UNDER THE BRIDGE

Det har varit storstädning idag, i garderoben, i badrummet, i köket, i datorn. Jag har rensat, städat och slängt och jag har en vecka försent på börjat kursen i bildbehandling. Äntligen är jag igång, äntligen är jag tillbaka i erkligheten efter 2 veckors jobbpsykos.

Schemat för februari är klart, vilket betyder att jag fick mig en ledig dag till imorgon. Välbehövligt och jag kommer kicka igång denna vecka med bravur.

Insåg också att när jag rensade datorn och installerade om den så försvann alla mina typsnitt, vilket betyder att min blogg ser inte likadan ut längre. Men det blir ett mission imorgon när jag vaknar att ställa allt till rätta igen.

Det är dags att avsluta dagen, krypa ner i sängen och bara sova. Drömma sig igenom natten och vakna till en morgondag som gryr. Jag måste ut och fota imorgon, abstinensen kommer och går och jag känner att jag inte riktigt tar hand om min älskade vän Canon.

PussLAUNDRY SERVICE

Sådär ja, städning klart, tvätten nästa. Jag kommer inte behöva städa och tvätta på ett år känns det som.

Om en vecka drar mina vänner till Bali i en månad. Jag är inte ett dugg avis. Jag är inte alls bitter. =)

INDESTRUCTIBLE

Jag har missat den akustiska versionen. Den är helt fantastisk.
And I never was smart with love
I let the bad ones in and the good ones go
But I'm gonna love you like I've never been hurt before
I'm gonna love you like I'm indestructible

FROM THE ICE INSIDE MY SOUL

Jag vet inte hur jag ska börja, hur jag ska skriva, jag vet inte hur jag beskriva den smärta jag kände rakt in i hjärtat idag.

Jag har aldrig någonsin förut upplevt eller sett en sådan besvikelse i en människas ögon förut som jag gjort idag. Hans trevande försök att nå fram, hans små små steg till kontakt. Min isande kyla, mitt ointresse, min saknad av förståelse. Just då, i detta ögonblick.

Det skär i mitt hjärta när jag tänker på den korta lilla händelse som genomsyrade hela dagen. Hans sårade blick sitter som etsad på näthinnan när jag kort svarar på hans tilltal som om han är ingenting. Han böjda huvud när han vänder om för att gå. Hans sårade hjärta för hur jag precis har behandlat honom. Hans sista hopp rann ut i sanden idag och det var mitt fel.

Jag har så ont överallt och och jag bara ångrar att jag lät honom gå, jag tittade efter honom som om jag innerst inne vill att han skulle vända sig om så jag iaf kunde ge honom en vinkning med ett leende. Men han vände sig aldrig, han fortsatte gå. Jag gick in och fortsatte dagen som om inget hade hänt.

Jag kommer aldrig glömma den här dagen. För det var idag jag släckte hoppet hos min lillebror. Det var idag jag som storasyster gjorde min lillebror osynlig. Det var idag jag förlorade min plats som förebild.
Det var idag jag förlorade min rätt att kalla mig själv storasyster.


Jag ångrar mig. Varför var jag inte den människa han sett upp till i alla år? Jag har precis insett att jag inte känner min familj längre. Jag vet inte hur de mår, jag vet inte vad de gör, jag vet ingenting.
Jag är ingenting.

Förlåt.

LÖNINGSLÖRDAG

Ikväll smäller det i baren. Det är löningslördag och till er betjäning ikväll står jag och S i stora baren. Kommer bli en kväll att minnas. Nu kör vi!

DAG 17; MITT FAVORITMINNE

Jag har dragit ut på detta, jag kan inte välja. Det finns oändligt med minnen som jag alltid kan kalla mitt bästa så därför är det förbannat svårt att bara välja ett.

Jag har minnen med familjen så är bra.
Jag har minnen med vänner som är otroligt bra.
Jag har minnen med människor jag mött som gjort en stor skillnad.
Jag har minnen från alla mina jobb som är fantastiska.

Så, jag kan helt enkelt inte bara välja ett utan jag tackar alla som varit med och skapat minnen tillsammans med mig under åren istället.

GOODNIGHT SWEETHEART

Tröttheten faller över mig som ett töcken. Ögonen är en aning svåra att hålla öppna och jag bara längtar till min helt underbara säng. Krypa ner och sen bara sova helt underbart gott.

Jag laddar om för jobb, AW fredag och baren på lördag! Vi ser fram emot en fullspäckad lönehelg på mitt underbara andra jobb Coctails.

På måndag, då är jag ledig. Då ska jag sova bort hela dagen och inte göra ett endaste dugg. Jag längtar!

DAG 16; MIN FÖRSTA KYSS

En aning försenat...här kommer resten av utmaningen...

Min allra första kyss var säkerligen en aning slemmig, ganska trevande och bara helt enkelt inte bra.

Min allra första kyss med någon man tyckte om var snäppet bättre, inte fullt lika slemmig utan bara helt enkelt trevligt.

Min allra första kyss av kärlek kommer inte bli bra, inte helt ok, inte bara trevlig. Den kommer vara gudomlig, fantastisk och helt jävla underbar!

Att komma ihåg ett minne som är flera hundra år gammalt är en aning svårt, minns man rätt? Var det så? Eller kanske så? Jag är inte riktigt den personen som lägger dessa detaljer på minnet, det betydde ju inget just då. Men jag minns saker som berör, som är värda att minnas och som aldrig ska glömmas bort. Oväsentliga små fina detaljer som gör livet så där alldeles fantastiskt att leva.

Min första kyss var säkerligen egentligen så hemsk att jag gick hem och böla eller något, men som sagt jag kommer faktiskt inte ihåg.

LATE NIGHT @ COCTAILS

Kommer hem mycket senare än beräknat och inser att jag snart ska upp igen. Det här med sömn är inte riktigt min starka sida just för tillfället men på fredag, ja på fredag då ska jag ha en härlig sovmorgon!

Månaden är snart slut och vi ligger på gränsen till att klara budgeten denna månad, så fokus de närmaste dagarna ligger enbart på SÄLJ! Dock har vi en mängd grymma kampanjer just för tillfället som kommer hjälpa oss en aning på traven. Vad sägs om bredband med 6 månader fri avgift. Jajjemen ni hörde helt rätt, 6 månader gratis! =)

Annars går fanimej det mesta åt rätt håll, har lite svackor då och då när ensamheten tränger sig på men det är ju inte egentligen så mycket att göra åt. Det är väl så livet ser ut ibland? Men det är lite tungt ibland måste jag erkänna, speciellt vissa kvällar när man kommer hem och bara vill ha någon att prata med.

Nej nu måste jag verkligen hoppa in i duschen och sedan rakt ner i sängen. Det är snart inte många timmar kvar tills klockan ringer. Så godnatt mina vänner, ha en alldeles underbar dag imorgon! =)

LINDA; Välkommen in i bloggträsket! =)


Bildkälla

2 MÅNADER KVAR

Jag insåg precis att det inte är länge kvar tills jag fyller år. Och detta år ska jag ge mig själv en riktigt semester. Jag tycker jag är värd det...

I´M JUST WEAK SOMETIMES

SOMEDAY, SOMONE, SOMEWHERE, tre små fina ord. Jag gillar ord, jag gillar text, på ett sätt för att ord går rakt in i hjärtat. En textremsa, ett ord, en text, så lite som kan bli så mycket.

Det finns bra text, det finns dåliga ord men de går alltid rakt in. Oavsett. Ibland kan man kalla det hjälp, då man vet att man egentligen inte är det minsta ensam. Det finns alltid någon som har det värre.


BILDKÄLLA

It´s just for now, it´s just a moment of weakness. I will rise.
Someday.

IF

Jag hittade en bild, en bild som talar sanning, en bild som stämmer till ett hundra procent, en bild som säger allt.
För det är fan sant.


Bildkälla

HOPE?Bildkälla

1177

Jag bugar och bockar för god service.

Ringde sjukvårdsupplysningen tidigare idag och blev uppringd av en trevlig sjuksköterska, kommer dock ej ihåg vad dennes namn var. Hon var iaf trevlig och förstod precis mitt dilemma. Mitt halsont som vägrar ge med sig. Det är så jävla konstig då jag inte känner mig sjuk överhuvudtaget, ingen feber nej ingenting bara en svidande smärta i halsen. Fy fan. Fick iaf en tid på vårdcentralen imorgon vid kvart över åtta. Himla skönt, dock är det ju inte speciellt bra för min hypokondriska sida då jag tror jag har både det ena och det andra. Vi får väl se vad besöket imorgon utvisar. Hoppas på ett bra besked då jag ej har varken tid eller lust att vara skjukskriven eller något sådant. Dock vet jag med mig att farbror doktor kommer säga att det är dags att sluta röka.

Men men annars har dagen dock mest varit seg, och jag har gjort allt för att få dagen att gå fortare men utan positivt resultat. Har börjat brottas med mina framtidsplaner igen och det är dags att ta tag i det på riktigt. Men när ska jag ha tid? Kursen i bildbehandling startar imorgon, jag jobbar heltid i butiken och extrapass hela veckan som servis/bar. Jag drömmer om jobbet och jag drömmer om fler timmar på dygnet. Hinna? Inte hinna? Prioritera? Inte prioritera?

Jag vet att jag snart får krupp i denna stad och det kommer en tid när det är dags att lämna för gott. Tiden är snart inne, jag vet bara inte hur jag ska ta mig vidare. Jag lever stabilt och tryggt men behöver en push i rätt riktning. Hur? Var? När? Ja det är det jag inte vet.

Men det kommer, allt tar sin tid och nu är jag bara i inledningsfasen till vad som komma skall. Jag vet att det kommer bli så jävla bra. Frågan är bara när?
Jag fyller snart 26 år, det är dags att ta tag i livet. Jag vill inte sitta 80 år gammal och ångra alla saker jag gjorde och framförallt inte gjorde.

Det var allt. För nu.

YOUR SONGDet finns ingen bättre låt just för tillfället...


DIN OSOCIALA JÄVEL

Ja jag syftar på mig själv. Denna vecka och veckan som kommer är två veckor detta år då jag helt och hållet hängivit mig åt jobbet. Så jag ber så här på förhand om förlåtelse från mina vänner. Jag har inte ringt, jag har inte smsat, jag har inte gjort något annat än att gå från jobb till jobb, från jobb till hem och från hem till jobb. Men det är en vecka till bara...

FÖRLÅT.

Annars är vinden på väg åt rätt håll. Jag mår bättre än vanligt och mitt lyckorus i kroppen tycks aldrig försvinna. Jag är nöjd, jag är stolt, jag är lycklig.

Det var länge sen, på tok för länge sen som jag faktiskt innerst inne kände mig hemma. Jag har äntligen efter alla år av kaos, smärta och svek funnit stabilitet. Och ja jag tjatar om det, men det är så svårt ibland att förstå att det är så här det ska vara. Jag lever äntligen efter krav som är realistiska och jag blir inte längre besviken om jag mot förmodan skulle misslyckas. Man kan känna lättnad, jag känner frihet.


we belong to the light, we belong to the thunder,
we belong to the sound of the words we´ve both fallen under

HÖGLÄGE

Kom  precis hem från jobb nummer 2, himla festlig kväll må jag säga. Vi har varit som speedade dampbarn med mycket, betoning på mycket låg humor. Fantastiskt.

Det kommer bli ett inlägg a´la microblogg då mina fötter ömmar och tröttheten faller snart på. 9.30 till 02.00, ja tamifan det är ett par timmar. =)

When I see your face
There's not a thing that I would change
Cause you're amazing

NONSENS

Inte blev det något träningskort idag inte, smset jag fick 20 över nio satte igäng stressnivån till max. 5 över tio var jag på jobbet vilket är rekord då jag fortfarande låg i sängen när smset plingade till. Måste notera att jag även har 25 minuter att gå till jobbet.

Min tanke imorse när jag vaknde till var att ta en sväng förbi badhuset, köpa kortet och sen gå till jobbet jag började ju inte för ens tolv. Men ikke, det blev ej så.

Nästa inplanerade plan dit är fredag. Då ska jag komma iväg. =)

Nu jobb, ons-lör 9.30-18 och 18-22.30. Kommer bli grymt. Usch vilket ointressant nonsens det blev, bäst jag går och lägger mig! Puss

IMORGON

Då står jobbet på schemat, dock är jag inte schemalagd men kommer ändå in och jobba undan lite grejer. Efter det blir det en promenad till Hjortensbergsbadet för inköp av friskvårdskortet, det är nu dags att göra slag i saken och verkligen komma igång. Det är på tiden! =)

Hittade massa roliga pass och grejer på deras hemsida så det här kan nog gå vägen. =)

Det blir ett kort inlägg nu, det är dags för dusch och snart sängen. Batterierna är laddade, nu kör vi!

OFF DUTY!

Jag är idag ledig och jag ska aktivera mig själv med ingenting. Det ska bli så jävla underbart! =)

IT´S A MOMENT OF TRUTH

Ibland tänker jag. Ja det var meningen att jag skulle låta blond nu, att jag skulle göra en vanligt Janet, att jag skulle driva med mig själv. Hamnade plötsligt i ett tillstånd där jag faktiskt tänker på varför jag överhuvudtaget lägger enregi och ork på något så vanligt som en blogg. Alla har en eller alla har någongång haft en och alla kommer med all säkerhet någon gång i framtiden ha den och med det menar jag varför jag fortfarande håller på.

För det är ju inte så att jag skriver om de mest väsentliga sakerna heller, jag går till jobbet, jag går hem, jag går till jobbet och sen var det lite party och sen jobb igen. Men samtidigt som jag nu sitter här och skriver en massa babbel så kan jag bara inte sluta. Jag loggar fortfarande in varje dag, kanske för att jag då tror att jag ska få inspiration till något fyndigt inlägg som miljoner människor ska ta del av. Men nej, det är inte ofta som inspirationen finns där men när den väl gör det, ja då jävlar. =)

För att börja med söndagsuppdateringen så måste jag säga att jag har hamnat i ett nytt workmode, jag går till jobbet varje morgon med ett stort leende på läpparna. Du undrar säkert hur det är möjligt men det är fan sant. Nu på helgerna har jag också jobbat lite extratimmar och jag bara älskar det.

Måndag och Tisdag, två bra lediga dagar som innebar shopping och en fika med Swantej. Mycket trevligt att fika med gamla kollegor.
Onsdag och Torsdag, jobbar på som vanligt och hínner med kaffepaus på både gamla och nya jobbet.
Fredag, ja vad ska vi säga om fredag. Jag låter fredagens bravader vara osagda men kan ända berätta att jag inte mådde vidare bra när jag gick till jobbet vid nio dagen efter. Men kul var det...
Lördag, jag var tvungen att dränka mina sorger och köpte mig en Iphone4. Mina sorger är fortfarande kvar men jag ha en förjävla snygg telefon. Och kvällens arbete bakom baren gick grymt förbannat jävla bra, jag gick hem stolt över min insats.
Söndag, alltid denna söndagsångest. Ännu en vecka har gått och en ny ska startas. Jag har jobbat, promenerat i spöregn och varit hungrig hela dagen! Och jag har försökt jailbreaka mina gamla iphones, det gick inte. HUr jävla svårt kan det va?

Ny vecka. Kommer bli grymt.
Storshopping på Apoteket

Kamera även för självporträtt fanns med i 4:an, snälla ignorera mitt skatbo till hår som förstördes i det ack så vackra regnet ner till jobbet idag och min lätt slitna uppsyn. Ibland då funkar inte ens smink.Ja det är fan sant!

TUSEN SPÄNN ELLER

wow, klockan närmar sig tre och jag är fortfarande vaken om än så lite ostadig under fötterna. Jag börjar jobba 9.30 imorgon, jag kan säga på en gång att jag inte kommer må bra! =) Men men det är väl så livet ser ut ibland.

Jag har haft en fantastisk kväll. Det var så värt det. Jag behövde det här. På riktigt.

Imorgon är det jobb 9.30-16 och sen 22-03. Det kommer bli så jävla grymt. Puss

THANK GOD IT´S FRIDAY

Jo men visst, jag känner att det är dags för en fredagsfylla. Det vara länge sedan min hjärna var i så stort behov av lite alkohol. =)

Jojo men javisst. Det får fan bli så! =)

BEDÖVAD

Jag har hela dagen proppat mig full av värktabletter för att överhuvudtaget kunna få en fungerande dag. Vaknade i natt med stora problem att svälja, det gjorde så ont så jag nästan satt och grina, ja jag tycket verkligen synd om mig själv sådär alldeles ensam och enslig mitt i natten. =)

Det var inte ett dugg bättre i morse så jag knallade ner till jobbet och gjorde första stoppet på Apoteket. Alvedon, Ipren, Strepsils, Zyx och ja allt som skulle lindra min smärta. Och det gick.

Halv tolv fick jag i mig lunch på Fika med min underbara vän S. Välbehövligt och supergott. Fortsatte senare att jobba, dagen gick en aning sakta men jag har en svag aning om att det var för att jag inte kände mig helt hundra.
Så kan det gå..

I övrigt mår jag bra, svackade lite ikväll men jag tror att det kan bero på feberyran. =) Jag ska iaf krypa ner i sängen och bara sova bort allt.

All I ever want

I HAVE A DREAM

Härliga underbara Stockholm. Har nu spenderat dagen i vår älskade huvudstad, jag ska fan flytta dit. Hann med lite fika med gamla kollegor och det var fantastiskt härligt. Tänk er en sommar i Stockholm, ingen vet vem du är, solen strålar på uteserveringarna och ja vad fan som helst.

Nej nu gör vi slag i saken...

BILDCHOCK

Idag var dagen som jag la in bilderna från nyår. Jag säger bara wow och jag säger nu att jag nästan är glad över att batteriet i kameran tog slut. Vissa bilder kommer inte ens att publiceras eller överhuvudtaget läggas ut på internet då detta kommer förfölja oss i all eviga tid. Så ni får alla nöja er med att se en del av dem här...
Det blev ett jävla bra nyår! =)

DU ÄR FÖR SNÄLL FÖR DITT EGET BÄSTA

Ibland tycker jag synd om människor. Underbara människor som får stå ut med onödigt mycket i sina liv bara för att de har en personlighet som går att utnyttja. Människor som är för snälla för sitt eget bästa och som tänker mer på andra människor än sig själv. Nu menar jag inte att man ska vara extremt egoistisk och bara tänka på sig själv utan att man i vissa utvalda situationer faktiskt måste säga nej till dessa människor.

Idag är en dag som jag faktiskt tänker på dessa vedervärdiga mäniskor som faktiskt sysslar med sådant, som förstör och manipulerar och faktiskt inte tänker på vad det är man har. Eller har haft! Man har en chans, ibland kanske två. Men att uttnytta det tillfället för att man är dum nog och inte tar hand om det första gången då är man inte värd en andra chans. Då är man inte ens värd en vänskap. Då får man helt enkelt skylla sig själv.

Herregud vad jag känner mig irriterad. Ja faktiskt, ibland kan det vara bra det också. Känns skönt att man snart ska gå och lägga sig. Ser fram emot en fantastisk fredag imorgon. Middag och utgång står på tapeten, det var ett tag sen och jag känner mig värd detta efter en månad intensivt arbete.

Fokus denna månad ligger även den på jobbet! Den dagen det dyker upp någon som är värd att prioritera, då kan jag med all säkerhet säga att prio ett blir du. =)

2011 har startat fantastiskt bra och jag vet att det bara kommer att bli bättre! =)Bildkälla!

DET GÅR BRA NU!

Ja jag vet att jag tjatar men jag kan inte sluta tänka på hur bra livet egentligen kan vara. Jag gick från botten till mitten till botten igen och nu klättrar jag uppför stegen i ett rasande tempo. Jag har redan passerat hälften och har inte långt kvar till toppen. Det känns fantastiskt.

Att så lite kan göra så mycket. Visst saknar jag restaurangbranschen och det är därför jag gör ett par inhopp då och då. Jag saknar gamla kollegor framförallt.

Idag gick det fantastiskt bra och det var jävligt roligt. Dagen kan man sammanfatta som fantastisk. =)

Men nu är det dags att sova och imorgon är det ju röd dag så jag är ledig. Jag bara älskar mitt nya jobb!

Tack och godnatt!

Läsglädje!

I det stora hela en väldigt bra dag! Promenad gånger 2 = Check. Godis tyvärr också check på den. Men vad ska man göra...

Sitter just nu och söker lägenheter, har insett att min lägenhet är i minsta laget. Det har funkat så bra de senaste åren när man varit iväg, men nu när man kommit hem för en längre tid så är det dags att byta upp sig ett par kvadratmeter. Jag hoppas verkligen att jag får en snart. Det är inte det att jag inte trivs nu, det känns bara så litet.

Efter jobbet idag fick jag även hem mitt paket med böcker, äntligen! Där talar man om lycka. Jag har nu i mitt bibliotek 12 nya böcker som bara väntar på att få sina blad vända. =)

Jag är i himmelriket.

Dags att sova, en nya dag väntar imorgon!

KÖLDCHOCK!

Sådär ja, då var man helt inne i januari, man har börjat jobba och det har blivit svinkallt igen. Hade en svag förhoppning om att det skulle hålla sig runt nollan, då brukar man ju klara sig ganska bra men jag tror att det kommer bli en till köldchock innan det är dags att hänga in vinterjackan.

Nu är det dags för frukost, sen jobb. Vi ses!

I HAVE A DREAM

Mamma mia, filmen som gör mig en aning mera lycklig än jag var innan. Sådär töntigt jävla underbar film. Jag bara älskar det.

Jag satt och tänkte förut på det där med nyårslöften, att varje år lova och lova och sen bara känna besvikelse när man inte håller dem. Hmm jag ska inte lova något men jag kan lova att jag kommer göra allt för att detta år ska bli fantastiskt.

Det finns saker jag borde göra typ som att sluta röka, inte för att jag måste utan för att jag vill och behöver det, typ börja träna inte bara för att jag borde utan för att faktiskt må bättre. Ja jag kan hålla på i evig tid men tankeverksamheten flödar och jag vill att detta år ska starta så bra som möjligt! =)

2011
Jag hoppas och önskar att du för med dig en större lägenhet, en bil, en par schysstare ben och en själsfrände. Jag hoppas också att jag under detta år får känna lycka, närhet och kärlek på riktigt. Och sist men inte minst hoppas jag att jag en dag kan visa mina underbara vänner hur tacksam jag är för att de finns i mitt liv.

LONG TIME NO SEE...

Nr 53;
Att se en Victoria´s Secret Fashionshow live.

1.1.11

Första dagen på det nya året. Känns helt otroligt att ett nytt år har börjat och ännu ett år har gått. Tiden springer iväg och jag tror att detta år kommer gå lika fort. Vi är i våran bästa tid och det gäller att uppskatta allt, även det lilla som kanske inte annars ägnas så mycket tanke.

Som igår, det var mitt första nyår hemma på väldigt länge och jag fick möjligheten att spendera det med människor jag tycker väldigt mycket om. Jag hade en alldeles uderbar kväll/natt/ tidig morgon. Maten var superb, sällskapet outstanding och bubblet, ja det var helt otroligt.

Jag hade med andra or en väldigt lyckad kväll och jag hoppas alla andra också hade en lika bra kväll som jag hade.

I och med allt bubbel igår så har jag varken lagt in bilderna i datorn eller ens orkat titta på dem, men jag lovar att det kommer några godbitar så småning om. Själv måste jag nu slita mig från soffan och faktiskt börja tänka på lite mat. Det är dags för middag!

Åter igen GOTT NYTT ÅR.

Puss
RSS 2.0