ett finger på ett arbete och de har säkert aldrig uppleft stressen som kommer med semester. Det är ett jävla skitliv vi lever i.

Men men som den positiva människan jag är så multitaskar jag nu grundligt, jag har min frukost i knät samtidigt som jag skriver detta, samtidigt som jag facebookar en fyndig status inför ikväll samtidigt som jag kollar mitt sparkonto samtidigt som jag gråter en skvätt för att det är tomt samtidigt som jag går igenom packningen samtidigt måste jag också röka en cigg.

Nej, det är på tiden att bli klar nu. Jag ser fram emot en fantastisk lördag på C&D och en ännu mera fantastisk vecka i Sälen. Jag ska dricka grogg, flörta hejdlöst med lammkött och besöka mitt gamla jobb. Jag ska även svischa ner för backen på min bräda i ren säsongsanda som den gamla säsongaren jag egentligen är.

Puss på du
RSS 2.0