DAYTIME

Sucks.

Nja kanske inte så drastiskt men jag är verkligen inte en dagspass människa. =) Jag gillar kvällar, jag gillar lediga dagar. De är inte speciellt många den här sommaren och jag hoppas ni förstår. Om jag gillar det, nja det blev inte riktigt som jag tänkt, men bara att gilla läget. Jag har ett jobb och jag får helt okej betalt. Imorgon ska jag iaf få sola lite!

Sista avsnittet nu, sen är det detox som gäller. Mindre serier, mer träning. Jajjemen inspirationen flödar.....

JUST TWO DAYS AGO

Vaknar sakta men säkert till liv efter helgen. Det är inte lika mörkt och ja det känns nog nästan som vanligt igen. Depp hit och depp dit, ibland så måste man även om det är tråkigt så in i helvete att ransaka sig sjäv och faktiskt tillslut ändra på det som inte känns ok.

Nu jobbvecka startad, dagspass hela veckan, ingen rose och jag är osocialast i världen. Just the way i like it. Jag rings med mina bästa, får en dos av energi och sen lever jag i en bubbla här hemma. =) På ett sätt snäppet sjukligt men på ett annat helt jävla underbart.

Mailade på en lägenhet i Stockholm idag. Framsteg. Jag är stolt. Har inte några speciellt stora förhoppningar men va fan jag gjorde det iaf, och jag fick svar. Hyresvärden, you got mail!

En sak till, jag ska bekänna, jag ska skämmas ett bra tag, jag ångrar mitt köp, jag har beställt en sådan där onepiece. Fy fan, jag skäms samtidigt som jag längtar till hösten så jag kan krypa upp i min fina lilla dress och bara mysa. Men men nu har jag iaf bekännt mina synder.

Väntar fortfarande på svar!

Veckan som gått, midsommar, en helt vanlig torsdag och en helt underbar söndag finns nu i bildform. Från mitt hjärta min blomma iPhone. Here they are....


TIME TO SLEEP

Fortfarande förvirrad, fortfarande konfundersam, fortfarande trasig, fortfarande missförstådd, fortfarande trött, fortfarande allt.

Ja säg till mig den dagen då allt kommer bli enkelt, trivsamt och fantastiskt. Jag ser fortfrande hål av mörker omkring mig, det läskigt när allt annat går så jävla bra.

Jag är fortfarande bitter.
Jag ska sluta blogga.
Jag ska ta mig i kragen och ge upp.
Jag ska fokusera på viktiga saker istället för att slösa energi på dåliga saker.

Jag har haft en hemsk helg, det är bara så det är.

THE STORY

MIDSOMMAR

Jag har nu helt klart fått reda på varför jag alltid annars jobbar midsommar. Midsommar är röv. Jag hatar midsommar.

Det är en överskattad skithelg och jag hoppas jag får jobbar alla framtida midsommarhelger. Bitter, nej inte det minsta, midsommar är bara inte min grej och det kanske enbart beror på att jag inte dricker järn. Kanske.

Den här kvällen slutar nu med att;

1, Jag kommer aldrig i hela mitt liv igen använda en klänning.
2, Jag är glad att jag inte drack järn vilket betyder att jag kunde gå med mina ben hem till Stenkulla och slapp sitta kvar i taxikön. Du har plats 13 i kön.
3, Someday!

Jag hoppas ni har haft en fantastisk midsommar! =)

RAINDROPS

Det regnade som satan imorse runt 6 och det var lite väl tidigt för att gå upp då! Dock är jag glad att det regnar idag och inte imorgon. Men som alla andra år lär det ju äskerligen regna imorogn också.

Det var fint förra året, varför inte göra en favorit i repris kära vädergud? Du skulle göra många människor nöjda då!

Värsta dagen på året, ja vi får väl se vad som sker idag. Ska vara kaos från morgon till kväll tydligen. Ha ha ja det känns ju fantastiskt. =) Jag tror det kommer vara som en riktigt bra fredag och dem klarar vi ju alltid annars, så varför inte nu!

Fick en bra lön iaf, för att ha jobbat 60 timmar så var det helt okej. Jag är nöjd. Men nu dags för jobb, puss!
Dagens låt! =)

INSPIRATION

Åh hittade genom första sidan en hemsida med bilder to die for. Helt jävla sjukt, tjejen är 18 år gammal och har redan gjort sig ett namn inom bilden värld.

NIRRIMI gå in och kolla, jag önskar ibland att jag var mer kreativt lagd. =)

Midsommarveckan hitills har fortfarande inte varit kaosartad, kan kanske ha att göra med att jag är van med högt tempo, mycket att göra och att ju mer effektiv man är ju lättare blir det. Men men vi får väl se imorgon. Klarar jag detta, klarar jag tamifan allt.

Ganska likt restaurangbranschen ändå, typ samma fast ändå inte. =) Ja jag tror ni hajjar grejen.

Lika mycket svammel som alltid, det är dags för tröttmössan här att gå och lägga sig! Det kan nog kanske behövas! =)

Nu är det äntligen mina, saknar två champagner sen är samlingen komplett! =) Vinet ska enligt de som testat det vara nästintill odrickbart, men va fan flaskorna är fina iaf.

GOD MORGON ELLER GOD FÖRMIDDAG?

Ja jag säger morgon iaf, spelar egentligen inte någon roll när man vaknar, för mig är det alltid morgon även om det så bara är i 5 ynka minuter. Lever fortfarande som en sömngångare, trött och seg och kommer aldrig riktigt igång. Om det har att göra med att jag varit ledig eller bara jobbat 4 timmar ja det vet jag inte. Dock vet jag att värsta dagen är imorgon, det ska bli så härligt att jobba hela dagen. =) Jag lär känna att jag lever iaf!

Har returnerat mina skor nu och förhoppningsvis får jag ett par nya som är ok. Det sved i hjärtat och jag ville så gärna hitta en lösning på skorna så jag skulle kunna ha dem men nej. Det var ett hopplöst fall. Jag hoppas det andra paret är bättre. =)

Har shoppat en hel jävla massa senaste tiden, jag blir galen. Igår var det befogat iaf eftersom jag på något konstigt vänster fick en allergisk reaktion av mitt smink, hello redface. Stora fina röda cirklar i hela fejjan var kanske inte något som jag strävade efter när det var dags för mig att lämna mitt hem. Men men nytt smink är nu inhandlat och ska nu äntligen testa IDs mineralsmink. Ska tydligen vara det bästa och jag hoppas på underverk nu! =)

Dags för piff, jobbet väntar!


Hittade en artikel på Aftonbladet. Och jag som alltid varit skraj för att ploppa ett barn till världen någon gång i framtiden. Stackars stackars tjej!

LATE NIGHT SHOW

I natt igen. Jag blir fan galen.

Idag är det iaf inte massa framtidstjafs som gör mig sömnlös, idag är det nog inte något speciellt alls faktiskt. Lite lättad är jag, kommer bli en bra vecka. Mycket jobb men en fantastisk helg.

Jag vill att det ska bli fredag så jag kan ha min nya fina prickiga klänning... =)

Nä nu är det mest värdelöst svammel som fyller min sida, det är uppenbart väldigt tråkigt att läsa så jag ska bespara er tiden att fortsätta läsa. Goodnight Sweetheart!!

LEDIG MÅNDAG

Åh fick en ledig måndag ändå. Som jag längtat. Jbbet ringde imorse och frågade om jag kunde vara ledig då vi var så många och jag är ju inte den som är den. Såklart jag kan va ledig.

Midsommaroutfiten är härmed klar, gick ner till Mariana på JC och fick världens hjälp. Hon plockade fram massa fina klänningar och jag provade och provade men inget kändes riktigt ok. Då plockar hon fram en prickig klänning, jag utbrister förskräckt att jag är fan inte en prickig tjej. =) Men ack så fel jag hade, den satt som ett smäck. Åh den är ljuvlig och jag känner mig så fin.

Skorna var också fina, inte lika mycket kärlek som de andra men fan jag gillar dem allt.

Idag har jag varit such a girly girl. Det är knappt så jag tror det själv. Chokladglass och 90210 det kan fan inte bli bättre. Känns nästan lite pinsamt att säga men jag är fast i intriger deluxe, krossade hjärtan och svek. Nästan lite som Nyköping faktiskt...HUGGER I STEN

Har kommit in i en period där Lars Winnerbäck går på spotify dygnet runt. Det var länge sen hans lista spelades men fan va han är bra.

Det är måndag idag, sovmorgon deluxe efter en sömnlös natt. Hade ju väldans tråkigt i natt när jag inte kunde sova, men vad ska man göra?

Ska idag på jakt efter en midsommaroutfit som nu inkluderar skor också. Om jag känner mig själv rätt så kommer det ju sluta med att jag kommer i jeans iaf. =)

Blir det regn? Blir det sol? Det typiska midsommarvädret är ju regn men man kan ju hålla tummarna för sol så man slipper frysa sönder en kväll i juni. Det är ett dilemma det här med kläder. =)

Längtar som fan till den 18 augusti, jag ska till Malta och gå på strippklubb. =) Haha kommer bli en helt underbar resa!

Ja Malta ser ju inte så pjåkigt ut...

SLEEPLESS IN NYKÖPING

Som vanligt nattetid är jag vaken, kan inte sova. Varken trött eller särskilt pigg, bara sömnlös.

Tankarna mal på som vanligt när det närmar sig kväll och jag kommer på mig själv med att tänka på saker som jag egentlogen inte behöver tänka på.

Två veckor innan svarsdatum tänker jag dag som natt på om jag kommer komma in på skolan. Lättast hade varit att ta det den dagen svaret kommer. Men varför göra det lätt när man alltid kan göra det svårt för sig? Jag känner mig ibland som en patetisk människa som analyserar för mycket och oroar mig i onödan. Vad gör det om jag inte kommer in? Det är ju bara ett tecken på att det kanske är annat jag ska syssla med. Men om jag kommer in då, är det verkligen "rätt"? Vill jag verkligen det här?

Det kallas tvivel, det där som stör.

Ibland känner jag även att det nu för tiden alltid är så mycket stress och press och man måste det och man måste det. Måste är ett jobbigt ord och det gör mig fantastiskt stressad.

Har insett att jag missbrukar ordet fantastiskt. För ofta, alltid, minst 20 gpnger om dagen. Men jag gillar ordet, jag tycker det är fint och jag gillar att använda det. Det är ett helt fantastiskt adjektiv. =)


MALTA HERE WE COME

Tog en förtjusande sovmorgon till hela 14.00, välbehövligt och bara skönt. Kan vara lite så att jag faktiskt behövde det. Tog ett tag innan jag jag ens kunde erkänna att jag var slut som artist. Jag lovar och svär att framöver ska jag försöka tänka lite mer på mig. =)

Har söndagsfikat hela eftermiddagen med Emilie över telefon, vi har spanat midsommaroutfits, snackat skit och planerat resa. Under tiden har jag rökt ett paket cigg, druckit 18 koppar kaffe och bara njutit av min lediga söndag. Ett par timmar senare blev jag guidad genom RyanAirs hemsida så den 18 augusti lämnar vi Sverige för en skön weekend på Malta. Det kommer bli så jäkla grymt och jag längtar som fan.

Den 24 hoppas jag att jag börjar skolan uppe i Stockholm. Jag håller båda min tummar...

Har beställt skor på fyllan också, svarta fina högklackade skor. Helt fantastiska och det var kärlek vid första ögonkasten. Jag blev kär på riktigt MEN såklart ska det vara fel på dem och ena skon hade en rem som var längre än den andra. Jag gråter en skvätt av sorg, det var verkligen ett par fina skor. Så mission inför midsommar är nu både skor och klänning!

Det är dags att avsluta denna söndag! Den har varit grym på alla de sätt och vis. Påbörjar världshistoriens värsta jobbvecka nu.

BROKEN BUT ALIVE

Ja så kan man säga. För tillfället så trött så jag grinar, men om det är av trötthet ja det har jag inget svar på. Kan lika gärna vara sorg. Kan lika gärna vara smärta. Kan lika gärna vara uppgivenhet.

It´s only life.

Hade ett jävla röj på jobbet idag. Fy fan vad kul. Äntligen! I love it.

Väntar fortfarande på svar. Jag hoppas på JA för då äntligen kan man få en en ny start, ny stad och nytt ja allt.

Behöver 30 lax till ett par nya bröst också, på tal om annat. Lite silikon har ju ingen dött av. =)

Ska lösa världsproblem med Emilie imorgon. Fy fan så härligt. =)

Fick en bild på min kära lilla skatt idag, mitt hjärta smälte och han fick mig på fall redan nu. Vilket underverk. Jag är så glad, så lycklig, så stolt att ord inte kan beskriva känslan.


This second chance I know won't last
But it's OK, got not regrets
And I, I feel the end near, I'm no fool
Getting closer
But I'm doing what I should

I've been drowning in sorrow
Chasing tomorrow, running away
Now you're crossing the borders


DREAMS

Åh ibland när mina fina dagdrömmar bara dyker upp så tänker jag på hus!? Ja helt sinnes egentligen men jag drömmer om hus, ett fint hus, som jag har köpt och som jag vill bo i. Ja gärna dock inte själv.

Så konstigt ändå att just jag tänker så. Jag borde väl ändå kanske hitta en större lägenhet först! =)

Tvätt strax klar, nu väntar gymmet, som jag längtat!

SOL VIND OCH VATTEN

Det är så typiskt att man en dag som denna med strålande sol och varmt och härligt väder alltid bokar in inomhusaktiviteter a´la tvättsugan. Jag ser verkligen fram emot att de närmaste timmarna spendera tid i en varm tvättstuga tvättande mina kläder som jag har smutsat ner. Under vinterhalvåret är det ingen fara men så här nu under sommaren är det en aning svårt att motivera sig.

Ska tillbaka till gymmet nu efter en månads semester. Jag tackar fortfarande Kristian som ringde och påminde mig om mitt medlemskap, det hade ju jag helt enkelt glömt bort. =) Men nu är passen inbokade och klara och jag ska dit. Om jag så bryter ett ben eller blir sjuk eller ja vad som så ska jag dit. Jag måste, jag vill och jag behöver.

Det här med Beach 2011 kan vi ju skippa, så jag ser lite mer långsiktigt på det hela och siktar på Beach 2015 istället. =) Kanske lite mer jag?

Dags att ta tag i dagen, den bara flyger iväg. Ska hinna med att jobba lite ikväll också, kvällsplock utan glaskross idag kanske. =)

GLASKROSS DELUXE

Vaknade helt utan anledning kl 8 imorse, tvärpigg och utvilad vilket för sig var hur skönt som helst men 8? Kom igen nu! =)

Klockan tio var jag typ redo att åka till jobbet då hade jag fan hunnit göra matlåda, käka frulle, duscha och fixa, dricka kaffe, rökt en eller flera cigg, facebookat och läste en hejdundrandes massa bloggar. Bra morgon får man nog allt kalla det.

Måste ju kanske inflika lite snyggt där att det där väldigt sällan händer i mitt liv då jag mer än gärna sover på morgonen, stressar runt som en hyena och attackcyklar till jobbet.

Har fått en jävla massa jobb i juli också så man kan säga att jag snart kommer att bo heltid på systembolaget här i Nyköping. Det känns sjukt jävla bra och har fått en massa kvällspass vilket passar mig utmärkt = bonus på kortet!

Dagen idag har iaf varit bra, lagret är packat från golv till tak och det är lite av en röra där inne. Pall efter pall efter pall så långt ögat kan nå och idag var det nog en aning svårt att ta sig fram till bakdörren till och med men vi har ju en av de värsta veckorna framför oss. Midsommar here we come! =)

Så snälla rara Nyköpingsbor;

Nästa vecka har vi öppet 4 dagar, måndag, tisdag, onsdag och torsdag för att vara extra tydlig. På måndag kommer butiken vara välfylld och lugn vilket beyder bra service och man får det man vill ha. På tisdag ungefär lika.
På onsdag däremot kommer det vara mera folk i butiken, vi fyller upp det som finns, letar som galningar på lagret och gör allt för att du ska få vad du vill ha på midsommar.
MEN PÅ TORSDAG, då kommer det vara kaos, det mesta kommer ta slut, du kommer inte få vad vill ha till midsommar och lagret kommer eka tomt. Så för att du ska slippa bli arg när du kommer på torsdag klockan halv sex och finner att butiken är tom så rekommenderar jag dig att handla på måndag eller tisdag.
För din egen skull alltså! =)

Du slipper; pusta och stånka och stöna, gnälla, bli arg, sprida negativ energi, skälla ut oss fastän vi gjort allt i vår makt för hjälpa dig och du slipper spendera midsommar helgen med orden; Varför gick jag inte dit i måndags för? ringandes i öronen! Tack på förhand! =)


En helt vanlig dag på jobbet...Det fick bli dessa underbara påsar istället för Rosé!


JAG HADE GLÖMT...

I am the wilderness locked in a cage
I am a growing force you kept in place
I am a tree reaching for the sun
Please don't hold me down
Please don't hold me down

I am a rolling wave without the motion
A glass of water longing for the ocean
I am an asphalt flower breaking free but you keep stopping me
Release me
Release me

I am the rain that's coming down on you
That you shielded yourself from with a roof
I am the fire burning desperately but you're controlling me
Release me
Release me

UNDERVERK

Ett underverk är fött. En bebis har kommit till världen. Jag är så stolt över min allraste allraste käraste vän att jag nästan blir tårögd. Jag hade dock fel, jag trodde det skulle bli en tjej men lika lycklig är jag för det.

Jag spaltbloggar för lite fast att jag egentligen tycker det är roligare.

Har inte varit på gymmet sen den 18 maj. Jag har försökt intala mig själv att det bara är två veckor men det var tydligen hela fyra veckor sen.

Försöker få min tid att gå ihop, jag vet bara inte hur.

Har fortfarande inte läst ut Bingos biografi vilket är väldigt konstigt då det bara brukar ta ett par timmar men jag är väl helt enkelt för trött om kvällarna.

Jag har blivit roséfet. Usch.

Jag väntar fortfarande på svar från skolan. Att det ska ta så lång tid....

Ska försöka övervinna min fobi för att svettas offentligt så att jag kan börja gymma på riktigt.

Har helt glömt av min bildbehandlingskurs. Typiskt.

Måste se till att få ordning på alla dagar så jag slipper känna mig så stressad. Det är viktigt.

Dagdrömmer som fan nuförtiden, mer än vanligt, som ett sätt att fly bort verkligheten och bara slappna av. Kanske kan va bra ändå! =)

Jag har gjort matlåda till imorgon med tillhörande frukt som efterätt. Jag är stolt som fan och jag kan ärligt säga att det var helt ätbart. Bra jobbat Janet.

Mötte en gammal vän med en ny vän, jag blev en aning avundsjuk vilket var välfigt konstigt. Men va fan man är väl bara mänsklig.

Blev fin i håret idag så nu har jag hår istället för barr, i en fin mörk nyans just the way i like it.

Jobb resten av veckan så jag går och sover nu!


Att stanna mitt i powerwalken bara för att fota sina skor som ett bevis på att det faktiskt har ägt rum är eventuellt ett bevis på att jag blivit knäpp eller helt enkelt bara så man gör? Jag röstar för att det är så man gör.

PW

Min lilla ack dock ganska snabba powerwalk gick fint, som vanligt blev skavsår och blåsor trots plåster en obehaglig upplevelse efter halva vägen. Jag blir så trött.

Fortsatte ändå och sitter nu och pinas med skadade fötter.

En diskussion som gäster och andra inte vinner är diskussionen om att kunden alltid har rätt. Jag är helt emot det och det finns tillfällen när den "lagen" faktiskt inte gäller. Det är en stark fråga om respekt gentemot varandra och faller den från en sida så blir det ju tyvärr trubbel. Hittade en sida där man kan ventilera, diskutera och bara förvånas över hur vissa människor behandlar andra. Surfa in på denna sida och bara läs.


PLING

Ett sms kvart över tre väckte mig till liv en kort stund, min älskade Jenny på väg in med magen i vädret. Kanske, kanske är det nu klart? Ingen vet, men jag hoppas! Det kommer bli en tjej! =)

Nu är det dags för en redig powerwalk då jag inte ärat gymmemt med ett besök på tre hela veckor. Fy fan jag är så jävla lat! Men men det här är bättre än inget och det känns lite skönare att gå utomhus!

Så vi hör lite senare. Ok?

I DON´T HATE MONDAYS

Eller nja kanske en aning. Det känns som att måndagar även dem ska vara röda så man har tid att återhämta sig ordentligt.

Nyss hemkommen från ett monsterpass på jobbet. Då det har varit ordentligt slut på grejer sen i fredags efter studenten så hade vi idag cirka ett ton varor att pricka av, palla av och köra ut i butiken. Det kan liknas som ett svettigt gympass. Det här med dåligt samvete för att man inte hunnit med att gå till det där förbaskade gymmet det är som bortblåst en dag som denna. Imorgon kommer det lika mycket till, och på onsdag, och på torsdag och ja jag tror ni fattar vinken! =)

Imorgon ska dock mitt barr till hår få sig en helt underbar förvandling, utväxten ska bort, håret ska klippas och bli fint och allt detta hos vår helt underbara frisör Linda. Kommer inte bli någon jättförändring då jag gillar att mitt hår är långt, men alla kluvna toppar ska dock bort. Senast jag var där var nog i höstas, shame shame on me. Men men imorgon är det dags iaf och det är tamifan på tiden.

Om jag ska orka ur sängen imorgon bitti ganska tidigt för en skön powerwalk så är det dags att sova nu!

Puss på du!
En aning bilder från Cissis födelsedagsmiddag igår och såklart fastande en egobild i kameran som vanligt...

DESTRUCTIVE

Japp, tankarna alltså. Precis som vanligt finns de och maler på som om det är så det ska vara. Det finns inget jag kan göra och jag intalar mig själv hela tiden att sluta tänka på ordet OM. Just nu är det nog mitt största issue.

Nog talat, söndagen började med en helt utomordentlig sovmorgon. Jag var mer än värd denna och har inget dåligt samvete längre för lediga söndagar. Det är från och med nu min dag i veckan när jag bara tänker på mig.

Dock var det inte en söndag i egoistiska tecken utan en söndag i Cissis tecken. Vårat hjärta fyller 25 och det firade vi med en god middag på Rökeriet i goda vänners lag. Mysigt, gott, soligt och framförallt trevligt. =) Ibland önskar jag att man firade sina födelsedagar två gånger om året. Det hade ju varit mycket trevligt.

Har spenderat kvällen i soffan med film. Ikväll blev det Water for Elephants. Vilken film, så mysig och fin. Dock inte den action som jag faktiskt egentligen föredrar men den funkade bra en söndag som denna. Tänk er The Notebook på en cirkus. =)

Bra dag, bra kväll. Back to Bingo, jag är helt facinerad.


Bildkälla

RÖKERIET

Hade premiär på rökeriet igår med några av mina allra bästa. Bra kväll, bra mat och gott Rosé. Det var en helt fantastisk start på en jobbkväll och jag gör gärna om det igen. =)

Helgen har som vanligt varit bra, faller dock då och då ner i avgrunden med på tok för mycket hjärnverksamhet. Då jag fortfarande inte förstår eller rättare sagt vill förstå så är det kanske sånt man helt enkelt bara får leva med.

Väntar, väntar och väntar nu på antagningsbeskedet. Jag hoppas så innerligt men med dessa höga antagningskrav så får jag helt enkelt räkna med att jag kanske inte kommer in. Det är svårt att stå ut och visa sitt allra bästa på en gruppintervju med 5 stycken andra och om en av tre kommer in så är det ju bara 2 av oss som var med i torsdags. Och av oss 6 tyckte jag alla passade hur bra som helst. Jag vet att jag har gjort mitt allra bästa men besvikelsen kommer vara stor.

Nu dags för fix inför kvällens middag på hör och häpna Rökeriet. =) Vi firar Cissi som fyller 25 imorgon! =)

DÅ VAR DET LÖRDAG IGEN!

Veckorna flyger fram och det går förbannat jävla fort. Snart känns det som att sommaren kommer vara över och det blir kallt med regn och rusk. Innerligt hoppas jag det avstannar så att man hinner få njuta av sommaren! =)

Jobbet gick överförväntan men jag var trött, tröttare, tröttast! =)

Peppar järnet nu inför en fantastisk lördag. It´s gonna be crazy!

Middag på Rökeriet ikväll med ett gäng helt fantastiska brudar! Blir en bra start tycker jag! =)

UP YOURS

Idag måste ha varit idioternas dag, dagen då enbart alla puckon gick ut.

Det är ju synd att jag inte dricker järn för jag är i så jävla stort behov av ett just nu!

Era as. Jag hatar er.

SJUNG OM STUDENTENS LYCKLIGA DAR

Det är studenternas dag i Nyköping idag. Hela staden är belamrad, vägar är avstängda och man hör de på flera mils avstånd. Jag är glad för deras skull! =)

Fikade nere på staden idag, hann med kaffe, prova jeans som satt sådär och snabb lunch innan det var dags för den årliga kortegen. Ha ha det är hela 8år sedan man själv stod på flaket skrålade, söp och bara var lycklig. Det är fan vad tiden går fort!

Liten powernap innan det är dags för jobb!

ROSÉ

är en dryck från helvetet.

Förtär den aldrig. Du blir full.

Man tappar omdömet, man kan inte cykla, man har noll tidsuppfattning, man mår dåligt dagen efter, rosa kan ju aldrig vara bra liksom, man pratar för mycket och lyssnar desto mindre, man blir rund och ganska mjuk, man skickar hjärtan till folk som inte är värd det, man gör si och man gör så.

Nu ikväll har jag ju dock inte gjort allt detta så det kommer ej från egen erfarenhet (förutom cykelturen då, som jag vänligt men bestämt avstår nästa gång) men jag vet att det hade blivit så om jag ej hade tagit mig hem i tid.

Kryper ner i sängen med Bingos memoarer, ni måste läsa. Fantastisk!DAGEN I KORTA ORD

Vaknade, kokade kaffe, duschade, bloggade = sen så in i helvete.
Stresscyklade till tåget, kom 5 minuter före utsatt tid. Måste va rekord.
Tågresa i tropisk hetta
Framme i Sthlm, glömde min solbrillor hemma, big mistake!
Varmt, hett, soligt i ett underbart Stockholm.
Tunnelbana till gullmarsplan, tydligen avstängt resten.
Lost in Sthlm....
Hittar till globen via gps, var ju bara att gå åt rätt håll så fanns den där. Jag gick åt fel.
Lokaliserar den tänkta intervjuplatsen och hinner med lite shopping.
Kommer 40 minuter förtidigt bara för att, blir bjuden på kaffe.
Ett nervrak pratar alldeles för mycket under gruppintervjun. Men jag tror det gick bra.
1 av 3 blir antagen.
Hittar tillbaka till centralen fantastiskt bra. Väntar 1 timme på hemfärd, köper Bingo Rimers biografi, svinbra!
Går till spåret, spårändring, panik, hittar nytt spår, somnar på vägen hem!

Jag är fantastisk! =)

MOT HUVUDSTADEN

Tåget går 10,33. Då jag inte var riktigt sugen på buss till Gnesta och pendel/tåg till Sthlm så fick det bli så. Men men det är ju inte så att man inte kan aktivera sig där uppe. =)

Jag erkänner att jag segar, jag kommer bli på riktigt jävla sen. Fan

I HAD FORGOT

Den tropiska hetta som letar sig in i mitt lilla kryp in under dessa tre månader. Ibland 4 månader. Den olidliga hetta man känner när det är dags att sova. Sängen klibbar, man svettas, man kan inte sova, myggor som bits för att fönstret måste vara öppet. Helt jävla otroligt att det faktiskt finns något att vara bitter för under sommaren.

Jag älskar att det har börjat blivit varmt.
Men jag sover bättre under vintern.


Täcket är urtaget bara tunna lakan kvar and I don´t like it. Men det är ju ett måste här hemma för att överleva natten utan värmeslag.

Som i Thailand fast i Sverige. Har dock aldrig varit i Thailand men jag tror att det är så här det känns. =)

Puss i pannan!

IT´S JUST ME

Efter ett gäng veckor på systemet så känner jag att det börjar gå fantastiskt bra, jag hittar, jag har koll, jag jobbar på och ja det går bra helt enkelt. Sen finns det absolut dagar då min tankspridda hjärna helt enkelt inte ska vistas utomhus.

Så när jag för 20 gången samma dag kollar schemat över dagen och fortfarande inte kommer ihåg vad jag ska göra.
Eller som den dagen när jag glömde namnet på personen som beställt lite grejer redan innan jag hunnit in på lagret och skämdes lite smått när jag för tredje gången kom och fråga vilket namn det gällde.
Eller som när jag helt enketl glömde min rast.

Ibland är jag glad att jag faktiskt kommer ihåg vad jag själv heter.

Dagen idag gick hur fort som helst och jag känner mig fortfarande sliten efter våran kväll i Stockholm, lite mat och lite sömn på det gör nog susen! =)<3STHLM BY NIGHT

Jo men visst, vi kom iväg på en härligt utekväll i den stora huvudstaden. Och det var fantastiskt på alla sätt och vis.

Rörde oss från Nyköping runt halv tre i Minis visselpipa till bil, grundade med Max, eller ja en Lyxshake a´la Max för min del innan bilen tog oss vidare mot den stora staden Sthlm.

Hittade efter mycket om och men med en gps i mobilen som funkade halvhjärtat och bara vill att vi skulle åka rakt fram, men vi kom fram till slut. Började kvällen med lite mat och vin i Kungsträdgården och sen vidare till Strandbryggan för en riktig rosékväll. Och rosé blev det, ja det var ingen brist på den drycken iaf. =)

Solen stod högt på himmlen och det vara bara på tok för jävla mysigt. Jag gillar den där staden som alla avskyr och på ett sätt kände jag mig hemma.

Några andra ställen hann vi med innan vi avslutade kväll på Soap Bar. Bra ställe, bra musik och den var länge sen jag dansade och hade så roligt. Goda vänner och Rosé är en helt oslagbar duo!

Sammanfattningsvis var det en grym måndag med inslag av blåsor på fötterna av klackar, myggbett på benen och en blå armbåge!? Ja fråga mig fan inte hur, men den är blå och den gör ont så någonstans under kvällens gång så har jag slagit i den helt jävla ordentligt. =)

Väl tillbaka i Nyköping var det dags för jobb och jag har nu helt slut som människa, fortfarande en hel del bakis, kanske lite skakig och trött är bara förnamnet. Så det är dags för vila, skönhetssömn och återhämtning. =)

Bjuder på ett axplock av bilder...

GODMORGON SUNSHINE

Idag bär det av till huvudstaden, ska bli roligt att för en gångs skull göra något annat. Jobbar sen hela veckan förutom torsdag då det vankas intervju. Wish me luck! =)

Dags för frukost och lite kaffe!

HALLONSORBET GER DÖDLIGA CRAVINGS

Vilken helt jävla underbar dag, ja jag vet att man inte får svära men nu finns ju till och med dagens svordomar med i svenska ordlistan så då borde det ju faktiskt vara så att de är till för att användas? Eller?

Dagen har iaf spenderats i solens tecken men som vanligt är jag lika rastlös som en unge på adhd medicin och fixade bara cirkus 2 timmar innan jag gick hem och powernappade istället. Att gå upp vid tio när man kommit hem kvart över fyra är inte att rekommendera. =)

Såg en grym film idag också, Limitless. Se den om ni inte har gjort det! =)

Nej nu ska jag återgå till mina nya cravings!Hade hellre sett Peter som vinnare i BigBrother 11.

DID YOU GIVE THE WORLD SOME LOVE TODAY

Det jag gillar allra allra mest när det börjar närma sig söndag är att jag är ledig på just söndagar! Det gör hela veckan lite lättare att genomföra.

Så idag gick jag upp alldeles för tidigt för min skönhetssömn och med tanke på att jag inte var hemma för ens kvart över fyra imorse. Phu, vilken kväll vi hade! MAGISKT, på alla de sätt och vis.

Har hunnit med att sola bort min vintervit hud och den börjar nu närma sig den önskade målet solbrun. Jag gillar. Jag älskar.

Annars kommer faktisk dagen gå i vilotecken, för söndagar är vilodag och det har Sverige bestämt, jag brukar dock inte innefattas i denna kategori då mina jobb som jag brukar ha inte heller riktigt passar in i det mönstret. Människor i Sverige vill fortfarande ha någonstans att äta på en söndag, för det är ju som sagt vilodag för vissa. =)

För tillfället är jag enormt lycklig lottad som för tillfället ingår i det facket, och vet ni vad imorogn är det röd dag och då är man tydligen också helt ledig. =)

Lugnet före stormen, studenfest here we come!
Mycket rosa vin har det blivit och fy fan vad helt underbart det har varit!

STUDENTFEST

Gick över förväntan, en aning skadegörelse, lite fylla men inga bråk vad jag vet och inga spyor såg jag heller. Så jag tror det skööte sig en aning ok iaf. Är dock trött som ett as och ska nu krypa ner i sängen, det är ju snart dags för jobb igen!

IT´S ONLY LIFE

Att få dricka rosé i väldans trevligt sällskap, med goda vänner, med nya vänner ja det är tamifan helt jävla underbart!

Det är dock inte lika underbart idag, jag mår som man förtjänar men tvätten blir tvättad i källaren iaf. Det är ju alltid något.

Jag skulle behöva laga mat, jag skulle behöva diska mitt mount everest till diskberg och jag skulle behöva vila, men nej jag sitter på helspänn då Nyköpings i särklass största bålgeting har invaderat mitt hem och nu försvunnit. Och hur fan får man ut en sån?

Livrädd, skräckslagen och hungrig passar jag på att skriva ett blogginlägg. Livet är då allt bra fantstiskt. Funderar lite starkt på att ta en granne till hjälp.

I en lite paus jag nu hade så har den iaf flugit sin kos och jag kan återgå till stillsamma hemliv som bakfull. Jag skriver som Therese gjorde; VAB, vård av bakfull.

INTERVJU

Oj har haft ett par hektiska dagar med massa jobb och lika mycket rosé. =) Fy fan vad jag är glad att sommaren äntligen är här.

Ikväll blir det också lite rosémys med ett gäng vänner. Kommer bli gött att sitta i solen och sippa.

Har blivit kallad till intervju inför hösten, på samma dag som utbildningen med sytemet är. Fan, why? Aja, jag får försöka lösa det bäst det går. =)

Jag vill, jag kan.
RSS 2.0