Ung och Bortskämd.

Ja det kan man verkligen säga. Efter mycket hysteri på bloggar, aftonbladet och alla andra möjliga ställen så var jag tvungen att kolla in programmet. Jag stod ut i 21 minuter sen stängde jag ner sidan och jag kommer aldrig öppna den igen.
Vansinnigt, skamligt och sjukligt.

Det här kan vara det värsta jag sett ever.

Programmet. om ni inte sett det, handlar om 10 bortskämda ungdomar som fått allt serverat på silverfat av sin icke så smarta curlingföräldrar. Nu är det inte tal om bortskämdhet så som att de får mycket presenter eller att de får vissa saker betalda av sina föäldrar. Det här är bortskämdhet när den är som värst.
Föräldrarna städar, tvättar, hämtar vatten, gör frukost på sängen varje morgon, de betalar allt, städar deras rum och de lever som betjänter till sina egna barn. De har inget jobb, de vet inte vad en diskborste är och en tvättmaskin är som rymdfysik på månen. Sjukt!

Det värsta var att vissa av dessa ungdomar har egna lägenheter där mammorna och papporna kommer varje dag, städar och lagar mat medans barnen sitter av tiden. De vill inte jobba, de kan inte jobba, de vägrar att lyfta ett finger.

Vad lär man sina barn när man gör på det här viset? Man kan ju inte påstå att det förekommer några sunda värderingar och hur i helvete kommer detta barn att klara sig fortsättningsvis?

Jag tycker synd om dessa ungdomar och jag tycker det är olagligt att uppfostra sitt barn så. Föräldrar ska vara förebilder, de ska vara där och stötta i medgång och i motgång, de ska förbereda barnen till ett självständigt vuxenliv. Men hur fan ska det gå när ungjäveln inte ens kan hämta ett glas vatten själv när denne sitter framför datorn/tvn?

Ahh jag var bara tvungen att ventilera. Jag lovar och svär att jag aldrig ska bli en sådan förälder. Det är inte rättvist mot något barn här i världen!!!!!

Punkt!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0