WEEKEND

Ännu en helg är över, ännu en jobbhelg är slut. Och det har denna helg varit både positivt och negativt, men i det stora hela är det fanstastiskt som vanligt. =)

Det är en vecka kvar innan Sälen. Jag längtar som bara den!


Tyvärr blir det bara en snabb update, det är på tiden att gå och lägga sig!

PUSS PÅ DU

GRR

Helt plötsligt från ingenstans kom en bubblande irritation fram, och jävlar i helvete. Usch! Hur, var och varför?


Jag längtar iaf till semester!

DAG 28; DET HÄR SAKNAR JAG

Jag vet att jag saknar något. Jag vet bara inte vad.

Jag vet att jag saknar någon. Jag vet bara inte vem.

Jag vet att jag saknar.


Men med andra ord så kan jag inte med berätta vad det är, för jag vet inte. Det kan vara någon men det kan lika gärna vara dem, det kan vara en sak, ett mål eller bara en mening.

Som idag saknar jag närhet och ömhet
Igår saknade jag glädje
I helgen saknade jag karaktär
I januari saknade jag självrespekt
I julas saknade jag familjen

Ärligt talat saknar man alltid något.


FLASH FORWARD

Om jag fick sen en stund av min framtid så hade det inte sett ut som det gör idag.

Jag hade inte bott i Nyköping,
Jag hade inte jobbat i restaurangbranschen
Jag hade inte bott på 28kvm

Om jag fick se en stund av denna tid som komma skall så kommer jag enbart att se lyckorus.

Ibland, inte speciellt ofta nuförtiden så känns livet en aning svart. Mörkt som natten. Men heller egentligen inte på ett dåligt sätt utan på ett sätt som gör att man fokuserar på det som man ska fokusera på.

Jag har insett, jag jobbar för mycket för jag kan inte säga nej.
Jag har insett, att jag är helt osocial med vilja.
Jag har insett, att det är dags att göra något åt alla dagdrömmar jag har.

Vilket betyder att jag har en ansökan att skicka, ett jobbmail att skicka och miljoner samtal att ringa. Skjut mig.

Men snart är det semester, mitt underbara vinterland. Jag har saknat dig så.


Puss på du

EFTER 8 ÅR AV TYSTNAD

Fy fan, idag är jag arg. Vilket jävla skit.

Men imorgon då laddar vi för en ny dag imorgon med lite extrajobb på skavsta. Ska bli roligt att komma tillbaka igen, kanske kan det bli ett par pass. =)

Sen träning efter det. Så vi hörs imorgon istället. Jag gissar på en grymt bra dag! =)

I´M GOING BACK HOME...

Efter en mycket härlig dag så landade jag hipp som happ i soffan. Jag har hunnit med det mesta som skulle göras och jag känner mig allmänt nöjd. Det är förjävla härligt att vara jag just nu.

Nu är det jobb resten av veckan, så jag fokuserar på det. Som vanligt. Min kiropraktor tycker jag är stressad, jag har ingen aning om vad det är hon pratar om.

Jag känner mig i stort behov av semester och jag kommer få det vecka 14, jag ska tillbaka till mitt vinterland, få andas fjällens frisk luft och susa ner för backen och känna vinden i håret. Ahhh det ska bli så jävla härligt! =)

Jag längtar!

Om ödet har bestämt det så, så blir det så.

YOU MAKE MY DREAMS COME TRUE

En jobbhelg är över och en ny vecka att se fram emot.

Mycket planerat, mycket som ska göras.

Men nu disk, snart träning och senare planering inför Sälen! =)

TAJMING

är det så viktigt egentligen?

Ja det kan man säga, och återigen är fel tajming verkligen två ord att använda.

Ja det är så jävla typiskt, jag börjar nästan bli van men jag fortsätter min raid mot bättre karma och är en snäll och duktig flicka med stor karaktär. I wish, you wish, we wish. I och med att jag inte kan ljuga så vore det ju fel att börja nu, så att stå emot det här är för tillfället min största utmaning någonsin och jag fattar knappt vad det är som händer.

Snart kommer jag mentalt behöva börja tänka på fula saker och det är fan tråkigt.


Så, håll dig i skinnet Janet. Jaaaa, jag ska för fan!

Men som sagt; I wish, you wish....

SPRING FÖR LIVET

Nu har jag sett en film där hela filmen går ut på att springa. Spring så fort det bara går, göm dig, spring mer, bara dessa män inte hinner ifatt. Nu ska vi lura ödet. =)

I det stora hela var det precis en film för mig, sådär lättsamt förutsägbar att man till slut bara sitter och ler och bara väntar på slutet. Det var absolut inte den bästa film jag sett och absolut inte den sämsta, men jag hade lika gärna kunnat se den en söndagkväll hemma i soffan.

Under bioreklamen så kom trailern för ingen mindre än; Fast and Furious 5, ohh en hel film med massa snygga bilar och ja en liten del Vin Diesel räddar vilken trött dag som helst. Jag längtar! Jag ska se! Snart på en bio nära dig!


Idag upptäckte jag att låten spring för livet nästlat sig in i min spellista. Hur? Ja det kanske blev så att jag faktiskt tyckte den var lite fin ändå...

DAG 27; MIN FAVORITPLATS

Det finns många platser runt om i värden som för mig betyder mycket, som för mig betyder allt. Det finns platser som är gömda i sorg och platser som dränks i lycka. Det är helt sjukt vad en plats egentligen kan betyda.

För mig är Sälen en sådan plats.

Det är där jag träffat vänner för livet, det är där jag fått en enorm erfarenhet av livet, jag har utvecklats, jag har jobbat, jag har druckit årgångschampagne, jag har lärt mig enormt mycket om vin och det är där jag fått mitt intresse för denna underbara dryck, jag har skrattat och gråtit, varit full och bakfull, firat födelsedagar och högtider.

Tre år är inte så lång tid, men när man befinner sig däruppe så känns en säsong på 6 månader som 6 år. Allt är så pass intensivt att en vecka är som ett halvår och en månad som ett år.

Charmigt eller inte, det är så livet är däruppe och det kan vara en orsak till att man år efter år åker tillbaka och det år man väl bestämmer sig för att stanna hemma så går det inte en dag utan att man längtar tillbaka...










LEAVING HOME

Går nästan på repeat här hemma, denna grymma låt där rösten ger mig gåshud.

Annars har dagen varit bra, jag har känt mig lite som en hemmafru. Vaknade vid halv sju, kanske inte så konstigt etersom jag däckade lagom trött innan tio igår kväll. Städade undan lite, käkade frulle och somnade på soffan igen. Jag var kanske inte så pigg som jag trodde. =)

Gick till Ica för att hämta ett paket, glömde leg, fick gå hem igen för att sen gå tillbaka. I paketet låg mina efterlängtade böcker. Så nu är mina kvällar räddade! =)

Har även gräddat pannkakor till ett helt regemente, och jag gör fan världens godaste pannkakor, de blev så jävla bra! Och nu har jag även övat ordentligt på att vända dem i luften, så ja man kan ju säga att jag har haft roligt och mitt kök lite mindre roligt. Men men det här är väl första gången som jag lagat mat i lyckorus och då får man stå ut med det.

Mer än så har inte hänt. Imorgon blir det dock lite bio, det var ju år och dagar sen. Puss

RHODOS HERE I COME

Äntligen ska jag ut och resa med mina bästa. I september bär det av till Rhodos i soliga grekland för en veckas underbar semester...

Jag längtar redan. Måste komma ihåg solskyddsfaktor bara...

Annars har dagen inneburit början till en nackspärr, en pissig dag på jobbet, ingen träning, en nerv i kläm i höften.

Så imorgon blir det:

Träning kl 11 och ett kiropraktorbesök kl 15.20. Tack!

WEEKEND

Oj, jag blir verkligen mindre och mindre aktiv på denna sida. I´m so sorry men jag finner inte riktigt tiden till det. För jag har ju verkligen så mycket att göra... =)

Nu har jag iaf fastnat i BigBrother, bättre söndagsnöje finns ju inte...


Noll inspiration
Noll lust
Noll energi

Men jag har hunnit med tvättstugan, jag har städat, diskat, betalat en räkning och powernappat på soffan så jag kan ju inte säga att min dag varit helt oproduktiv.

Vi ses imorgon.

IMORGON

Ska jag ta världens längsta sovmorgon
Äta långfrukost
Kanske städa en sväng
Manipulera bilder i PS
Ligga i soffan och göra ingenting


Puss och tack för ikväll alla mina bästa.

BABY GOODBYE

Vaknade innan klockan imorse och var sjukt jävla nöjd. Vilken härlig dag det här kommer att bli...

Skulle kliva ur sängen och inser att det inte går, på riktigt. Det var nästan så jag fällde en tår av smärta när jag återigen insåg hur dumt det är att inte stretcha efter träningen.

In i köket, fyller kaffebryggaren med vatten, jag bara längtar efter kaffe men nej då var kaffet slut. Vem fan tar sista kaffet och köper inte nytt. Ibland är jag en trött människa och hur fan tänkte jag nu! =)

Nu laddar jag med kaffe, som jag snällt fick springa och handla imorse, för ett grymt jobbpass på CAD. Vi ses i baren! =)

HELLO TRÄNINGSVÄRK

1 timme styrka med K, jajjemen jag fixade det. Jag är stark, så jävla stark, och om jag överhuvudtaget kommer att säga så imorgon tror jag vad jag vill på. Mitt puckade jag glömde ju stretcha utan gick raka vägen till Fika för lunch med Simon och Mini, hur trög får man bli ibland? =)

Ja jag gör ett litet halvhjärtat försök att stretcha nu, 7 timmar senare, men är det inte tanksen som räknas?

Annars händer väl som vanligt inte speciellt mycket, jag jobbar, sover, jobbar, tränar, jobbar och sover en aning men jag är nöjd och det är fan huvudsaken.

Har lite granna att se fram emot iaf;

En födelsedag
Tatuering sittning 2

Och sen var det slut, jag som räknade med en lång lista, men nej det blev väl inte riktigt så. Men det dyker ju alltid upp roliga saker att se fram emot. Vi väntar med spänning. =)

DAG 26; MINA RÄDSLOR

Att berätta vad man egentligen är rädd för är kanske inte något man delar med sig av offentligt, men okej, jag ska göra ett försök. Alla har vi våra små rädslor som för det mesta brukar vara småkryp, spindlar, äckliga saker, ormar, ja you name it. Men är det egentligen allt du är rädd för?

Mitt svar kommer bli nej. Jag är rädd för mycket mer än så.

Jag är livrädd för döden, jag är en aning skraj för kärlek, jag är enormt rädd för tillit, jag är lite smårädd för att bli lämnad, jag är semiskraj för framtiden, jag är halvt om halvt rädd för att jag aldrig kommer bli tillräckligt bra för någon.

Men jag kan inte gå runt och vara rädd, inte ens semiskraj. Vad vore livet då? Det finns en mening med allt och även om det inte kanske blir som man tänkt så kommer det tills slut att bli hur bra som helst! Jag lovar!

SOLEN I ÖGONEN

Tamefan, min vän S är hemma igen. Jag köpte med kaffe och Ballerinakakor som smakade kladdkaka och sen firade jag ett par timmar hemma där, S var en aning jetlaggad efter att ha rest ett helt dygn och jag var mest trött, suverän kombo. Jag är extremt glad att de äntligen har kommit hem igen. =)

Dagen har spenderats med pluggtermer; luminance, contrast, shadows, midtones, high key and low key, gradient och mycket mycket mer...känner fortfarande att jag har en lång väg att vandra, men det går fan framåt. Och det bästa av allt är att det är roligt. =)

Annars sitter jag lite fast i min svacka, men det blir också bättre snart. Inget som påverkar mig annat än hemma, med bra musik och saker att göra går de svartaste tankar att bota. Lars Winnerbäck är en favorit som spelats oftare och oftare i mina högtalare, låten med Miss Li är fortfrande helt jävla underbar.

Jag har återigen fastnat i True Blood, fick lite avsmak där när jag såg de två första säsongerna på bara ett par dagar men nu, säsong tre är lika fantastisk den.


Du hade tid, Lars Winnerbäck.

DAG 25; EN FÖRSTA

bok som verkligen fick mitt intresse för böcker att växa är denna. Jag kommer ihåg att jag lånade den om och om igen i skolan och varje gång man väl skule läsa en bok så var det denna. Den var tjock, flera hundra sidor och jag vet att jag läste den i ett sträck.

Det var fängslande att trollbindas och jag visste redan då att mitt intresse för böcker skulle bestå. Det är min passion i livet, det är det här jag gör när jag ska koppla av, när jag ska tänka på annat, när jag behöver drömma mig bort till en annan värld, när jag behöver ro i själen, när jag bara vill vara jag, när jag är uttråkad, när jag vill ha glädje, när jag ska sova.

Jag har mina böcker att tacka för den enorma fantasi jag besitter, för den otroligt charmiga konsten att dagdrömma och mitt tålamod till att göra ingenting. En bok är som en vän, det är sällan man blir besviken och att en liten bok kan framkalla så mycket känslor på en och samma gång är helt jävla otroligt.

Jag är tacksam. Jag behöver aldrig i mitt liv ha tråkigt.


I.N.S.P.I.R.A.T.I.O.N





DIN SOL HAR LANDAT I MITT KNÄ

Vaknade imorse eller ja ska man säga typ strax innan elva. Släpade mig upp ur sängen vilket var det tyngsta jag gjort på länge, min säng var på tok för härlig för att lämna och möttes av det enormaste diskberg jag sett. Suck! Jag som trodde jag skulle ha en härlig ledig dag utan måsten men det sprack på tok för tidigt.

Ja, jag har diskat allt även om tanken att lämna det ett par dagar till slog mig x antal gånger innan jag väl satte igång. Jag undrar vart disken kommer ifrån? Jag har ju knappt varit hemma på hela helgen...så jävla konstigt.

Hann med lite träning idag också och det märktes att jag inte var 100%, det är första gången sen jag började som jag faktiskt tyckte det var tråkigt och inte ett dugg kul, sen om det var för att jag inte var riktigt som jag brukar eller om det bara var så att jag och instruktören inte riktigt klickade det vet jag inte, men jag tycker nog de andra jag träffat där är en aning bättre...men men på det igen imorgon och på torsdag kör jag 1 timme styrketräning med Kristian, kan bli bra och jag kommer känna mig starkast i världen efter det. =)

Svackar lite, en aning, både på jobb och hemma. Kanske är det så det ska vara eftersom allt inte kan vara en drömtillvaro för jämnan? Vad vet jag? Jag ska iaf gå och lägga mig nu, det är nog bäst för alla.

KINDLY UNSPOKEN

Söndag, energin är helt slut, borta, spårlöst försvunnen. Så det är dags att slänga sig i sängen och ta världens längsta sovmorgon imorgon.

Då väntar även ett pass på gymmet då jag idag faktiskt enbart hade ork att ta mig hem från jobbet. Kollapsade lagom hemma i soffan och nu behöver jag bara ladda om. Det kan kanske ta ett tag.

Semester, jag måste ha semester.

TACK

för att denna kväll är över...den har varit grym.

Jobb imorgon 10-16 och 18-03. Vi hörs på söndag istället! =)

GOOD LUCK CHUCK

Måste bara säga att min bästa vän Linda har gått och blivit med restaurang! Jag är så jävla glad för hennes skull och jag hoppas allt kommer gå fint. Eller ja jag vet att det kommer bli grymt.

Jag önskar dig ett stort stort lycka till. Jag hejjar på dig!

Puss


UTAN DINA ANDETAG

Klockan 23 tyckte jag det vara dags att komma hem, har haft en trevlig kväll med middag och lite vin och ja till och med ett järn. Men det blev som tur är bara ett! Dock skulle jag komma till att när jag väl kommer in i lägenheten möts jag av något som luktar bränt och min första tanke var att plattången fortfarande var på men den var ju inte ens framme så nej återigen står min stackars kaffebryggare påslagen. Åh jag tycker nästan en aning synd om honom då han flera gånger oftast på samma vecka får stå och jobba i långa långa pass, ja som idag när han jobbat nästan 15 timmar.

Jag är förvånad att min lägenhet fortfarande är hel och obränd.

Har insett att mitt tankspridda jag blir värre för varje dag och jag undrar om jag har en släng av senilitet eller om det är så att jag bara har på tok för mycket att tänka på. Men men det blir väl bättre snart...

Laddar för fullt för en grym helg på Coctails, kommer bli så jävla bra! =)

Så jag slutar där. Tack som fan!

We Belong to the light
We Belong to the thunder
We Belong to the sound of the words
We've both fallen under

THE WORRYING KIND

Träningsvärken håller i sig från igår och inte lär det bli bättre imorgon när jag nu ikväll körde på med ett corepass. Jag är helt otroligt glad att jag faktiskt tar mig iväg till gymmet efter jobbet och även och det är jobbigt och att man är helt slut efteråt så vet jag att jag kommer må ännu mera fantastiskt om bara ett par veckor. Jag är så jävla grym.

Vi är inne i mars och tiden flyger fram lika fort som tiden. Det är helt otroligt, vart tar tiden vägen?
Jag fyller snart 26, och jag börjar lite smått känna stress. Stress som vanligen uppenbarar sig ett par veckor innan man fyller år, det är likadant varje år. Stress som innehåller vad jag fortfarande inte hunnit med, vad jag måste hinna med, hur jag bor, vad jag jobbar med och vad jag gör? Ja man kan säga att jag stressar helt i onödan då allt har sin tid och min har bara inte kommit än. Men snart så!

Som jag brukar säga; Someday, somewhere, someone!





Bildkälla är som vanligt
RSS 2.0